Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet desem ceza alırmıyımki acaba ceza almıyıcaksam evet

aaaaa gözüne kadar nerden bildin kız??? bu arada bende erzurumluyum çok şaşırdım valla..dadaşım ben böle bişe duymadım görmedim..kınıyorum onlarııııı

bende erzurumluyum daha doğrusu babam dadaş annem karadenizli(trabzon) gelin bidaha sarılayım size

canım bizimkilerde öyle değil ama genelde orada erkeklere saygı olur eskiler varsa öyle bir ortamda yetiştirilmişse benim babam 16 yaşında çıkmış oradan anne baba erken yaşta ölünce amcamlarda falan yok mesela öyle birşey ama eskilerini bilemem tabi

aaaaa gözüne kadar nerden bildin kız??? bu arada bende erzurumluyum çok şaşırdım valla..dadaşım ben böle bişe duymadım görmedim..kınıyorum onlarııııı

gözleri konusunda yanıldı febecim
canım çok şaşırdım yazarken bide topikten birileride erzurumludur belki diye çekinmiştim
pasinler

tabikide neden gizlesinlerki gizleyen ya masal gibi kimseye söylemez yada herkese tamam herkese iyi geceler :79:

hadi canım şok oldum ya
evet nevacım bende bitlisliyim ama 20 yıl oldu çıkalı benimde babam devam ettirmedi bu tarz adetleri.

semicim iyi geceler canım.

hadi canım şok oldum ya
evet nevacım bende bitlisliyim ama 20 yıl oldu çıkalı benimde babam devam ettirmedi bu tarz adetleri.

insanına göre değişiyor tatlım bazıları özel isteklerini adet yerine koymuş bence gereksiz saygı her yerde saygı öylesi böylesi olmaz abartmanın lüzumu yok bence

Son düzenleme:
ya nevacım seni yerde ararken gökte buldum dün bi dinleti paylaşmıştın ya baktım geçmişe bulamadım acelemde var detaylı bakamadım tekrara paylaşırmısın mümkünse.

günaydın herkezegününüz aydın olsun....bugün bu güzel günde bütün dileklerimiz kabul olsun

herkese günaydın.
RABBİM bu mubarek günü hayırlara vesile kılar inşallah.

KIZ NE REZİL ETTİN BENİ HEP SENİN YÜZÜNDEN HAYIRLI GÜN FALAN DEYİNCE CUMA SANDIM BENDE HAYIRLI CUMALAR YAZDIM DİĞER TOPİĞE ERKEN KALKMIŞ OLMAMIN VERDİĞİ SAFLIKLA BİRLİKTE SABAH SABAH GÖZÜM AÇILDI YANİ AYY ÇOK UTANDIM

yok canım daha gelmediler tamam sayılır nevacım
bi an kayınvalidemle yazışıyormuşum gibi hissettim
e nede olsa hemşirisiniz dimi ay yandın sen artık dilimden düşürmem bunu

(EN BÜYÜK KADIN KAYNANA)

günaydınnnnn

ayy neva güldürdün beni kız

bi taraftan kuran okuyorum bi taraftan buraya geldim.birazdan çıkmam lazım.. baktınmı neva sen ödenmiş gözüküyomu????:18::18::18::18:

kızlar eve tuvalete geldim, gelmişkende bir bakayım dedim ve gidiyorum,,,

hepinizi öptüm hoşçakalın,

nevacım şekerim hayırlı cumalar yazdın mı gerçekten

ay vallahi çok güldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…