Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım ürün alınmış görünmüyor sen paypalı bidaha kontrol etsene

ayyy canım ürün alınmış görünmüyor sen paypalı bidaha kontrol etsene

Alışveriş Sepeti İçeriği

Mik. Ürün Seçenekler Fiyat
2 PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED
Ürün No 310209517906 £35,98 GBP
Tutar £35,98 GBP

Ürün Toplamı:
£35,98 GBP
Satış Vergisi:

Gönderim:
£8,50 GBP

--------------------------------------------------------------------------------

Toplam tutar:
-£44,48 GBP
Ücret Tutarı:
£0,00 GBP
Net tutar:
-£44,48 GBP(-112,88 TL tutarına eşit)

Tarih:
06.04.2011
Saat:
1746 EEST
Durum:
Tamamlandı
Kargo adresine kadar herşeyde yazıyo.. niye böyle oldu anlamadım..

tamam canım bu durumda satın almış görünüyorsun ben şimdi satıcıya mail attım senin e-postanada gelecek karşılık verdiklerinde anlarız

I do not know English, yes 2 pieces will be hard for you correct it please
best regards

ben ona bunu yazdım

Dear febecelik,

Hi,

You bought 8 items from us but only paid for 2.

Kind regards,

- fertilityplan

oda bana bunu

8 tane satın alıp 2 ödediniz diyor o yüzden sistamden çıkmış bende evet 2 olacaktı ama siperişte zorlandım dil bilmediğimden düzeltebilirmisiniz diye sordum. bakalım ne gelecek

ayyy bitanem yaaa çok teşekkür ederim... benim hemen çıkmam lazım yoksa k.validem beni..............

ohh içim rahatladı şimdi..bebişim olursa seni cici teyzesi olarak tanıtıp elini öpmeye getircem...

günaydın kızlaaarrr

benim adım casusa çıkmış çoook üzüldüüüüm

teşekkür ederiiiimmm

ayyy bitanem yaaa çok teşekkür ederim... benim hemen çıkmam lazım yoksa k.validem beni..............

ohh içim rahatladı şimdi..bebişim olursa seni cici teyzesi olarak tanıtıp elini öpmeye getircem...

ayy şekerim :26: adam beni anlamada zorluk çekiyormuş diyecektim zorluk çekmekte birşey ya hiç anlamasaydın bilmeden bu kadar oluyor sanki onun yazdıklarını ben çok anlıyorum ordan buradan kapıyorum işte::101:

günaydın kızlaaarrr

benim adım casusa çıkmış çoook üzüldüüüüm

teşekkür ederiiiimmm

eee masalcım casusluktan kurtulmak senin elinde benim bir tek mahallemi bilmiyorsunuz sen tamamen bir kapalı kutu seminin demesi gibi hadi adını sölede görelim yapamazki yapamazki :100:

bumu yani sadece adımdan dlayımı casus oldum:44:

ayyy ben tumeyle febenin adını bilmiyorum diger herkezinki ögrendim ama :26::26::26::26:

canım ya e nebiliyim canım senin cuma sanıcağını perşembede mübarek gün.

iyi be öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…