sogan suyunu ben gayet rahat içiyorum ama hayıtta korktum tadı kötü demişlerdi peki nezaman başlanması lazım
canım soğan suyuna başladınmıilk kez hayıt suyunu içtim kızlar, içilmeyecek gibi değil..
tamam güzel değil ama mide bulandıracak kadar da kötü değil..
tadı biraz ada çayına benziyor, ben arada ada çayı içerim o yüzden bi bardak hayıt suyu bitti bile...
darısı soğan suyuna:18::18::18::18::18::18:
sogan suyunu ben gayet rahat içiyorum ama hayıtta korktum tadı kötü demişlerdi peki nezaman başlanması lazım
ay canım bende soğandan korkuyorum valla.. bugün adetimin 4. günü. 7. günü başlayacağım soğana:18::18::18::18:
canım ben hayıtı aktardan bir poşette aldım 2,5 lira verdim.. üstünde günde iki kez kaynayan suya bir tatlı kaşığı atılır ve 5 dk dinlendirildikten sonra içilir diyor..ben tohumlarını biraz eziyorum, öyle daha iyi oluyormuş..
kısırlık tedavisinde kullanılacaksa sabah akşam içilmesi tavsiye ediliyor. şu gün başlayın, bugün başlayın demiyor.
ben soğan suyunu içerken günde bir kez, soğan içmediğim zamanlarda ise 2 kez içeceğim
ay canım bende soğandan korkuyorum valla.. bugün adetimin 4. günü. 7. günü başlayacağım soğana:18::18::18::18:
canım ben hayıtı aktardan bir poşette aldım 2,5 lira verdim.. üstünde günde iki kez kaynayan suya bir tatlı kaşığı atılır ve 5 dk dinlendirildikten sonra içilir diyor..ben tohumlarını biraz eziyorum, öyle daha iyi oluyormuş..
kısırlık tedavisinde kullanılacaksa sabah akşam içilmesi tavsiye ediliyor. şu gün başlayın, bugün başlayın demiyor.
ben soğan suyunu içerken günde bir kez, soğan içmediğim zamanlarda ise 2 kez içeceğim
yok canım soğana başlamadım daha, soğan adetin 7. günü başlıyor..canım soğan suyuna başladınmı
diğer topikte arkadaşın biri bana 2 kürü bir arada uygulama dedi
o yüzden ben hayit tohumumu içmeyi düşünmüyorum:44:
hayit her zaman içilebiliyomuş canımm
ama 2 kürü bir arada tavdiye etmiyolar
afiyet bal şeker olsun canımcım...
bende birden çıkmak zorunda kaldım, benimde kociş geldi, yemek yedik, mutfağı falan topladım hemen buraya geldim, şimdi hayıt tohumunu bir deneyim diyorum. tadı nasıl hiç bilmiyorum. demleniyor bakalım
kocişini tut masalım nazar değmesin mazallah..
felak ve nas surelerini oku bol bol, kesenizi görün ve kesenizde bebişinizi görün sonra tüm dünyaya bağırın arkadaşım.
bizim meleğimiz geldi diye
bende bi ara kullandım ama çayını degil bala karıştırıp yemiştim var bende şimdi sogan suyunu içiyorum acaba başlasammı ki bi zararı olurmu ki??
şimdilik frenledim. ama bilemem yani salıya kadar idare ederim deee keseyi görene kadar hayatta durmaz. kese ne zaman görünüyo bilmiyorum ammaaaa durmaz o zamana kadar valla
hadi bakalım canım hayırlısı olsun, şifaa olsun yarasında bebiş olsun inşallaaaahh.
soğan suyu biraz tadı kötü ben içememiştim ancak 3 gün dayandım.
ama sen belki içebilirsin. ama zaten ben başka hiçbir çeşit çay içemem. yani midem bulanır.
mesela adaçayı, ıhlamur meyve çayı filan hayata içemem
,Eki Görüntüle 174764 Eki Görüntüle 174765 Eki Görüntüle 174763 Eki Görüntüle 174767
masalcım canım inan şu an tüylerim diken diken oldu...
ben dün sana ne dedim ama var demedi mi...
ay nasıl sevindim anlatamam..
bak sana bir şey söyleyim canım için rahatlasın
kimyasal gebeliklerde ikinci çizgi koyu çıkmaz canım.. ben kimyasal gebelik olmadığına eminim..
rahat rahat kan testini yaptır canım muhtemelen değerin 400 üstüdür. çizgi ancak o zaman koyulaşıyor...
yani bebeişin seninle canım
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH, KUCAĞINA SAĞLICAKLA AL KUZUCUĞUNU
soğan suyundan hiç korkma canımmm..bence kötü değil hatta lezzetli
ama istersen 1-2 damla limon sık
bende bu ay 7.günümde başlayacam inşallah
şimdilik frenledim. ama bilemem yani salıya kadar idare ederim deee keseyi görene kadar hayatta durmaz. kese ne zaman görünüyo bilmiyorum ammaaaa durmaz o zamana kadar valla
hadi bakalım canım hayırlısı olsun, şifaa olsun yarasında bebiş olsun inşallaaaahh.
soğan suyu biraz tadı kötü ben içememiştim ancak 3 gün dayandım.
ama sen belki içebilirsin. ama zaten ben başka hiçbir çeşit çay içemem. yani midem bulanır.
mesela adaçayı, ıhlamur meyve çayı filan hayata içemem
,
çok sevindim masalcım ya bi de tüp bebeği düşünüyodun inşallah keseyi de görürsün Allah tamamına erdirsin.Demekki gerçektn stresten olumuyomuş bu ay hiç bişey yapmışmıydın?Çok mutlu oldum senin adına darısı hepimizin başına hayırlısıyla:)
KIZLAR YUMURTLUYORUZ DİYORUZYA NASIL OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ ÇOK İLGİNÇMİŞ:26:
Yumurtlamanın nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz.
valla canım bu ay hiçbirşey yapmadım tüp bebek olacak diye.
Ve evet aklımdan çıkarmıştım. Yani öyle dikkat de etmedim.
Eğer geldiyse vakti zamanı geldiği için rabbim uygun gördüğü için gelmiştir.
Başkada bişey diyemiyorum.
Teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
Hepimizi meleklerimize kavuştursun amiiiiiin
masaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllll yoksa hamilemisin
tatlım unutmaki her akşam okumuş olduğun duaların da vardı kim bilebilirki rabbim dualarını kab. Etti bence
KIZLAR YUMURTLUYORUZ DİYORUZYA NASIL OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ ÇOK İLGİNÇMİŞ:26:
Yumurtlamanın nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz.
öyle görünüyo canım. evet demeye korkuyorum açıkçası:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?