Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sogan suyunu ben gayet rahat içiyorum ama hayıtta korktum tadı kötü demişlerdi peki nezaman başlanması lazım

ay canım bende soğandan korkuyorum valla.. bugün adetimin 4. günü. 7. günü başlayacağım soğana:18::18::18::18:
canım ben hayıtı aktardan bir poşette aldım 2,5 lira verdim.. üstünde günde iki kez kaynayan suya bir tatlı kaşığı atılır ve 5 dk dinlendirildikten sonra içilir diyor..ben tohumlarını biraz eziyorum, öyle daha iyi oluyormuş..
kısırlık tedavisinde kullanılacaksa sabah akşam içilmesi tavsiye ediliyor. şu gün başlayın, bugün başlayın demiyor.

ben soğan suyunu içerken günde bir kez, soğan içmediğim zamanlarda ise 2 kez içeceğim

canım soğan suyuna başladınmı
diğer topikte arkadaşın biri bana 2 kürü bir arada uygulama dedi
o yüzden ben hayit tohumumu içmeyi düşünmüyorum:44:
sogan suyunu ben gayet rahat içiyorum ama hayıtta korktum tadı kötü demişlerdi peki nezaman başlanması lazım

hayit her zaman içilebiliyomuş canımm
ama 2 kürü bir arada tavdiye etmiyolar

soğan suyundan hiç korkma canımmm..bence kötü değil hatta lezzetli
ama istersen 1-2 damla limon sık
bende bu ay 7.günümde başlayacam inşallah

bende bi ara kullandım ama çayını degil bala karıştırıp yemiştim var bende şimdi sogan suyunu içiyorum acaba başlasammı ki bi zararı olurmu ki??

yok canım soğana başlamadım daha, soğan adetin 7. günü başlıyor..

şimdilik frenledim. ama bilemem yani salıya kadar idare ederim deee keseyi görene kadar hayatta durmaz. kese ne zaman görünüyo bilmiyorum ammaaaa durmaz o zamana kadar valla

hadi bakalım canım hayırlısı olsun, şifaa olsun yarasında bebiş olsun inşallaaaahh.

soğan suyu biraz tadı kötü ben içememiştim ancak 3 gün dayandım.
ama sen belki içebilirsin. ama zaten ben başka hiçbir çeşit çay içemem. yani midem bulanır.
mesela adaçayı, ıhlamur meyve çayı filan hayata içemem

bende bi ara kullandım ama çayını degil bala karıştırıp yemiştim var bende şimdi sogan suyunu içiyorum acaba başlasammı ki bi zararı olurmu ki??

canım ikisini bir arada kullanma.. bak edanurda öyle diyor.. ben bir raştıracağım bakalım.. daha 3 gün var soğana başlamama

canım kese beta hcg kanda 1500 olduğunda transvaginalde görülüyor.. abdominal ultrasonda ise görülmesi yaklaşık olarak 6. haftayı buluyor

,

çok sevindim masalcım ya bi de tüp bebeği düşünüyodun inşallah keseyi de görürsün Allah tamamına erdirsin.Demekki gerçektn stresten olumuyomuş bu ay hiç bişey yapmışmıydın?Çok mutlu oldum senin adına darısı hepimizin başına hayırlısıyla:)

Son düzenleme:

soğan suyundan hiç korkma canımmm..bence kötü değil hatta lezzetli
ama istersen 1-2 damla limon sık
bende bu ay 7.günümde başlayacam inşallah

:26::26::26::26:

aynen tatlım benim midemde hassas öyle herşeyi yiyip içemem hemen bulanır o yüzden ben bıraktım ama dayanıksızlıktan değil yine dişimi sıkardım ama çıkarttım o yüzden zorlamamın lüzumu yok dedim başka alternatiflere baktım kekik ve reyhan otu karışımı çayıda adeti düzeme sokuyormuş onu deneyeceğim bakalım.2sinide çok severim inşallah içebilirim gerçi soğanıda çok severdim ama

Son düzenleme:
KIZLAR YUMURTLUYORUZ DİYORUZYA NASIL OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ ÇOK İLGİNÇMİŞ:26:

Yumurtlamanın nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz.

valla canım bu ay hiçbirşey yapmadım tüp bebek olacak diye.
ve evet aklımdan çıkarmıştım. yani öyle dikkat de etmedim.
eğer geldiyse vakti zamanı geldiği için rabbim uygun gördüğü için gelmiştir.
başkada bişey diyemiyorum.

teşekkür ederim canım. rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
hepimizi meleklerimize kavuştursun AMİİİİİİN

KIZLAR YUMURTLUYORUZ DİYORUZYA NASIL OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ ÇOK İLGİNÇMİŞ:26:

Yumurtlamanın nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz.

ayyyy gerçekten acayipmiş valla...
çok şaşırdım böyle bişey düşünmemiştim:44:

masaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllll yoksa hamilemisin

tatlım unutmaki her akşam okumuş olduğun duaların da vardı kim bilebilirki rabbim dualarını kab. Etti bence

tatlım unutmaki her akşam okumuş olduğun duaların da vardı kim bilebilirki rabbim dualarını kab. Etti bence

aaa evet tatlım. en büyük tedavi bence.
rabbime dua etmek.. çok şükürki kabul etti
ve gerçekten gönülden etmek. ben vakia süresini okuyorum, annemde meryem süresini okuyo..
rabbim mükafatımızı veriyo inşallah

öyle görünüyo canım. evet demeye korkuyorum açıkçası:26:

var ya nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaa....süperr nasıl güzel bi haber yaa..mutluluk gözyaşları akıtıcam valla...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....oh be topiğimiz şenlendi sayende ..tebrikler tekrarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…