Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol bitanem. amiiin allah razı olsun.
rabbim hepimize nasip etsin tatlım.
inşallah tek tek güzel haberler alırız hep beraber

slmmmmmm millet ben geldim
bu akşam 5 dk da olsa gelemesem çatlardıö
birde burda kutlayayım masalcım seni.sevincimi anlatmaya çalışmayacm çünkü beceremem
ama sen bugün zaten anlamışsındır.
tek sıkıntım misafirlerimden dolayı ağlayamamaktı
artık nasıl bağlandıysak burda kardeşim hamiş olsa bu kadar sevinirdim
MASALCIM O GÜN BUGÜNMÜŞ eşinle doya doya doyaaaaaa tadını çıkarın canım ayy ne güzel yaaa
rabbim size bağışlasın
mucizeler olabiliyormuş demekki hadi sırada kim var
öpüyorum hepinizi

bilmezmiyım bitanem sağol çooook sağol. AMİİİİNNNN inşallah.
rabbim hepimize versin inşallah.
sesinden anlaşılmazmı tabiki senle konuştuktan sonra ben daha çok heyecanlandım valla
bende seni çoooook öpüyorum canımın içi

semiiiiiiiiii sırada sen varsın ve de neva benceeeeeeeeeeeeeeeeee :)sonraaaaaaa bizler gelcez arkanızdan inşallah......masall ayağını iyi sürü emi tatlımmmmmmmmmmmmm

şimdi dualarımı okumaya başlıyorum ve inanın kızlar her gece okuduğumda mutlaka hepinize dua ediyorum inanın bana. mutlaka hepinizin adını söyleyi dua edip kapatıyorum.
bu gece 21. gün vakıa süresi ve her gece dualarımdasınız.
rabbim kabul etsin inşallahhhh...AMİİİİNNN

semiiiiiiiiii sırada sen varsın ve de neva benceeeeeeeeeeeeeeeeee :)sonraaaaaaa bizler gelcez arkanızdan inşallah......masall ayağını iyi sürü emi tatlımmmmmmmmmmmmm

sürmezmiyim kız hemde nasıl...
rabbim hepimize meleklerimizi göndersin inşallah

Allah Razı olsun masalcım..Allah dualrını kabul etsin inşallah AMİN

çok saol gerçekten canım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..bebişimizie ii bak sıkı sıkı tutunsun anneciğine ..ah ah annesi onu ne çok bekledi dimi ama :)

çok saol gerçekten canım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..bebişimizie ii bak sıkı sıkı tutunsun anneciğine ..ah ah annesi onu ne çok bekledi dimi ama :)

amin canım inşallah.
rabbim dua eden kullarını boş çevirmezmiş. inşallah bizide boş çevirmez tatlım..
ayyy bakarım kıız yeterkı sıkı sıkı tutunsun gelmeye karar versiiinnnn

amin canım inşallah.
rabbim dua eden kullarını boş çevirmezmiş. inşallah bizide boş çevirmez tatlım..
ayyy bakarım kıız yeterkı sıkı sıkı tutunsun gelmeye karar versiiinnnn

hem allahın izniyle teyzeleri onu totosundan yicek valla :):)mutlu ol mutlu kal tatlım herşey çok güzel olcak allahım çok büyükkk....

hem allahın izniyle teyzeleri onu totosundan yicek valla :):)mutlu ol mutlu kal tatlım herşey çok güzel olcak allahım çok büyükkk....

sen biliyomusun bilmiyorum ama ben bi aralar şöyle demiştim.
bizim bebişler nazlı ya. k.valdemle aramda geçen bi konuşma.
benim bebeğim doğunca vitrinde duracak sadece ben alıp emzirecem tekrar vitrine konulacak.
eğer öpmek isterseniz 50 lira, kucağınıza alıp sevmek isterseniz 100 lira kabul ederseniz.

ama size bu geçerli değil sadece beni anlamayanlara olan bi kural. siz ne isterseniz yapabilirsiniz teyzeleri olarak

kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum.. dün gece geç yattım çok uykum var.. bir duş alıp yatacağım.. hepinizi öpüyorum şekerler iyi geceler

ay masal alemsin valla :)bende diyorum öle deli oluyolar yahu :)biz teyzoşlarıyız demi ama :))

kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum.. dün gece geç yattım çok uykum var.. bir duş alıp yatacağım.. hepinizi öpüyorum şekerler iyi geceler

bende öpüyorum tatlımm ii gecelerrrr sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…