bu arada kızlar kürtajdan sonra ayın 8 de adet olmuştum bu ayda bekliyordum ama gelmedi kırmızılar ve hiç bir belirti dahi yok nebiliyim ağrılarım olur tatlı kırizim olur daha erken bir iki gün gecikebilir biliyorum ama mide bulantılarım baş dönmelerim var başka bi sebebi vardır mevsimseldir diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyorda değil bu kadar umutsuz olma sebebim dr,lar normal yoldan hamile kalma şansımız olmadığını söylemişlerdi ama nebiliyim işte paylaşıyim istedim.
:26::26:sölediğim gibi küstüm ben sana hep benmi yanaşacağım şekerim
tatlım rabbim yeterki ''ol'' desin hiç yoktanda olsa olur unutma ve hep bir umut taşı içinde umutsuzluk en kötü hastalık unutma
[ı]allah iyiliğini versin ben anladımda kızlar yine tartışıyor zannedecek bizi
Yabancı sayılmam canım çıkarın varsa yanaşıver birşeyb kaybetmezsin kesinlikle inat zamanı değil[/ı]
şulecim günün geçmedimi test yapsana
blirtiler işallah hayra alamettir
tatlım ben çıkıyorum iyi geceler bugün güzel bir haber aldık inş. Devamıda gelir kocaman öpüldünüz:79:
masal misafirim vardı girememiştim ama aklım burdaydı.
çooooooooooooook sevindimALLAH tamamına erdirsin nekadar mutlu oldum anlatamam ama inan sanki hissetmiştim ve sen olmaz dediğinde devreye girip itiraz etmiştim belli olmaz demiştim ah çok mutluyum çok inan kendim hamile haberimi alsam bukadar sevinirdim inan çok samimiyim bebişin seninle ve 9 ay sürer bu ALLAHIN izni ile sonrada kucağına alırsın ay ne güzel ya tadını çıkar duaların kabul oldu vakıa ve meryem sureleri ayetel kürsülerRABBİM yakarışını kabul etti çok şükür
bu arada kızlar kürtajdan sonra ayın 8 de adet olmuştum bu ayda bekliyordum ama gelmedi kırmızılar ve hiç bir belirti dahi yok nebiliyim ağrılarım olur tatlı kırizim olur daha erken bir iki gün gecikebilir biliyorum ama mide bulantılarım baş dönmelerim var başka bi sebebi vardır mevsimseldir diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyorda değil bu kadar umutsuz olma sebebim dr,lar normal yoldan hamile kalma şansımız olmadığını söylemişlerdi ama nebiliyim işte paylaşıyim istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?