Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr bende çıkıyorumm kociş huysuzlanıyoo sinir yahu :)hadii ii geceler hepinizi seviyorumm..ne güzel bugün çok mutlu bir gün allah bize de o günleri göstersin inşalllahhhh..muckkkkkkkkk

masal misafirim vardı girememiştim ama aklım burdaydı.
çooooooooooooook sevindim ALLAH tamamına erdirsin nekadar mutlu oldum anlatamam ama inan sanki hissetmiştim ve sen olmaz dediğinde devreye girip itiraz etmiştim belli olmaz demiştim ah çok mutluyum çok inan kendim hamile haberimi alsam bukadar sevinirdim inan çok samimiyim bebişin seninle ve 9 ay sürer bu ALLAHIN izni ile sonrada kucağına alırsın ay ne güzel ya tadını çıkar duaların kabul oldu vakıa ve meryem sureleri ayetel kürsülerRABBİM yakarışını kabul etti çok şükür

bu arada kızlar kürtajdan sonra ayın 8 de adet olmuştum bu ayda bekliyordum ama gelmedi kırmızılar ve hiç bir belirti dahi yok nebiliyim ağrılarım olur tatlı kırizim olur daha erken bir iki gün gecikebilir biliyorum ama mide bulantılarım baş dönmelerim var başka bi sebebi vardır mevsimseldir diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyorda değil bu kadar umutsuz olma sebebim dr,lar normal yoldan hamile kalma şansımız olmadığını söylemişlerdi ama nebiliyim işte paylaşıyim istedim.

tatlım rabbim yeterki ''ol'' desin hiç yoktanda olsa olur unutma ve hep bir umut taşı içinde umutsuzluk en kötü hastalık unutma

:26::26:sölediğim gibi küstüm ben sana hep benmi yanaşacağım şekerim

allah iyiliğini versin ben anladımda kızlar yine tartışıyor zannedecek bizi
yabancı sayılmam canım çıkarın varsa yanaşıver birşeyb kaybetmezsin kesinlikle inat zamanı değil

tatlım rabbim yeterki ''ol'' desin hiç yoktanda olsa olur unutma ve hep bir umut taşı içinde umutsuzluk en kötü hastalık unutma

öyle tabi nevacım yaradan yeterki ol desin zaten ben hiç umudumu kaybetmedim ama adetimin gecikmesi ikikez 3 aya yakın gecikmişti bu nedenle böyle bi ihtimal yoktur diye düşünüyorum ama bu mide bulantıları ve kokulardan rahatsızlık şüpelendiriyor işte

[ı]allah iyiliğini versin ben anladımda kızlar yine tartışıyor zannedecek bizi
Yabancı sayılmam canım çıkarın varsa yanaşıver birşeyb kaybetmezsin kesinlikle inat zamanı değil[/ı]

yapamam ne diyeyim ben şimdi cümle bulamıyorumki istediğini yapmayacağım eline koz geçti kullanıyor ee parayla değil sırayla bu işler

şulecim günün geçmedimi test yapsana
blirtiler işallah hayra alametti
r

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ|TUME
EDANURLU|

ŞULEKARATAŞ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
MASALCAN|30|OKUNDU
HASRET41|30|OKUNDU
FEBE|40|OKUNDU
SULEKARATAŞ|40|?

KALAN=70
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH

09.04.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
NEVA|25.04.2011
MİNE|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|??
EYLÜL|DOĞAL|??
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|??

bugün okumak niyetindeydim ama okuyamadım misafirim vardı yeni gittiler yarın okurum ozaman ALLAHIN izni ile zaten daha varmış yeni arkadaşa geçilmesini engellemiyim kalanı ben okurum.

şulecim günün geçmedimi test yapsana
blirtiler işallah hayra alametti
r

inşallah semicim ama
geçen ay 8,inde olmuştum semicim ama kürtaj sonrası olduğu için tarihten emin değilim.
bukadarcık zaman için test yapmak erken gibime geliyor ayrıca o anı yaşamaya hazır değilim.

tatlım ben çıkıyorum iyi geceler bugün güzel bir haber aldık inş. Devamıda gelir kocaman öpüldünüz :79:

sağol bitanem teşekkür ederim.
rabbim dualarımı kabul etti çok şükür. inşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder ve bebeğimi kucağıma alırım inşallaaaahhh

umutsuzluk yok tatlım.
vaktı zamanı gelince geliyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…