gerçekten öyle canım. bu konuda şanslıyım. adetim düzenlidir. hadi yap ve ne olur güzel haber ver bize. bana da umut ol cesaret ver tamam mı. merakla bekliyorum sonucunu. yoksa da üzülmeyelim. senin de dediğin gibi mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
tamam canım hadi bakalım bismillah deyip çıkıyorum evden dua edin lütfen.
febecim eşlerin ikisi de mi okuyacak bunu yoksa sadece ben okusam olur mu???- inne rabbeke hüvel ğallagul alim (1227 defa)
- fallahü hüvel veliyyü ve hüve yuhyi (289 defa)
- rabbüke yağlugu ma yeşau ve yeğtaru (2532)
- hüvallahül ğaligul bariu (1094)
NOT: bunlarbelirtilen sayılarda 7gün üst üsre bir miktar suya okunacak.8.günü sabah namazından önce eşlerin aç karnına içmeleri lazım.inşş rabbim dünya meyvelerini nasip eder..
febecim eşlerin ikisi de mi okuyacak bunu yoksa sadece ben okusam olur mu???
bir de aç karna içtikten sonra bir şey olacak mı canım
ay ben yapayım bunu 8. gün tam da yumurtlama günlerime falan geliyor
yok cnm sadce sen oku.bende 8.günü yumurtlama günüme denk getirip okuymayı düşünüyorum inşş.sonrada çalışma olsun tatlım
slm kızlar nasılsınız
masalcımın kan testine bi daha sevindim Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
bu arada ben kürtajdan sonra 40 gün kanamam oldu 15 gün geçti veee bugün yine adet oldum
kansızlıktan ölmem dimi
sizler nasılsınız?
canım bunları okumak ne kadar sürerki??
1.5 saatte falan okurum herhalde
slm kızlar nasılsınız
masalcımın kan testine bi daha sevindim Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
bu arada ben kürtajdan sonra 40 gün kanamam oldu 15 gün geçti veee bugün yine adet oldum
kansızlıktan ölmem dimi
sizler nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız
kansızlıktan ölmem dimi
sizler nasılsınız?
bilmiyorumki tatlım.. sayılar biraz fazla ama kısacık şeyler.hemen ezberlenip okunur diye düşünüyorum..artık 7gün sıkcaz dişimizi..
bu akşam başlasam okurum ama yarın akşama kayınvalidemler gelir.. çünkü yarın çarşamba.. offf ya
masalcım doktora cuma mı gidiyorsun yoksa yarın mı şekerim..
ay febecim düşünsene beni öğretmenler odasında okuyorum, elimde tesbihartık biraz sabah okursun birazda onlar gittikten sonra falan.. pet şişeye koy suyu tatlım yanında taşı müsait oldukça okursun...bugün 7.gününmüş kaçrma derim ben
cuma canım. cuma keseyi görecekmişiz nasipse.
15 gün sonrada pıt pıtları duyarız inşallah. rabbim izin verirse
ay febecim düşünsene beni öğretmenler odasında okuyorum, elimde tesbih
gerçi boş sınıflardan birine girebilirim ama abdest olayı ne olacak...
ben ayetelkürsileride hep abdestli okudum, bunu abdestli okumak şart mı acaba?
ay ne çok soru sordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?