Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nevacım benim yeni bat 6 mayıs

bu arada mine ev taşıdığı için yok uzun zamandır kızlar az önce görüştüm masalcım oda çok sevindi slmı

ay kızlar bugün sizinle konuşamadan işe gidiyorum tekrar,

bütün öğle tatilini geçmişi okumakla geçirdim, akşama görüşürüz öptüm

bu arada mine ev taşıdığı için yok uzun zamandır kızlar az önce görüştüm masalcım oda çok sevindi slmı
bende dün farkettim nerde bu mine yok diye ayy taşınıyo demek koly gelsinnnona ozaman..
ay kızlar bugün sizinle konuşamadan işe gidiyorum tekrar,

bütün öğle tatilini geçmişi okumakla geçirdim, akşama görüşürüz öptüm

görüşürüz tatlımmmm

doğru söylüyosun tatlum ya adet belirtileri gibi oluyo :)ama bak sana süpriz yaptı ne güzel..canım benim bakalım biz neler yaşayıp neler görcez bence sen uğuru oldun bu topiğin içimde benimde güzel umutlar var kızlar adına özellikle neva ,semi ,tume,febe,orkide,şule,hsret kızlarrr herşey güzel olacak:)

melodicim inan benimde içimde güzel umutlar var inşşş hepimiz masalın peşinden koşa koşa gidicez

melodicim inan benimde içimde güzel umutlar var inşşş hepimiz masalın peşinden koşa koşa gidicez

inşallah canım benim aynen bende öle düşünüyorum gerçi kendimden çok umudum yok ama bir tüp kapalı çıktı benim o yüzden fakattt yılmak yok pozitif pozitif herşey ..öle olalımm baride pozitifi görelim :)

çok iyi anlıyorum kocişinin hislerini allah daim etsin inan okurken bende dayanamadım ağladım hep mutluluk olsun ağlama sebebiniz masalcım.

Merhaba kızlar nasılsınız. benim kırmızılar henüz gelmedi. ama test de yaptırmadım.inşallah hiç gelmezler de masalın peşine bi de ben güzel haber veririm. ama şuan bile karnım ağrıyor adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:

canım okurken göz yaşlarıma hakim olamadım inan. Allah'ım bu mutluluğu bizim eşlerimize de yaşatır inşallah en kısa zamanda. o belli etmiyor ama ben biliyorum üzüldüğünü.

tatlım en azından bi idrar testi yapsana niye kendine eziyet veriyosun? varsa ne ala yoksada biran önce daha fazla umutlanmadan öğrenirsin.sonra daha çok üzülürsün.. inşş bebişin seninledir..

tatlım en azından bi idrar testi yapsana niye kendine eziyet veriyosun? varsa ne ala yoksada biran önce daha fazla umutlanmadan öğrenirsin.sonra daha çok üzülürsün.. inşş bebişin seninledir..

inşallah benimledir canım. idrar testi yapmaya niyetim var yarın sabah düşünüyorum. tabi testlerim gelirse interntten sipariş vermiştim de. ben de öyle düşünüyorum. kendime daha fazla eziyet etmeyeyim. varsa da yoksa da öğreneyim bir an önce

evet cnm belirsizlik daha çok yoruyo insanı.. en iyisi biran önce öğrenmek...

evet cnm belirsizlik daha çok yoruyo insanı.. en iyisi biran önce öğrenmek...

kesinlikle. bu gidişle belirti araya araya kafayı yiyeceğim. sürekli kendimi dinliyorum. inşallah mutlu sonuçlanır. normal adet günüme daha var aslında. 16 sıydı bat'ım ama bugün aşılamanın 16. günü idrar testinde çıkarmı ki. aşılama 11. gün yapılmıştı.

cnm yumurta çatladıktan sonra ki 14.gün adet olmak gerekir.tabii stress vs etkileyebilir.aşılamada normal bat a bakma bence çünkü ilaçlarla yumurtalım gelişimi ve çatlaması öne geliyo..öyle olduğunu kabul edersek senin 2gün geçmiş oluyo ve idrarda çıkabilir.bak masalın 1gün sonra çıktı.(ben ilk aşılamamda 14.gün kan testi yaptırdım negatifti 16.gün adet oldum)

BENİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN

hatırladınız mı bir yerden kızlar
ben bayıldım.bu lafı söyleyecek kimsem yok buraya yazayım bari dedim içimde kalmasın

ben de bir önceki aşılamamda 14. kan testi yaptırmıştım negatifti ve 16. gün adet olmuştum. eğer bugün adet olmazsam epey ümitlenirim herhalde. bi kargoyu arayayım bakalım benim kargom gelmiş mi.

BENİ ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN

hatırladınız mı bir yerden kızlar
ben bayıldım.bu lafı söyleyecek kimsem yok buraya yazayım bari dedim içimde kalmasın
hatırladım ben ama nerden bilmiyorum tv de bi dizidemi görmüştüm acaba bilmiyorum :26: ama bencede çok komikkk

ben de bir önceki aşılamamda 14. kan testi yaptırmıştım negatifti ve 16. gün adet olmuştum. eğer bugün adet olmazsam epey ümitlenirim herhalde. bi kargoyu arayayım bakalım benim kargom gelmiş mi.

ara tatlım ara.. ben ikinci aşılamamdada 12.gün pat diye adet olmuştum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…