Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hasret canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden bt hcg idi yanlış hatırlamıyosam 10-12 gün sıfırlanmıyormuş ve testte çift çizgi çıkıyormuş
keşke kan testi yaptırsan

dün mide bulantısından mahvoldum günümde 4 gün geçti bilmiyorumki kararsızım.

seninle aynı duygular içerisindeyim şulecim. hadi gel ikimizde yarın test yapalım :13:

çatlatma iğnesini yapalı 18 gün oldu canım. o temizlenmiştir. önce idrar testi yapmak istiyorum ki hastaneye hazırlıklı gideyim. idrar testinde pozitif çıkarsa giderim kan testi yaptırmaya yoksa beklerim biraz daha.

tatlım en azından bi idrar testi yapsana niye kendine eziyet veriyosun? varsa ne ala yoksada biran önce daha fazla umutlanmadan öğrenirsin.sonra daha çok üzülürsün.. inşş bebişin seninledir..

hasret selam tatlım ..moralini bozma çünkü masalında karnı ağrıyodu ha geldi gelicek derken kırmızılar bebiş geldi:)yani belirtiler adet belirtilerinden farklı değil o yüzden hemen moral bozmak yok canım :)

hatırladım ben ama nerden bilmiyorum tv de bi dizidemi görmüştüm acaba bilmiyorum :26: ama bencede çok komikkk

ara tatlım ara.. ben ikinci aşılamamdada 12.gün pat diye adet olmuştum

aradım canım açmadılar. normalde gelmiş olması lazım internette öyle gözüyor ama bu saate kadar getirmediler. heveslendim yarın sabah test yapmak istiyordum

hayatım adetin düzenlimidir??yoksa olurmuydu böle gecikmeler??? 4gün geçtiyse idrardada çıkar bi koşu alda yapsana test..Rabbim ol derse olur inşşş..

evlendikten sonra ikikez 3 ay gecikmişti fakat çoooooooooook sitresli bi dönemdi.
daha sonra hiç olmamıştı.
cesaret edemiyorum.

canım inşallah yaa. bugün okuldaki arkadaşlarla da görüştüm çocuğu olan. onlar da aynı şeyleri söyledi. hatta bir tanesi hamile olduğunu 3. ayında öğrenmiş. 3. aya kadar adet görmüş. inşallah benim ağrılarım da adet değil hamilelik belirtisidir.

canımmm inşallah ALLAH cc izniyle alırsın pozitif sonucunu hadi bi güzel haberde sen ver,hemen arkasından ŞULE sen ver tamammı canım
hadi sevindirin bizi
umut verin

sabah idrarı daha konsantre oluyormuş ve daha net sonuç veriyormuş o yüzden öyle söyledim yoksa şart değil tabiki. hadi sen yap testini. benim elimde test yok şuan. kargoda testlerim

canımmm inşallah ALLAH cc izniyle alırsın pozitif sonucunu hadi bi güzel haberde sen ver,hemen arkasından ŞULE sen ver tamammı canım
hadi sevindirin bizi
umut verin

canım inşallah yaaa. Allahım dualarımızı kabul eder inşallah. hepimiz peş peşe güzel haberler verelim inşallah.

Son düzenleme:
değeri çok yüksek inşallah öyledir
inşallah sağlıkla sıhhatle olsunda

inşallahhhhhhh
ben burda bu güzel haberleri duyunca
yorgunluğum gidiyor yeniden şavaşma gücüm artıyor

idrara sıkışıksan çok farkedeceğini sanmam. yani birkaç saat wc'ye gitmemiş olman yeterlidir. gerçi idrar testleri konusunda çok tecrubeli değilim. şimdiye kadar 3 tane yaptım sadece onlarda hevesten. benim adetim sağolsun hiç umutlandırmadan gelir.

ne güzel işte disiplinli bi adetin var
sıkışık olmayı beklerim bende sadece iki kez yaptım sonucun negatif çıkacağını bile bile yapmıştım.
neyse umudu yitirmek yok görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler.

gerçekten öyle canım. bu konuda şanslıyım. adetim düzenlidir. hadi yap ve ne olur güzel haber ver bize. bana da umut ol cesaret ver tamam mı. merakla bekliyorum sonucunu. yoksa da üzülmeyelim. senin de dediğin gibi mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…