kesinlikle. bu gidişle belirti araya araya kafayı yiyeceğim. sürekli kendimi dinliyorum. inşallah mutlu sonuçlanır. normal adet günüme daha var aslında. 16 sıydı bat'ım ama bugün aşılamanın 16. günü idrar testinde çıkarmı ki. aşılama 11. gün yapılmıştı.
dün mide bulantısından mahvoldum günümde 4 gün geçti bilmiyorumki kararsızım.
dün mide bulantısından mahvoldum günümde 4 gün geçti bilmiyorumki kararsızım.
hasret canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
ama benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden bt hcg idi yanlış hatırlamıyosam 10-12 gün sıfırlanmıyormuş ve testte çift çizgi çıkıyormuş
keşke kan testi yaptırsan
tatlım en azından bi idrar testi yapsana niye kendine eziyet veriyosun? varsa ne ala yoksada biran önce daha fazla umutlanmadan öğrenirsin.sonra daha çok üzülürsün.. inşş bebişin seninledir..
hatırladım ben ama nerden bilmiyorum tv de bi dizidemi görmüştüm acaba bilmiyorum :26: ama bencede çok komikkk
ara tatlım ara.. ben ikinci aşılamamdada 12.gün pat diye adet olmuştum
hayatım adetin düzenlimidir??yoksa olurmuydu böle gecikmeler??? 4gün geçtiyse idrardada çıkar bi koşu alda yapsana test..Rabbim ol derse olur inşşş..
hasret selam tatlım ..moralini bozma çünkü masalında karnı ağrıyodu ha geldi gelicek derken kırmızılar bebiş geldi:)yani belirtiler adet belirtilerinden farklı değil o yüzden hemen moral bozmak yok canım :)
seninle aynı duygular içerisindeyim şulecim. hadi gel ikimizde yarın test yapalım :13:
canım hayırlı olsun sen aşılama yapmışın bebişin seninledir inşallah
ay evet ya yapmaya karar verdim ama sabah idrarıyla olması şartmı fabecim şimdi yapabiliceğimi yazmış.
seninle aynı duygular içerisindeyim şulecim. hadi gel ikimizde yarın test yapalım :13:
çatlatma iğnesini yapalı 18 gün oldu canım. o temizlenmiştir. önce idrar testi yapmak istiyorum ki hastaneye hazırlıklı gideyim. idrar testinde pozitif çıkarsa giderim kan testi yaptırmaya yoksa beklerim biraz daha.
canımmm inşallah ALLAH cc izniyle alırsın pozitif sonucunu hadi bi güzel haberde sen ver,hemen arkasından ŞULE sen ver tamammı canım
hadi sevindirin bizi
umut verin
kızlaaar
masalın ikizimi olacak ALLAH cc izniyle
canım hayırlı olsun sen aşılama yapmışın bebişin seninledir inşallah
ay evet ya yapmaya karar verdim ama sabah idrarıyla olması şartmı fabecim şimdi yapabiliceğimi yazmış.
canımmm inşallah ALLAH cc izniyle alırsın pozitif sonucunu hadi bi güzel haberde sen ver,hemen arkasından ŞULE sen ver tamammı canım
hadi sevindirin bizi
umut verin
sabah idrarı daha konsantre oluyormuş ve daha net sonuç veriyormuş o yüzden öyle söyledim yoksa şart değil tabiki. hadi sen yap testini. benim elimde test yok şuan. kargonda testlerim
hııım yani şimdi yaparsam çıkmayabilir doğrumu anladım.
değeri çok yüksekinşallah öyledir
sabah idrarı daha konsantre oluyormuş ve daha net sonuç veriyormuş o yüzden öyle söyledim yoksa şart değil tabiki. hadi sen yap testini. benim elimde test yok şuan. kargoda testlerim
canım inşallah yaaa. Allahım dualarımızı kabul eder inşallah. hepimiz peş peşe güzel haberler verelim inşallah.
sabah idrarı daha konsantre oluyormuş ve daha net sonuç veriyormuş o yüzden öyle söyledim yoksa şart değil tabiki. hadi sen yap testini. benim elimde test yok şuan. kargonda testlerim
hııım yani şimdi yaparsam çıkmayabilir doğrumu anladım.
idrara sıkışıksan çok farkedeceğini sanmam. yani birkaç saat wc'ye gitmemiş olman yeterlidir. gerçi idrar testleri konusunda çok tecrubeli değilim. şimdiye kadar 3 tane yaptım sadece onlarda hevesten. benim adetim sağolsun hiç umutlandırmadan gelir.
ne güzel işte disiplinli bi adetin var
sıkışık olmayı beklerim bende sadece iki kez yaptım sonucun negatif çıkacağını bile bile yapmıştım.
neyse umudu yitirmek yok görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?