canım yumurtlamadan bir hafta önce ve yumurtladıktan sonra tekrar..
eşim bugün karabüke gidecek orada bakacak bir olmazsa pazartesileri kastamonuya gidiyor oraya da bakacak.. o da olmazsa artık ayarlarız di mi febecim bişeyler:128::128::128:
günaydın arkadaşlaaaarr
nevacıım banada 30 yaz okuyayım şekerim
iyiyim tatlım
sen nasılsın?
yemek yapmayı düşünüyorum ama kalkmaya üşeniyorum valla.dolma yapacam inşallah bugün:26:
kendini yormadan yavaşça yap tatlım..yüksek yerlere uzanmıyosun ve ağır kaldırmıyosun ok
ayy dolmayada bayılırım ne dolması yapıyosun tatlım???
iyiyim tatlım
sen nasılsın?
yemek yapmayı düşünüyorum ama kalkmaya üşeniyorum valla.dolma yapacam inşallah bugün:26:
bende dolma yapıyorum tatlım :)ama kabak dolması çanak kabaklardan :)masal ne zaman doktora gidiyosun canım keseyi görmek için ?
ayyyyyyyyyyy MELODİYEMİ GİTSEM MASALAMI?
BEN İÇİ BOŞ NE BULSAM DOLMA YAPARIM ÇOK SEVERİM HER ÇEŞİDİNİ AMA EN ÇOK SARMA.
merhabalar.bayadır topiğe giremiyordum.tabloyu görünce şok oldum.özellikle masalcan cım sana inan çok sevindim.tabi bütün arkadaşlar için çok sevindim ama masalcan yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek hazırlıkları yapıyordun.ne güzel bir haber bu....allahım inşallah herkes aynı güzel haberleri alır.burdaki herkes için hem akşamları hem sabahları dualarımı okumayı asla ihmal etmiyorum.inanın yürekten okuyorum.benim 9.hafta.bulantılarım hala son şiddet devam.gerçi günde 3 defa çıkarırken bu hafta 1 kez çıkarıyorum .zofran diye bir ilaç verdi dr.um 2.kutuyu bitiricem.onun dışında allahıma bin şükür herşey yolunda.herkesi kocaman öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?