Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DOSBA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
FEBE|40|?
TUME|40|?
ORKİDE|30|?
EDANURLU|40|?

KALAN=160

13.04.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26::26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:

tamam cnm eniştem baksın önce (artık eşlerimize enişte diyebiliriz dimiii) bulamazsa ben bakarım ayarlarız inşşş..

bende iyiym tatlımmmm.. ayy çok işim var..bugün 32tane vakıayı okuyup evi temizlemem lazım...şimdi çıkıyorum ara ara gelirim inşş.. şuleyle hasretide merak ediyorum.. öpüyorum seni cnm..

selam kızlarrrrrrrrrrr mutlu günler olsun inşallah...bende dosba için 50 tane alayım nevacım..bu arada benim kırmızılar gelicek sinyali veriyo belim kopuyo gerçi daha 6 gün falan var ama belki hsg den dolayı erken de gelebilir diyorum ve üzülüyorum oysaki bu ay umutlanmıştım of off ne zaman biticek acaba?

tamam melodiciğim inşallah gelmez kuzucuğum belirtilere takılma

Son düzenleme:
Salât-ı Tefriciye Duası ve Fazileti
Gönderen: admin Kategori: Çeşitli Dualar

Yorum Yapİmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Salati Tefriciye

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Salati Tefriciye duasının anlamı

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

canlarr ben çıkıyorum pazara gidecem öpüldünüz bu arada inşallah hasret ve şule güzel haberlerle gelir hadi bakalım topik hamiş dolsun:)

iyiyim tatlım
sen nasılsın?
yemek yapmayı düşünüyorum ama kalkmaya üşeniyorum valla.dolma yapacam inşallah bugün:26:

kendini yormadan yavaşça yap tatlım..yüksek yerlere uzanmıyosun ve ağır kaldırmıyosun ok

ayy dolmayada bayılırım ne dolması yapıyosun tatlım???

kendini yormadan yavaşça yap tatlım..yüksek yerlere uzanmıyosun ve ağır kaldırmıyosun ok

ayy dolmayada bayılırım ne dolması yapıyosun tatlım???

bende dolma yapıyorum tatlım :)ama kabak dolması çanak kabaklardan :)masal ne zaman doktora gidiyosun canım keseyi görmek için ?

iyiyim tatlım
sen nasılsın?
yemek yapmayı düşünüyorum ama kalkmaya üşeniyorum valla.dolma yapacam inşallah bugün:26:

ayyyyyyyyyyy MELODİYEMİ GİTSEM MASALAMI?

BEN İÇİ BOŞ NE BULSAM DOLMA YAPARIM ÇOK SEVERİM HER ÇEŞİDİNİ AMA EN ÇOK SARMA.

Son düzenleme:
bende dolma yapıyorum tatlım :)ama kabak dolması çanak kabaklardan :)masal ne zaman doktora gidiyosun canım keseyi görmek için ?

oooo en sevdiğim dolma kabak dolmasııııııı,üstünede sarmısaklı yoğurt ama benim eşim hiç yemiyo o yüzden yapamıyorum..bekarken annem hep yapardı :97::97:

merhabalar.bayadır topiğe giremiyordum.tabloyu görünce şok oldum.özellikle masalcan cım sana inan çok sevindim.tabi bütün arkadaşlar için çok sevindim ama masalcan yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek hazırlıkları yapıyordun.ne güzel bir haber bu....allahım inşallah herkes aynı güzel haberleri alır.burdaki herkes için hem akşamları hem sabahları dualarımı okumayı asla ihmal etmiyorum.inanın yürekten okuyorum.benim 9.hafta.bulantılarım hala son şiddet devam.gerçi günde 3 defa çıkarırken bu hafta 1 kez çıkarıyorum .zofran diye bir ilaç verdi dr.um 2.kutuyu bitiricem.onun dışında allahıma bin şükür herşey yolunda.herkesi kocaman öpüyorum..

hoşgeldin bitanemmm... arada böle gelip güzel haberler ver bize yeterevet tatlım masalcım tüp tedavisine başlamak için adet olamyı beklerken hamile olduğunu öğrendik..seninde bulantıların geçer inşş en kısa zamanda.dua için sağol bitanemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…