ben de çok heyecanlıyım. ellerim titriyor zor yazıyorum. hemen yapsam çıkar mı ki daha yeni yaptım bu testi
yaa febe ne bileyim inanamıyorum ben. daha eşime haber vermedim. biz ayrı şehirlerdeyiz. bi test daha yapayım öyle haber vereyim istiyorum. inşallah doğrudur canım yaa. yoksa çok üzülürüm.
çıkar tabii. eğer biraz doluysa idrarın yap hemen bi tane daha tatlım
ayyy hadi hayırlısı olsun çoook sevindim vallllaaa
ben de çok heyecanlıyım. ellerim titriyor zor yazıyorum. hemen yapsam çıkar mı ki daha yeni yaptım bu testi
canım benim bu saate çıktıysa vardır doğruluk payı.
yokmu yakınlarda bi labuatuar gidip kan testı yapsan:26:
ayyy kıyamam cnm ya duygulandırdın beni valla...
gece yada sabah tekrarlarsın..biraz sıkışık olursan daha iyi sonuç alırsın.. rahat ol tatlım bence kesinlikle hamilesinn.. 17.günün bugün dimi??
var biryer aradım makineleri bozukmuş. il'e gönderiyorlarmış. iki gün sonra veriyorlarmış sonucu. yarın devlet hastanesine gideyim diyorum ben de.
evet canım 17. günüm. inşallah canım inşallah. bir an önce eşime haber vermek istiyorum.
hııım anladım canım. o zaman yarın hastanede yaptırırsın.
ama vardır bitanem. olmasa çıkmaz ikinci çizgi zateen
tatlım istersen ikinci testide yap sonra söle eşine ama eğer ikinci çizgi çıkmışsa %99 doğruluk payı var diyo dr lar.yoksa çıkmazdıki..
sağolun kızlar. içimi rahatlatıyorsunuz. evet çok net çıktı hem de. vardır Allah'ın izniyle de. inşallah kimyasal falan değildir. onu hsg'den sonra anlarız değil mi.
sağolun kızlar. içimi rahatlatıyorsunuz. evet çok net çıktı hem de. vardır Allah'ın izniyle de. inşallah kimyasal falan değildir. onu hsg'den sonra anlarız değil mi.
kızlar merhaba. Yaa ben şuan çok heyecanlıyım. Az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Galiba ben hamileyim. Ama ya test yanlışsa. Offf bu saatte de doktora gidemem ki
selammm
kızlar şuleden haber yokmu
hasretten
nevam canım başlyavakmıyız tefriciyeye
canlarr ben çıkıyorum pazara gidecem öpüldünüzbu arada inşallah hasret ve şule güzel haberlerle gelir hadi bakalım topik hamiş dolsun:)
ayyyy şimdi düşüp bayılacağım sevinçten yarabbim sana şükürler olsunYaa hasretciğim hemen umutsuzluğa kapılıyorsun sloganımız neydi umudumuz bitmeyecek bizde anne olacağız
Ayyyyy çoooooooooooooook güzel ne oldu kızlar bizim topiğe ilacımız moral ve dualarmıydı çok çok şükür rabbim olmayan herkese bu duyguyu nasip etsin.Bu duyguyu yaşayanlarada sağ salim kucağına aldığı günü göstersin inşallahh.....
Artık hergün 1 hamile haberi alıyoruz acaba şulede hiç umutlu değildi şokamı girdiinşallah oda hamiledir kızzzzzzzzzzz Ne gittin test almaya diye habersiz bıraktın bizi buralarda
hasret çok sevindim bitanem şeytanın bacagını kırdık
kızlar çok sağolun beni merak etmişsiniz sormuşsunuz. inşallah hamileyimdir. çift çizgi çıktı ama emin olamıyorum.
ayy canım çok sağol yaaaa. inşallah test doğrudur. inşallah şule'de güzel haberlerle gelir. 2.5 senedir olmuyordu bu ay da eğer olduysa sizin dualarınız sayesinde oldu canım. Allah hepinizden razı olsun.
kızlar çok sağolun beni merak etmişsiniz sormuşsunuz. inşallah hamileyimdir. çift çizgi çıktı ama emin olamıyorum.
ayy canım çok sağol yaaaa. inşallah test doğrudur. inşallah şule'de güzel haberlerle gelir. 2.5 senedir olmuyordu bu ay da eğer olduysa sizin dualarınız sayesinde oldu canım. Allah hepinizden razı olsun.
bende şimdi doktor geldim yumurtamın biri çatlamış biri duruyormuş ayın 25de adet olsanda gel olmasada çok begendim bu doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?