kendini yormadan yavaşça yap tatlım..yüksek yerlere uzanmıyosun ve ağır kaldırmıyosun ok
ayy dolmayada bayılırım ne dolması yapıyosun tatlım???
buyrun gelin kızlarrrrrrrrrrrrrrr oh yiyelim beraber:)
bende dolma yapıyorum tatlım :)ama kabak dolması çanak kabaklardan :)masal ne zaman doktora gidiyosun canım keseyi görmek için ?
ayyyyyyyyyyy MELODİYEMİ GİTSEM MASALAMI?
BEN İÇİ BOŞ NE BULSAM DOLMA YAPARIM ÇOK SEVERİM HER ÇEŞİDİNİ AMA EN ÇOK SARMA.
yok canım uzanmıyorum. merak etme zaten korkuyorumda. ağırda kaldırmıyorum.
ööööyleee evde yavaş yavaş hareket ediyorum.
valla hem biber hemde kabak doldurdum. canım kabak dolması istedi nedense çokta aramazdım ammaaaa:44::44: bide çorba yaptım kıymalı şehriyeli.
oh bugün kurtuldum yemek derdinden.
gel beraber yiyelim tatlım
merhabalar.bayadır topiğe giremiyordum.tabloyu görünce şok oldum.özellikle masalcan cım sana inan çok sevindim.tabi bütün arkadaşlar için çok sevindim ama masalcan yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek hazırlıkları yapıyordun.ne güzel bir haber bu....allahım inşallah herkes aynı güzel haberleri alır.burdaki herkes için hem akşamları hem sabahları dualarımı okumayı asla ihmal etmiyorum.inanın yürekten okuyorum.benim 9.hafta.bulantılarım hala son şiddet devam.gerçi günde 3 defa çıkarırken bu hafta 1 kez çıkarıyorum .zofran diye bir ilaç verdi dr.um 2.kutuyu bitiricem.onun dışında allahıma bin şükür herşey yolunda.herkesi kocaman öpüyorum..
gel bitanem geeel. bi sürü dolma yapmışım.
domates doldurdum biber kabak ooooo.....
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
BANANE YAAAAA BENİMDE CANIM ÇEKTİ AMA YEMEĞİM VAR DÜNDEN 2 KİŞİ OLUNCA BENDE 5 KİŞİLİK YAPARSAN OLACAĞI BU NEYSE YEMEKLERİM BİTSİN SONRA BENDE DOLMA YAPARIM.
ECECİĞİM HOŞ GELDİN TATLIM İYİ OLMANA SEVİNDİM EVET ŞANS TOPİĞİMİZE GÜLDÜ İNŞALLAH SIRASIYLADA ÇOĞALIR HAMİLE LİSTEMİZ
hoşgeldin bitanemmm... arada böle gelip güzel haberler ver bize yeterevet tatlım masalcım tüp tedavisine başlamak için adet olamyı beklerken hamile olduğunu öğrendik.. seninde bulantıların geçer inşş en kısa zamanda.dua için sağol bitanemmm...
hoşgeldin bitanem.
teşekkür ederim rabbimin bi armağanı oldu bize bebişimiz.
evet tüp bebek için adet olmayı beklerken hamile kaldım. çok şükür.
benimde bulantılarım başladı. çok değil ama özellikle yemek filan yerken herşeye tiksinerek bakıyorum nerdeyse. inşallah geçer. inan yoğurt bile kokuyo şu anda.
inşallah seninde geçer bulantılarda kusmalarda. azalmış yavaş yavaş inşallah hepsi geçer.
seni çoook öpüyorum bebişimizide okşa benim yerime bitanem
ayy nevacım aynennnn benimde yemeğim var bide dün akşam dışarda yedik yine kaldı yemeğim bugünde çıkma ihtimalimiz var shopping festival bitmeden değerlendirmek istiyorum ama napıcam yaaaa ben yemek dökemem kolay kolay..sıradaki yemeğim kesinlikle dolma.eşimde ister yesin ister yemesin napimmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
BANANE YAAAAA BENİMDE CANIM ÇEKTİ AMA YEMEĞİM VAR DÜNDEN 2 KİŞİ OLUNCA BENDE 5 KİŞİLİK YAPARSAN OLACAĞI BU NEYSE YEMEKLERİM BİTSİN SONRA BENDE DOLMA YAPARIM.
ECECİĞİM HOŞ GELDİN TATLIM İYİ OLMANA SEVİNDİM EVET ŞANS TOPİĞİMİZE GÜLDÜ İNŞALLAH SIRASIYLADA ÇOĞALIR HAMİLE LİSTEMİZ
inşallah canım sabırla bulantılarımın geçmesini bekliyorum.yoksa burayı çok seviyorum.hergün girip takip ederdim.şimdi çok zor.neyse bunlar gülün dikeni artık:))dua için ne demek.!büyük zevkle...
canım çok çok sevindim.ne kadar güzel bir haber bu.allah tamamına erdirsin.senin haberlerini okuyayım diye geçmişi tarıyordum.ama yine midem bulandı.benim çok ağır geçiyor.anlatsana nasıl oldu?inşallah herkesin burda güzel haberlerini alırız.
canım benim aslında ilaç kullanmasam azalacağı yok bulantılarımın ama sabırla bekliyorum yine de.eeee sen nasıl öğrendin?kaçıncı gün baktırdın beta hcg?kızlar ikiz galiba diyorlar.kaç çıktı?aslında senin hamile kalacağın belliydi.geçen seferki kimyasal gebelik sinyal göndermişti aslında.ama öyle yada böyle bu güzel haberi almışsın ya ne mutlu sana.darısı inşallah burda bekleyen herkese..
valla canım adetim 8 nisanda gelecek diye bekliyodum.
Kızların ısrarıyla 9 nisanda test yaptım idrar testi, kıpkırmızı bişey. 2 saat sonra bidaha yaptım o dahada kırmızı. Cumartesiydi. Hadi dedim yanlışlık vardır belki p.tesi gittim beta hcg baktırdım 11165 çıktı değerim. Evet yüksek çoğul gebelik olabilir dendi ama tabi cuma günü öğrenecağim inşallah.
Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.
Ammmmiiiin bütün dualarımda bütün arkadaşlarıma dua ediyorum hemde kendime eder gibi ediyorum.
Kendimden bile ayırmıyorum inan arkadaşlarımı. Rabbim en kısa zamanda hepsine tatırsın bu duyguyu inşallaaaaaaaaahhh
11165 mi ?bu çok çok yüksek bir değer.doğal yolla çoğul gebelik.vay beeee!!süpersin.çok güzel.cuma günü zaten belli olur.allah.ım büyük.verdimi böyle veriyor işte..kendine lütfen çok dikkat et.haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.dualarım hepinizle..çok çok çokkk sevindim.inan yürekten söylüyorum.öpüyorum çok...
kızlar merhaba. yaa ben şuan çok heyecanlıyım. az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. galiba ben hamileyim. ama ya test yanlışsa. offf bu saatte de doktora gidemem ki
kızlar merhaba. yaa ben şuan çok heyecanlıyım. az önce test yaptım çok belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. galiba ben hamileyim. ama ya test yanlışsa. offf bu saatte de doktora gidemem ki
ayyyyy çok sevindim.
bi daha yap tatlım.. ayyy çooook heyecanlandım ben yaaa
cnmmmm yanlış değildir niye yanlış olsun... gözün aydın olsunnnnn,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşşşşş
artık topicin kaderi değişti bakalım sıra kimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?