Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neresi kötü be bildiğin az tatlı su.kokusu biraz kötü ama biraz yani
benim midede acayip hassastır ama ben soğanı kociş keçiyi rahat rahat içiyoruz valla

ohh ne güzel gezin tatlım.ama dikket et arkadaş ikinciye evleniyormuş seninki örnek almasın
havada güzel olur işallah.bizde gideceğiz yakında ama sanırım araba alınca.bu arada biz ilk arabamızı alıyoruz sanırım ama bizimki kararsız kazım 1 aydır araba bakıyor daha kararını veremedi

merhaba canım .
e vitamini evicap 200 mg. ve çinko da kullansın eşin bitanem. özelikle sperm problemi olanlarda kullanılıyo
bizde kullandık o yüzden diyorum

evet canım bizde onu 4 ay kullandık sonra sperm miktarında artış olunca doktor çinkoyu kesti e vitaminine devam ettirdi....biz bunların yanında ginko blobada kullanıyoruz....

biz sattık tatlım ev yapılıyor diyede almadı tekrar eve geçtikten sonra artık alırsınız inşallah şekerim ben geçerken el salla otobandan tamam mı kız zaten dedim bende ona arkadaşın 2. Ye evleniyorya sende zayıf kız almak için yol yapma bana şişkoluğumu bahane edip görende akrep nalan sanacam 40 bedenim ben bikere 36 olayım istiyor oo olmuyor ben beyapayım 2 ayda 7 kilo birden aldım ben istedim sanki aynı yiyorum hoş

evet canım bizde onu 4 ay kullandık sonra sperm miktarında artış olunca doktor çinkoyu kesti e vitaminine devam ettirdi....biz bunların yanında ginko blobada kullanıyoruz....

valla eczanede kullanmadığınız ilaç kalmamış tatlım soru sormaya geldin ama galiba soruya boğulan sen olacaksın baksana

ürologtan kötü bir sonuç çıkarsa banada verirsiniz kızlar bu tavsiyeleri

kız sen rejimdesin adam pastamı alsın gelsin
Hani ben rejimde değilim ya o yüzden almıştır tatlım

olabilir ama rejimdeyim diye bu yaptığın racona ters bikerem

sorun tabiki canım elimden geldiğince her türlü yardımı yaparım...
araştıra araştıra alim olduk vallahi.....

sorun tabiki canım elimden geldiğince her türlü yardımı yaparım...
Araştıra araştıra alim olduk vallahi.....

bende adet düzensizliği ama 40 günü geçmedi hiç en geç 40 gün oda 3 4 kez geldi başıma eşimdede sayı bu sefer iyi çıktı ama morfolojide biraz sorun var sitede bir dr tedredoks
endol kullanın demiş bakalım kociş yarın alacak ama masal antebiyotik ağrı kesici dedi ne gibi etkisi olabilirki kafam karıştı

canım tetradoks yumuşak doku enfeksiyonlarında kullanılan bi antibiyotık.
daha ziyade diş tedavilerinde kullanılan bi antibiyotık canım.
endolde dediğim gibi ağrı kesici ama kas ve kemik ağrılarında kullanılan farklı bi ağrı kesici. yani daha şidetli romatizmal ağrılarda kullanılır.

ee ne alaka anlamadım ben

endl ve trendol genellikle veriliyor...
hormanel ilaçlar diye biliyordum ağrı kesici olmaları çok ilginç....
bazen hormonal sebeplerden ötürü veriliyor spermlerin yapılarını ve mikarlarını düzeltmek için....

sen sperm sonuçlarını gösterdinmi tatlım?
Belki bi enfeksiyon söz konusudur:44:
Ay yinede ben fazla açılmıyım etkilemeyeyim seni

bize en başından beri söylenen şekil (morfoloji) bozukluğu iltihap olsa antibiyotik tamam diyeceğimde

bize en başından beri söylenen şekil (morfoloji) bozukluğu iltihap olsa antibiyotik tamam diyeceğimde

:44::44::44::44::44::44:
valla tatlım vardır belki bi sebebi. bilemiyorumki?
peki tekrar sorma imkanın varmı niye verdiniz bunları benim kafam karıştı desen:26:

semi kız pasta boğazındamı kaldı sesin çıkmıyor

Son düzenleme:
iyi geceler şekerim, kendine ve bebişlere iyi bak, yarın doktora kaçta gideceksin canım.. ben öğle arasında eve gelirim, eve geldiğinde hemen yaz tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…