eee o zaman pastanın yanındaki baklavayı ben hiç söylemiyim
kocişte beni tatlı komasına sokacak sanırım
ama sen deyince aklıma geldi şimdi dün akşam adetten önce canım tatlı çeker ama evde çikolota bile bulamadım yiyecek dedim ki obur olduğu için kociş evde 2 çocuk varmış gibi ıvır zıvır bulunur
ondan mı bu bereket bilemedim ama pastayla beni kandırmaya çalışıyorda olabilir
ama tadı kötü be ben baktım kendisini yese daha iyi aaa semiciğim bu hafta sonu istanbula gideceğiz kocişle aktarada gideceğimbide pazar günü gezeriz dedi bakalım inşallah eğlenceli olur benim kociş biraz sıkıcıda arkadaşı 2. Evleniyor onun düğününe diye gidiyoruz
merhaba canım .
e vitamini evicap 200 mg. ve çinko da kullansın eşin bitanem. özelikle sperm problemi olanlarda kullanılıyo
bizde kullandık o yüzden diyorum
ürologtan kötü bir sonuç çıkarsa banada verirsiniz kızlar bu tavsiyelericanım seven seas pulse omega 3 eczaneden al.iyi bir markadır canım.
tavsiye ederim
[ı]neresi kötü be bildiğin az tatlı su.kokusu biraz kötü ama biraz yani
benim midede acayip hassastır ama ben soğanı kociş keçiyi rahat rahat içiyoruz valla
ohh ne güzel gezin tatlım.ama dikket et arkadaş ikinciye evleniyormuş seninki örnek almasın
Havada güzel olur işallah.bizde gideceğiz yakında ama sanırım araba alınca.bu arada biz ilk arabamızı alıyoruz sanırım ama bizimki kararsız kazım 1 aydır araba bakıyor daha kararını veremedi[/ı]
evet canım bizde onu 4 ay kullandık sonra sperm miktarında artış olunca doktor çinkoyu kesti e vitaminine devam ettirdi....biz bunların yanında ginko blobada kullanıyoruz....
ürologtan kötü bir sonuç çıkarsa banada verirsiniz kızlar bu tavsiyeleri
kız sen rejimdesin adam pastamı alsın gelsin
Hani ben rejimde değilim ya o yüzden almıştır tatlım
biz sattık tatlım ev yapılıyor diyede almadı tekrar eve geçtikten sonra artık alırsınız inşallah şekerim ben geçerken el salla otobandan tamam mı kız zaten dedim bende ona arkadaşın 2. Ye evleniyorya sende zayıf kız almak için yol yapma bana şişkoluğumu bahane edip görende akrep nalan sanacam 40 bedenim ben bikere 36 olayım istiyor oo olmuyor ben beyapayım 2 ayda 7 kilo birden aldım ben istedim sanki aynı yiyorum hoş
valla eczanede kullanmadığınız ilaç kalmamış tatlım soru sormaya geldin ama galiba soruya boğulan sen olacaksın baksana
olabilir ama rejimdeyim diye bu yaptığın racona ters bikerem
sorun tabiki canım elimden geldiğince her türlü yardımı yaparım...
Araştıra araştıra alim olduk vallahi.....
bende adet düzensizliği ama 40 günü geçmedi hiç en geç 40 gün oda 3 4 kez geldi başıma eşimdede sayı bu sefer iyi çıktı ama morfolojide biraz sorun var sitede bir dr tedredoks
endol kullanın demiş bakalım kociş yarın alacak ama masal antebiyotik ağrı kesici dedi ne gibi etkisi olabilirki kafam karıştı
canım tetradoks yumuşak doku enfeksiyonlarında kullanılan bi antibiyotık.
Daha ziyade diş tedavilerinde kullanılan bi antibiyotık canım.
Endolde dediğim gibi ağrı kesici ama kas ve kemik ağrılarında kullanılan farklı bi ağrı kesici. Yani daha şidetli romatizmal ağrılarda kullanılır.
ee ne alaka anlamadım ben
ee ne alaka anlamadım ben
sen sperm sonuçlarını gösterdinmi tatlım?
Belki bi enfeksiyon söz konusudur:44:
Ay yinede ben fazla açılmıyım etkilemeyeyim seni
bize en başından beri söylenen şekil (morfoloji) bozukluğu iltihap olsa antibiyotik tamam diyeceğimde
kızlaaaar ben çıkıyorum. Kociş geldi.
Iyi geceler herkezeee...
öpüldünüz
semi kız pasta boğazındamı kaldı sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?