Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bizdede şekil bozukluğu vardı proxed plus diye bir ilaç var bir araştır istersen erkek için

biliyorum canım o ilacı doktor bizede vermişti...
ama elimizde 2 kutu arginmax olduğu için önce onları bitirmek istedik...
içerikleri aynı....
sadece l arginin ve l carnitin farkı var....

semicim yakın olsaydık inan gelirdim...
ne güzel dertleşirdik....

hasreeeettttt canım çok sevindim
hayatım benim dr. çift çizgide sarılıp öptü tebrik etti
kan tahlilini sonra yaptık ...yani oldukça güvenilir görüyorlar idrar tahlilini tabii ki değerlerini görmek için kandan bakıyorlar için rahat olsun Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin

kızlar 129 ayetel kürsi kalmış hepinizden Allah razı olsun ben şimdi adetliyim ama anneme sölerim okur...
kalan 129 u ben alıyorum ozaman...

ne mutlu sana kocişin içiyorsa benimkide benim gibi kıl bir gün yaptım getirdim ayağına içemedi bide çöp midelidir yani boza şalgam sirke içer onu niye beğenmediki

omega 3 le eleviti senmi kullanıyorsun semi ne için acaba öğrenebilirmiyim :26:

bende çay istiyorum kociş içmeyecekmiş kendime yapmayada üşeniyorum çekirdeğimi alıp geleyimmi semicim çitleriz pastamı? böğütlenlimi

biliyorum canım o ilacı doktor bizede vermişti...
Ama elimizde 2 kutu arginmax olduğu için önce onları bitirmek istedik...
Içerikleri aynı....
Sadece l arginin ve l carnitin farkı var....

dr bize niye tedredoks ve endol verdiki acaba şekil bozukluğuna iyimi geliyorki araştırmadımda

kız neva iyi bak tunaminenin msjı o.ben üroloğa gidince başlayacam sanırım o tür şelere ama işallah gerek kalmaz.hımm çekirdek mi gel kız gel.yirizzzzzz

böğürtlenli evet
kocişim ben meyveli seviyorum diye benim sevdiğimden almış o çikolota sever ben meyve
tahminim sende çikolota ama hem sana yasakkkkkk

nevacım ben soğan suyu içerken yanımda o keçi boynuzu suyunu içemiyorum demeye utanmayacak mı
o kadar uzun boylu değil

şeyyyy evet tunamineninmiş herkezi sen görür oldum artıkın ama bilmezssin

bugün 2 litre su içtim kaldım wc yollarında bakalım seninki pasta taşısın benimki altın çilek kepek ekmeği hakmı bu bide bugün ne dedi biliyormusun zayıfla diye yaptığım maddi fedakarlıkla zayıf bir karı alırdım dedi [/b]

Son düzenleme:
[ı]nevacım ben soğan suyu içerken yanımda o keçi boynuzu suyunu içemiyorum demeye utanmayacak mı
o kadar uzun boylu değil[/ı]

ama tadı kötü be ben baktım kendisini yese daha iyi aaa semiciğim bu hafta sonu istanbula gideceğiz kocişle aktarada gideceğimbide pazar günü gezeriz dedi bakalım inşallah eğlenceli olur benim kociş biraz sıkıcıda arkadaşı 2. Evleniyor onun düğününe diye gidiyoruz

omega 3 ü ve eleviti ben kullanıyorum...
eleviti hamileler kullanıyormuş multi vitamin içinde folik asitte var..
omega 3 ben ve eşim birlikte kullanıyoruz spermlere ii geliyomuş ....

eee o zaman pastanın yanındaki baklavayı ben hiç söylemiyim
kocişte beni tatlı komasına sokacak sanırım
ama sen deyince aklıma geldi şimdi dün akşam adetten önce canım tatlı çeker ama evde çikolota bile bulamadım yiyecek dedim ki obur olduğu için kociş evde 2 çocuk varmış gibi ıvır zıvır bulunur
ondan mı bu bereket bilemedim ama pastayla beni kandırmaya çalışıyorda olabilir

omega 3 ü ve eleviti ben kullanıyorum...
eleviti hamileler kullanıyormuş multi vitamin içinde folik asitte var..
omega 3 ben ve eşim birlikte kullanıyoruz spermlere ii geliyomuş ....

merhaba canım .
e vitamini evicap 200 mg. ve çinko da kullansın eşin bitanem. özelikle sperm problemi olanlarda kullanılıyo
bizde kullandık o yüzden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…