Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevaa cnm bana yine mail gelmiş.bi sorun var.. eşim evde bakamıyorum:18::18::18:

tatlım tamam 4 taneydiya 2 sini sildim 2 sini silmemişim tek tek geliyor mailler ama yine mail gelirse silerim şimdi yanlışlıkla başka şeye bastım

yanlıslıkla neye bastın anlamadım?

red yerine boş mesaj gitti yine mail attım tekrar gelince silerim ya ödemediğin için sorun yok korkup durma sana son akrarınmı diye soruyor silmesekte bir zaman sonra iptal oluyor

red yerine boş mesaj gitti yine mail attım tekrar gelince silerim ya ödemediğin için sorun yok korkup durma sana son akrarınmı diye soruyor silmesekte bir zaman sonra iptal oluyor

korktum cunku esımın haberi yok we kart benim degil.nese sabah bakarm bende.telden girdim simdi.iyi geceler.

başörtü yakışmış
gerçekten.
ya inanmayacaksın ama hiç kapalı foto yok
tatildeki şallı fotolarım varsadece onlar uzak
bu foto nasıl kimseye göstermem bak.

bu yaz ben.şimdi 3 kg daha fazlayım
bu boy pos tu şimdide yakın profil bulayım ama zor biraz

bazı resimleri kabul etmiyor gösterecektim ama kocişinin facesini ekleyip bakarsın bir ara o evde yokken hepsine ok sonra silersin

ehh belki gözüm biyerden ısırıyor diyebilirim bana bakya 3 boyutlu olsada göremem ben ama hayalimdeki semisin

yaaaaaaaaaaaaaaa
iki saattir resim dü<enliyorum yakınlaştırıcam dye
ama bundan yakını yok işte
sende git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…