Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim kızlar.
olduk 28 ağlasam mı kutlasam mı bilemedim ki:44::44::44::44:

mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim kızlar.
olduk 28 ağlasam mı kutlasam mı bilemedim ki:44::44::44::44:

ne demek hayatım :)kutla tabii en güzel yaşlardayız be boşver semicim bende temmuzda 28 olcam bişey kalmadı..geçmez denilen hayat bir çırpıda bitmekte ..nasıl hızlı geçiyor zaman şaşırdım..18 olcam özgürlüğümü elime alıcam diye yırtıyordum kendimi üzerinden bir 10 yıl geçmiş ne ara oldu diyorum tüm bunlar :)

siz bakmayın semiye çıtır o çıtır valla ohhhh çatlayın ben gördüm işte

Son düzenleme:
semii bitanem nice senelere... yeni yaşında tüm dileklerin olsun inşşşşşşşşş

bu arada böğürtlenli pastaya bayılırımmmmm ama kaçırdım nese bende kökünün suyunu içerim artık.. ayy zıkkımın kökünü içerim gibi oldu

neva bu arada sabah mail gelmişti bende yazdım tekrar çok karışık falan filan diye nese oda yolluyorum iptali yap demiş.yaptım.kız çok kolay aslında ama karışık. mail geldi silindi diye.ayy kabus oldu ya nese bitmiştir artık inşşş

ay valla öle gibi olmuş tatlım

kızlar bu arada dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı

geçen ay 26.günümde adet olmuştum bugünde 26.günüm belki çıkar dedim ama yok.. :89:

ben dün ikinizide gördüm.. Masalla tumeyi merak ediyorum en çok...

hayırrrrr sen uzak gördün semiyi bikerem en net ben gördüm işte

akşamda öyle iptal msjı gelmiş ama ben iptal eti tıkladım meğer kabul et diyecektim karıştırdım tektar mail attım işte yanlışlıkla oldu diye ondan yollamıştır bidaha çok ilgililer ama dimi hemen cvp veriyorlar yardımcı oluyorlar

ayy tadıda kötü zaten ama şifa niyetine içiyoruz işte.toprakla odununu suyunu içiyorum resmen...

tebrikler hayatım içebilmekte bir başarı bence...bende neva gibiyim içemiyorum soğan suyunu denedim çıkarttım midem çok hassas ..ilk gebe kaldığımda zaten tam bir kabustu sürekli istifra ediyordum..heralde yine hamile kalsam böle olacak bünye işte...

uzak yakın olsun gördüm ayy kızmışlar ama biliyomusun niye iptal etmiyoruz diye sanki bile bile yapmadık nese artık o site benden uzuak olsun
evet valla bende kokuya çok hassasımdır.. bu öyle içilmeyecek kadar kötü değil ama çikolatalarla içiyorum tadını almamak için ... valla eşim keçibıynuzunu içememişti bunuda içemez diye korktum ama içiyo,o içiyo gerisi sorun değil bende içiyorum napim...

Ayy tadıda kötü zaten ama şifa niyetine içiyoruz işte.toprakla odununu suyunu içiyorum resmen...

ıyy febeciğim bende haftaya cumartesi geliyorum ist. Aktara gideceğim bakalım bana öyle odun toprak lağım tadında şeyler verirse içemem dersem kızmaz dimi ama ne yapayım teperekte yollayamamki gitmiyor işte :120:

kızlar bu arada dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı

Geçen ay 26.günümde adet olmuştum bugünde 26.günüm belki çıkar dedim ama yok.. :89:

hehehe ne yapalım kuzum tabi testler bolya oto bo..a kullan kız idareli ol can sıkıntısına test yapma günün geçseydi barii

ahhh ahhhh çeken anlar kuzum bunlar bana çemkiriyor ama çok zorladım içemedim ama 5i bir yerde çay aldım onu limon sıkıp içiyorum çok güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…