masalllllllll tatlım doktora gittin mi kuzucum ?
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim kızlar.
olduk 28 ağlasam mı kutlasam mı bilemedim ki:44::44::44::44:
randevusu 5 te canım
masalllllllll tatlım doktora gittin mi kuzucum ?
[sıze=3]siz bakmayın semiye çıtır o çıtır valla ohhhh çatlayın ben gördüm işte[/sıze]
AĞLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
YAŞLI KADIN SEMİ
semii bitanem nice senelere... yeni yaşında tüm dileklerin olsun inşşşşşşşşş
bu arada böğürtlenli pastaya bayılırımmmmmama kaçırdım nese bende kökünün suyunu içerim artık.. ayy zıkkımın kökünü içerim gibi oldu
[sıze="3"]semii bitanem nice senelere... Yeni yaşında tüm dileklerin olsun inşşşşşşşşş [/sıze]
Bu arada böğürtlenli pastaya bayılırımmmmmAma kaçırdım Nese bende kökünün suyunu içerim artık.. Ayy zıkkımın kökünü içerim gibi oldu
bende görmüştüm kiiiiiii
Nevacım alemsin valla
ay valla öle gibi olmuş tatlım
ben dün ikinizide gördüm..Masalla tumeyi merak ediyorum en çok...
neva bu arada sabah mail gelmişti bende yazdım tekrar çok karışık falan filan diye nese oda yolluyorum iptali yap demiş.yaptım.kız çok kolay aslında ama karışık. Mail geldi silindi diye.ayy kabus oldu ya nese bitmiştir artık inşşş
ayy tadıda kötü zaten ama şifa niyetine içiyoruz işte.toprakla odununu suyunu içiyorum resmen...
uzak yakın olsun gördümhayırrrrr sen uzak gördün semiyi bikerem en net ben gördüm işte
akşamda öyle iptal msjı gelmiş ama ben iptal eti tıkladım meğer kabul et diyecektim karıştırdım tektar mail attım işte yanlışlıkla oldu diye ondan yollamıştır bidaha çok ilgililer ama dimi hemen cvp veriyorlar yardımcı oluyorlar
evet valla bende kokuya çok hassasımdır.. bu öyle içilmeyecek kadar kötü değil ama çikolatalarla içiyorum tadını almamak için ... valla eşim keçibıynuzunu içememişti bunuda içemez diye korktum ama içiyo,o içiyo gerisi sorun değil bende içiyorum napim...tebrikler hayatım içebilmekte bir başarı bence...bende neva gibiyim içemiyorum soğan suyunu denedim çıkarttım midem çok hassas ..ilk gebe kaldığımda zaten tam bir kabustu sürekli istifra ediyordum..heralde yine hamile kalsam böle olacak bünye işte...
Ayy tadıda kötü zaten ama şifa niyetine içiyoruz işte.toprakla odununu suyunu içiyorum resmen...
kızlar bu arada dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı
Geçen ay 26.günümde adet olmuştum bugünde 26.günüm belki çıkar dedim ama yok.. :89:
tebrikler hayatım içebilmekte bir başarı bence...bende neva gibiyim içemiyorum soğan suyunu denedim çıkarttım midem çok hassas ..ilk gebe kaldığımda zaten tam bir kabustu sürekli istifra ediyordum..heralde yine hamile kalsam böle olacak bünye işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?