canım şükürler olsun iyiyim ...mutluyum....bugün 4.yılımız eşimle iyisiyle kötüsüylee
bu tatlı heyecanın hep sürsün ama kendinide çok kasma rahat ol inan şimdi bende heyecanlandım merakla bekliyoruminşallah bebişin sağlıkla el sallar bugün sana
ALLAH cc kabul etsin canım
hergünmü okuyosun maşallah hikmetleri çok o sürenin bende başlamak istiyorum bakalım hayırlısıyla
bende iyiyim şükürler olsun
aaa tatlımm başaldınmı sende?? Hadi Rabbim hayırlısıyla okuyup bitirmeyi nasip etsin veee bebişinide göbüşüne göndersin inşş... bendeimde 35.günüm az kaldı ama regli olmazsam bitiyo az kaldıııııııama olursam
ALLAH cc kabul etsin inşallah canımmm ,bende iyiyim şükür olsun RABBİME ........
febeciim hergün okuyorum ben ama bazen gündüz okuyamadığımda gece geç saate okuyorum.
sorum şu 1 gün atlatma olabiliyomu ki biliyomusun.:26:
bu arada kızlar benımde bugün 27. günüm vakia süresinin. annemde meryem süresini okuyor 2-3 günü kaldı. ve hikkmeti büyük dualar
canım meryem suresi kaç gün okunuyor kaç tane ?
siz bakmayın semiye çıtır o çıtır valla ohhhh çatlayın ben gördüm işte
kızlar bu arada dayanamadım sabah test yaptım negatif çıktı
geçen ay 26.günümde adet olmuştum bugünde 26.günüm belki çıkar dedim ama yok.. :89:
febeciim hergün okuyorum ben ama bazen gündüz okuyamadığımda gece geç saate okuyorum.
bu arada kızlar benımde bugün 27. günüm vakia süresinin. annemde meryem süresini okuyor 2-3 günü kaldı. ve hikkmeti büyük dualar
semicim doğum günün kutlu olsun canım. hayattan istediğin her türlü güzellik seninle olsun..
iyi ki doğdun iyiki varsın canım...
ben de gördüm ki semiyi bir kez foto yüklemişti, fıstıktı fıstık...
canım eğer adet olmazsan ki inşallah olmazsın tekrar yap canım belki gelmiştir bebeşin
bende başlayım inşallah bugün canımmm ALLAH cc kabul etsinnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhsizede hayırlı mutlu nice seneler tatlımmmmmm.... 4.senenizde bebişinizle kocaman bi aile olun inşşş
hergün okuyorum evet..41 gün okunacak. 41.gün 41 tane inşşşş...
ALLAH cc kabul etsin canımmmmfebeciim hergün okuyorum ben ama bazen gündüz okuyamadığımda gece geç saate okuyorum.
ALLAH razı olsun tatlımmmm ,evet yaaaa ne güzel olurnice mutlu seneleriniz olsun eşinle canım..aranıza birde bebişiniz gelsin ..oh ne güzel bundan güzel mutluluk mu olur :)
edacıım Allah mutluluğunuzu daim etsin. bebişlede mükafatlandırsın.
mutluluğunuza mutluluk katsın inşallaaaaah
bende başlayım inşallah bugün canımmm ALLAH cc kabul etsinnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ALLAH cc kabul etsin canımmmm
ALLAH razı olsun tatlımmmm ,evet yaaaa ne güzel olur
başla tatlım başla.. benim arkadaşım 7 sene sonra bu güzel surenin sayesinde Allahın izniyle anne oldu.. tüp bebekte bile şansları çok azdı. ama rabbim ol derse oluyo herşey rabbimin elinde. bizede hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşşşşş...
net gidip geliyor kızlar ondan yazamıyorum bazen ..bende şimdi çıkıyorum duamı okuyayım ..sonrada ütüm var onları yapıcam ..öpüyorum hepinizi...masalcım bende merakla bekliyor olucam seni..bebşine teyzelerinin onu çok sevdiğini söyler misin tanıştığında bugün :)
ayyyy biz bütün aile gidiyoruz bugün dr.
çoookta stresliyim niyeyse.
geçen gün k.valdem aradı eee kociş çalışıyomuş ben arkadaş olayıom sana diye.
bu günü kocişin kaçırması mümkünmü acaba. bunuda düşünemiyosa artık pes yani.
eee madem k.vade geliyo annemde geliyo.
ooooofffff kızlar bu mübarek cumanın hürmetine bana dua edin kötü şeyler duymayayım.
ne olur kızlarrr çooook korkuyorum.
rabbim bana yardım etsin.
elim ayağım titriyo
korkma canımmmmmmmmm herşey çok güzel olacak :)minik işgalci 9 ay allahın izniyle göbüşte sonrada kollarında allahın izniyle.cumaların yüzü suyu hürmetine inşşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?