ıyy febeciğim bende haftaya cumartesi geliyorum ist. Aktara gideceğim bakalım bana öyle odun toprak lağım tadında şeyler verirse içemem dersem kızmaz dimi ama ne yapayım teperekte yollayamamki gitmiyor işte :120:
hehehe ne yapalım kuzum tabi testler bolya oto bo..a kullan kız idareli ol can sıkıntısına test yapma günün geçseydi barii
ahhh ahhhh çeken anlar kuzum bunlar bana çemkiriyor ama çok zorladım içemedim ama 5i bir yerde çay aldım onu limon sıkıp içiyorum çok güzel valla
uzak yakın olsun gördümayy kızmışlar ama biliyomusun niye iptal etmiyoruz diye sanki bile bile yapmadık nese artık o site benden uzuak olsun
evet valla bende kokuya çok hassasımdır.. bu öyle içilmeyecek kadar kötü değil ama çikolatalarla içiyorum tadını almamak için ... valla eşim keçibıynuzunu içememişti bunuda içemez diye korktum ama içiyo,o içiyo gerisi sorun değil bende içiyorum napim...
ah ah testler daha elime geçmediki sanada 50kere söledim unut sen unut.. evde vardı 1tane nasıl olsa bol bol gelecek diye kullandım onu
valla tatlım ben soğan suyunu hiç içmediğim için tadını kıyaslamıyorum... bu çikolatayla içilince gidiyo yoksa içiemem.eşimde bende öyle içiyoruz.ilk içtiğimde midem bulanmıştı artık bulanmıyoda .. bitsede kurtulsam diyede düşünmüyo değilim..:89:
masalll sende boyun fıtığı vardı dimi tatlım?? ya benim boynumun biraz aşağısı çok ağrıyo..omuzlarımada vuruyo ve bazen kollarımı kullanırken çok acı çekiyorum,,yemek yemek bile zor geliyo yani..ama uyuşma yok.. fıtıkmı oldu yoksa(1haftadır böle)
bakalım pazar gelcekler galiba..ben yarın akraba gününe gidiyorumbuz tutsunlar türkiyeye satış yapılıyorsa türkçe dil bilen birinide bulsunlar ne yapalım yani o kadar becerebiliyoruz
ayyy buz tutusunlarr hebencede yada okadar çok biliyolarsa türkçeyi öğrensinlerde görelim
yok yazdıktan sonra hatırladım kuzum c.tesi pazartesimi gelecekler demiştin bak onu hatırlayamadım :26::26::26::26:
evet var canım. benim ilk başladığında da şimdide boynumdan çok kürek kemiğim ağırıyo ve sağ kolum iptal oluyo. boynumda çok ağrı oolmuyo. nasıl bir boyun fıtığıysa.
sonra tomografi çekildi ordan anlaşıldı.
şimdi ne desem boş tatlım. dr gitsen iyi olur bence.
ağrı kesiciler hiiiiç işe yaramamıştı. sabah akşam iğne butun gün ağrı kesici ve ağrı hiiiç azalmadı tam 2 hafa. ne uyku ne bişey. üstelik o zaman çalışıyodum nve ağlayarak işlerimi yapıyodum.
ayyy bidaha rabbi o ağrıyı çektirmesin inşallaaah
kızlar ben çıkıyorum malum selayla namaz arasını boş geçirmemek lazımmış öpüyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum malum selayla namaz arasını boş geçirmemek lazımmış öpüyorum hepinizi
eda burda neva edanın topiğinde
çekeçem saçında ama ayıp olmasın oradikelere diyorum
gezsin bakayım hatun
kızlar unutturmayın bana
bende keçi boynuzuna başlayacam bu akşam
her adette başlıyorum
yumurtlama gününde bırakıyorum
nedense 2 3 aydan önce etki etmiyormuş onuda biliyorum
bırakmayayım bari
kısssss biz dolaşıyos nevamla öyle ne kızıyosun ...al sanaofffff ya bu kociş sinir ediyor beni
çay demle gelicem dedi
şimdide çay yapma gelemiyorum diye
ama ben çayı çoktan yaptım
hemde koca bir demlik
gelin kızlar içelim
pastamda var.böğürtlenli
febe kız işe yarar belki
masalcan
hasret41
febe+
nasılsın güzeller
masalcan
hasret41
febe+
nasılsın güzeller
masalcan
hasret41
febe+
melodi2
nasılsın güzeller
canım şükürler olsun iyiyim ...mutluyum....bugün 4.yılımız eşimle iyisiyle kötüsüyleevalla ben iyiyim ama heyecandan karnıma ağrılar giriyo...
:84::84::84::84::84::84:
sen naslsın??
bende iyiyim çok şükür tatlım vakıa süresini okuyorum bugün 35.gün.. sen nasılsın??
iyiyiz tatlım sende iyisindir inşallah..hayırlı cumalar olsun..bende vakıa suresine başladım bugün 5.günüm:)
iyiyiz tatlım sende iyisindir inşallah..hayırlı cumalar olsun..bende vakıa suresine başladım bugün 5.günüm:)
aaa tatlımm başaldınmı sende?? Hadi Rabbim hayırlısıyla okuyup bitirmeyi nasip etsin veee bebişinide göbüşüne göndersin inşş... bendeimde 35.günüm az kaldı ama regli olmazsam bitiyo az kaldıııııııama olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?