Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah ah testler daha elime geçmediki sanada 50kere söledim unut sen unut.. evde vardı 1tane nasıl olsa bol bol gelecek diye kullandım onu
valla tatlım ben soğan suyunu hiç içmediğim için tadını kıyaslamıyorum... bu çikolatayla içilince gidiyo yoksa içiemem.eşimde bende öyle içiyoruz.ilk içtiğimde midem bulanmıştı artık bulanmıyoda .. bitsede kurtulsam diyede düşünmüyo değilim..:89:

masalll sende boyun fıtığı vardı dimi tatlım?? ya benim boynumun biraz aşağısı çok ağrıyo..omuzlarımada vuruyo ve bazen kollarımı kullanırken çok acı çekiyorum,,yemek yemek bile zor geliyo yani..ama uyuşma yok.. fıtıkmı oldu yoksa (1haftadır böle)

semi canım doğum günün kutlu olsun bu yıl inş. bebişin seninle olur...kuzum 28 iyi benim gibi 30 olda gör şaka yapıyorum valla hala kendimi 22-23 gibi hissediyorum 30 yaş sendromu falan hikaye :))

buz tutsunlar türkiyeye satış yapılıyorsa türkçe dil bilen birinide bulsunlar ne yapalım yani o kadar becerebiliyoruz

yok yazdıktan sonra hatırladım kuzum c.tesi pazartesimi gelecekler demiştin bak onu hatırlayamadım :26::26::26::26:

evet var canım. benim ilk başladığında da şimdide boynumdan çok kürek kemiğim ağırıyo ve sağ kolum iptal oluyo. boynumda çok ağrı oolmuyo. nasıl bir boyun fıtığıysa.
sonra tomografi çekildi ordan anlaşıldı.
şimdi ne desem boş tatlım. dr gitsen iyi olur bence.
ağrı kesiciler hiiiiç işe yaramamıştı. sabah akşam iğne butun gün ağrı kesici ve ağrı hiiiç azalmadı tam 2 hafa. ne uyku ne bişey. üstelik o zaman çalışıyodum nve ağlayarak işlerimi yapıyodum.
ayyy bidaha rabbi o ağrıyı çektirmesin inşallaaah

kızlar ben çıkıyorum malum selayla namaz arasını boş geçirmemek lazımmış öpüyorum hepinizi

bakalım pazar gelcekler galiba..ben yarın akraba gününe gidiyorum

yok benimki ağlatmıyoda güldürmüyoda.. ama benimde kürek kemiğim çok ağrıyo. eşim dr beğenirse gidicez inşş

eda burda neva edanın topiğinde
çekeçem saçında ama ayıp olmasın oradikelere diyorum
gezsin bakayım hatun

kızlar unutturmayın bana
bende keçi boynuzuna başlayacam bu akşam

her adette başlıyorum
yumurtlama gününde bırakıyorum
nedense 2 3 aydan önce etki etmiyormuş onuda biliyorum
bırakmayayım bari

kısssss biz dolaşıyos nevamla öyle ne kızıyosun ...al sana şimdi gelelim pastaya bak ben yerim ...pasta olsunda
keçi boynuzu pekmezi aldım bende bimden harnut yazıyo etki edermiki acep :44:kaşık kaşık içiriyom kocişe
kızlar ben çıkıyorum malum selayla namaz arasını boş geçirmemek lazımmış öpüyorum hepinizi

canımmmm ne güzelll ALLAH cc kabul etsin inşallah dualarını bizleride unutma
hele beni hiç unutma
dosbanın ayetel kürsileri okurum inşallah ikindiden sonra

hasret cnm hoşgeldin naber ??? sana bi sorum var sen ateşini ölçüyodun dimi?? benimki son günlerde sabitlendi..bugün yarın regl günüm..ne dersin? seninki düşmüşmüydü sanki öle hatırlıyosum:26:

valla ben iyiyim ama heyecandan karnıma ağrılar giriyo...
:84::84::84::84::84::84:
sen naslsın??
canım şükürler olsun iyiyim ...mutluyum....bugün 4.yılımız eşimle iyisiyle kötüsüylee
bu tatlı heyecanın hep sürsün ama kendinide çok kasma rahat ol inan şimdi bende heyecanlandım merakla bekliyorum
inşallah bebişin sağlıkla el sallar bugün sana
bende iyiyim çok şükür tatlım vakıa süresini okuyorum bugün 35.gün.. sen nasılsın??

ALLAH cc kabul etsin canım
hergünmü okuyosun maşallah hikmetleri çok o sürenin bende başlamak istiyorum bakalım hayırlısıyla
bende iyiyim şükürler olsun

iyiyiz tatlım sende iyisindir inşallah..hayırlı cumalar olsun..bende vakıa suresine başladım bugün 5.günüm:)

aaa tatlımm başaldınmı sende?? Hadi Rabbim hayırlısıyla okuyup bitirmeyi nasip etsin veee bebişinide göbüşüne göndersin inşş... bendeimde 35.günüm az kaldı ama regli olmazsam bitiyo az kaldııııııı ama olursam

başladım tatlım :)allah hepimizin dualarını kabul etsin canım benim ..inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…