Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hııııııımmm anladım canım.
inşallah öyle haberlerle dönerim bitanem

masalcım için duamı okudum ..güzel haberlerle gelcek inşallah..nevacım dosba içnde 5o adet duamı bitirdim güzelim..

ben eve geldim ama masalcım gelmemiş sanırım daha..

febecim bu arada senin kociş bizi kıskanıyor dediğin gibi.. bu arada bende seni çok merak ediyorum, sadece burası için bir facebook adresi al da seni görelim sonra silersin..

semicim facebook önerisi senin için de geçerli şekerim.. tamam seni gördük ama diğer fotolarını da görmek istiyorum ben..

ya masal cabuk gel sırf senin için annemde mahsur kaldım bende net yok evde yemek te yok kociş vurcak beni:18::18::18::18::18:

minecim bende eve iki süpürge sürüyorum sonra hoooop buraya

sonra iki toz alıyorum yine hoooop buraya ama masalcım gelemedi.. belki doktor uzaktır canım.. vasıtayla gittilerse bir de akşam trafiği ama gelmek üzeredir herhalde

ben geldiiiim.
valla kızlar anca geldim. ilaç filan verdi onları almaya gittim falan filan.

bebeğim teyzelerine selam söyledi.
çok iyi durumdaymış, kese gayet iyi görünüyo. tek bebişim var. ikiz değil.
herhangi bi düşük riski olmasın diye hem iğne verdi haftada bır yapılacak. hemde progestan verdi sabah akşam alıcam. 15 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem

maşallah masalcım çok sevindim...

inşallah 15 gün sonra pıtpıtları da duyacaksın..

bu arada tekmiş demek,teyzoşları ısırsın onu emi???

maslcım şekerim ilk ultrasonunu almışsındır , gebelik albümü hazırlayacak mısın???

maşallah masalcım çok sevindim...

inşallah 15 gün sonra pıtpıtları da duyacaksın..

bu arada tekmiş demek,teyzoşları ısırsın onu emi???

ay ısırın kııız size serbest
teşekkür ederim rabbim benim arkadaşlarımada nasip etsin inşallah

canım kitapçılarda falan hamilelik güncesi satılır.. onlardan al hem hazır hem hafta hafta hissettiklerini yazabileciğin, hafta hafta seni yönlendirebilecek bölümler var.. ayrıca hafta başlarında ultrasonları yapıştırabileceğim kısımlar..
ben almıştım canım, ilerde bebişine verebileceğin onun gelişimini gün gün takip ettiğini gösteren mükemmel bir hediye olur

yanlız k.pederinmi geliyo tatlım?

k.valden yokmuydu senin semiciim:26:

bi benzer soruda benden ..kayınvalidesi var ama ayrılarmı acaba?? :26:

ben çıkıyorum..dışarda işlerim var biraz.öpüyorum sizi görüşürüzzzzz

var kız var ama sormakta haklısınız hep ayrı ayrı bahsediyorum onlardan
k.pederim 5 aydır bekar hayatı yaşıyor
k.validemin önce annesi sonra babası vefat ettieve hiç uğrayamadı.daha sonra görümcemin hastalığı çıktı ve yaklaşık bir aydırda orda
ee bu durumda arada bana geliyor k.pederim yemeğe

aaa çok güzel olur. sağol bitanem.
alayım ben onu valla çok iyi olur

hııııım anladım canım. merak etmiştim. herşeyi bilmem lazım
bu arada görümcen nasıl bitanem? sonuçları nasıl çıktı. patolojiye gönderdilermi?:26:

kızlar ben bi abdest alıp geliyorum hemen.
bugünkü dualarımı okuyayım. heyecandan bugun okuyamadım

kızlar ben kaçar kociş geliyormuş ama evde yemek yok. temizlik yapmaktan vakit bulamadım.
çay demleyim fırında peynirli ekmek yapayım, kahvaltı falan yiyelim, sonra gelirim yine:)))

üç kağıtçı masallllllllllllllllllllllllll
yok 8 milyndu
yok ceketti derken
bebişi 5,5 haftalık yapmışta büyütmüş bile
ben tek olmasına çok şaşırdım.kız tosun gibi bir oğlandır bu hcgyi çıkaran
diğer topikteki kızlar aklkımı karıştırdı 2 gündür için içimi yiyordu masalcım söyledimya
o kadar rahatladım ki.
hımmmm tam 9ay10gün-5+4=240 gün sonra vıyakkkk viyakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…