masalcım fıstığı gördün demek :))
albüm yap hayatım... 2 hafta şimdi geçmek bilmez :))
evet bitanem gördüm çok şükür.
ay nasıl geçecek bilemiyorum valla
masal tatlım bişey dicem hamile kalınca idrar renginde değişiklik oluyormu farkettin mi hiç?
valla cok sık gidiyorum ıdrara canım. sık gititğim için bırıkmıyo gelenide su gibi nerdeyse. ama beklediğimde 1 saat bile koyu renk cıkıyo nerdeyse turuncuya yakın.
ama kokusu oluyo canım benım. sanki idrar gibi değilde farklı kokuyo gibi. yada ben öyle algılıyorum:26:
doğrdur tatlım genelde idrar rengi değişiyormuş bekleyince tabi :)bakalım biz ne zaman yaşayacağız bu deneyimleri :)
kızlaaar ben çıkıyorum.
inşallah yarın görüşürüz. hepinize tek tek teşekkür ederim.
hepinizi çoooooook öpüyorum
iyiki varsınız SİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM
ben geldiiiim.
valla kızlar anca geldim. ilaç filan verdi onları almaya gittim falan filan.
bebeğim teyzelerine selam söyledi.
çok iyi durumdaymış, kese gayet iyi görünüyo. tek bebişim var. ikiz değil.
herhangi bi düşük riski olmasın diye hem iğne verdi haftada bır yapılacak. hemde progestan verdi sabah akşam alıcam. 15 gün sonrada kalp atışlarını duymaya gidicem
masalcan
hasret41
febe+
melodi2
nasılsın güzeller
hasretçim sen ne zaman doktora gidiyosun canım ?
iyiyim çok şükür canım. kusura bakma geç cevap veriyorum biraz. yoğun bir gündü benim için. öğlen masal doktora gitmiş mi diye bakmak için açtım birşey yazamadan kapattım acelem vardı. ondan sonra da ancak şimdi açabildim.
canım yarın kan testi sonucumu alayım onunla beraber doktora giderim. bugün aşılamayı yapan doktorumu aradım tabi hemşireyle konuştum kan tahlili sonucunu al ondan sonra ara dedi o da bana randevu verecek sanırım.
masal tatlım bişey dicem hamile kalınca idrar renginde değişiklik oluyormu farkettin mi hiç?
kızlar ben bu akşam erken yatıyorum hepinize iyi geceler..
NEVACIM BU ARADA BEN 40 AYETEL KÜRSİYİ OKUDUM CANIM....
bende hepinizi çoook seviyorum.. görüşüz şekerler
canım önemli değil,nasılsın,duyguların nasıllliyiyim çok şükür canım. kusura bakma geç cevap veriyorum biraz. yoğun bir gündü benim için. öğlen masal doktora gitmiş mi diye bakmak için açtım birşey yazamadan kapattım acelem vardı. ondan sonra da ancak şimdi açabildim.
canım yarın kan testi sonucumu alayım onunla beraber doktora giderim. bugün aşılamayı yapan doktorumu aradım tabi hemşireyle konuştum kan tahlili sonucunu al ondan sonra ara dedi o da bana randevu verecek sanırım.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
semi,
canım önemli değil,nasılsın,duyguların nasılll
kızz semi
canım açıkçası karman çorman duygularım. hamile olduğuma hala inanamıyorum sanırım. sanki öyle birşey yokmuş gibiyim. ne zaman geçer bu durum bilmiyorum. şuan bebeğimin benimle olduğunu sadece idrar testi yapınca görebiliyorum. onun haricinde hiçbir değişiklik yok. şu kan testinin sonucunu alayım, keseyi göreyim ve son olarak da kalp atışlarını duyayım zannedersem o zaman hamile moduna girebileceğim.
yani kısacası öyle haller içindeki halim türkçeye çevirmeye yok mecalim.
canım gözün aydın. senin adına çok sevindim. demek bebişle tanıştın. darısı başıma inşallah. ben de yarın kan testi sonucumu alacağım bakalım sonuç ne çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?