Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masal tatlım bişey dicem hamile kalınca idrar renginde değişiklik oluyormu farkettin mi hiç?

valla cok sık gidiyorum ıdrara canım. sık gititğim için bırıkmıyo gelenide su gibi nerdeyse. ama beklediğimde 1 saat bile koyu renk cıkıyo nerdeyse turuncuya yakın.
ama kokusu oluyo canım benım. sanki idrar gibi değilde farklı kokuyo gibi. yada ben öyle algılıyorum:26:

doğrdur tatlım genelde idrar rengi değişiyormuş bekleyince tabi :)bakalım biz ne zaman yaşayacağız bu deneyimleri :)

doğrdur tatlım genelde idrar rengi değişiyormuş bekleyince tabi :)bakalım biz ne zaman yaşayacağız bu deneyimleri :)

inşallahhh en yakın zamanda bitanem.
inan ben hiç bir zaman doğal kalacağıma ınanmıyodum ve düşünmüyodum.
ama rabbim büyük. çok şükür rabbime

kızlaaar ben çıkıyorum.
inşallah yarın görüşürüz. hepinize tek tek teşekkür ederim.
hepinizi çoooooook öpüyorum
iyiki varsınız SİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM

kızlaaar ben çıkıyorum.
inşallah yarın görüşürüz. hepinize tek tek teşekkür ederim.
hepinizi çoooooook öpüyorum
iyiki varsınız SİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM

canım benimm git biraz dinlen bakalım hem:)sende iyi ki varsın ..seni çok seviyoruz bebğimizin annesi ,güzel anne:)öpüldün...

canım gözün aydın. senin adına çok sevindim. demek bebişle tanıştın. darısı başıma inşallah. ben de yarın kan testi sonucumu alacağım bakalım sonuç ne çıkacak.

masalcan
hasret41
febe+
melodi2
nasılsın güzeller

iyiyim çok şükür canım. kusura bakma geç cevap veriyorum biraz. yoğun bir gündü benim için. öğlen masal doktora gitmiş mi diye bakmak için açtım birşey yazamadan kapattım acelem vardı. ondan sonra da ancak şimdi açabildim.

hasretçim sen ne zaman doktora gidiyosun canım ?

canım yarın kan testi sonucumu alayım onunla beraber doktora giderim. bugün aşılamayı yapan doktorumu aradım tabi hemşireyle konuştum kan tahlili sonucunu al ondan sonra ara dedi o da bana randevu verecek sanırım.

canımm inşallah sende bize güzel haberlerle döneceksin :)bizlerin uğuru olacaksınız masalla ikiniz canım :)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

semi,

kızlar ben bu akşam erken yatıyorum hepinize iyi geceler..

NEVACIM BU ARADA BEN 40 AYETEL KÜRSİYİ OKUDUM CANIM....

bende hepinizi çoook seviyorum.. görüşüz şekerler

masal tatlım bişey dicem hamile kalınca idrar renginde değişiklik oluyormu farkettin mi hiç?

Canım masal'a sormuşsun ama ben de cevap vermek istedim. ben ilk idrar testi için numune aldığımda renk çok sarıydı dikkatimi çekti hemen ve zaten çizgi çok net çıkmıştı o zaman. ondan birkaç saat sonra numune aldığımda renk daha açıktı ve çizgi de silik çıkmıştı. yani bekleyince çok koyu bir rengi oluyor. normalde de öyle mi bilmiyorum.

kızlar ben bu akşam erken yatıyorum hepinize iyi geceler..

NEVACIM BU ARADA BEN 40 AYETEL KÜRSİYİ OKUDUM CANIM....

bende hepinizi çoook seviyorum.. görüşüz şekerler

iyi geceler tumecim. görüşürüz.

canım önemli değil,nasılsın,duyguların nasılll
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

semi,
kızz semi

canım önemli değil,nasılsın,duyguların nasılll

kızz semi

canım açıkçası karman çorman duygularım. hamile olduğuma hala inanamıyorum sanırım. sanki öyle birşey yokmuş gibiyim. ne zaman geçer bu durum bilmiyorum. şuan bebeğimin benimle olduğunu sadece idrar testi yapınca görebiliyorum. onun haricinde hiçbir değişiklik yok. şu kan testinin sonucunu alayım, keseyi göreyim ve son olarak da kalp atışlarını duyayım zannedersem o zaman hamile moduna girebileceğim.

yani kısacası öyle haller içindeki halim türkçeye çevirmeye yok mecalim.

tahmin ederim canımmm,yaşamadım ama anlarımm
RABBİM sana ve ailene bağışlasın bebeğini korkma tadını çıkar bugünlerin
dualarım seninle ALLAH cc emanet ol

hasretcm o endişelerin sonu gelmezki.
hayatın boyunca endişeleneceksin bebişin için
bugün keseyi göreyim kalp atışını duyayım
yarın 2 li test yok ense kalınlığı
sonra doğum sonra yok şu kadar boyu şu kaxdar kg
anaaaa bu liste uzarda gider.sen yarın işallah kan tahlilinin sonucunu alınca tadını çıkarmaya başla hamileliğinin.bebişinide rabbime emanet et
onun izniyle herşey güzel olacaktır
durduk yere 2.çizgi çıkacak değil ya hemde defalarca

canım gözün aydın. senin adına çok sevindim. demek bebişle tanıştın. darısı başıma inşallah. ben de yarın kan testi sonucumu alacağım bakalım sonuç ne çıkacak.

ayyy bu kocişi ne yapayım ben tam masaşcığımın sonucunu öğreneyim diye açtım kociş geldi yemeeeeeeeeeeeeeeeeek neyse hazırlamaya gittim bide döndümki pc kapanmış adam taktı yaaaa siz bilmiyorsunuz dün akşam pc nle yat gelme dedi bana
gece bir giderimki odaya kapıyı kitlemiş anahtarı arayıp bulmam ve kapıyı açıp yatmam eh baya zaman aldı yani neyse sabahta nasıl girdin diyor ben dış kapıyı kitleyeyimde sende gör dedim

gelelim masalıma çoooooooooooooooooooook sevindim ve rahatladım tatlım ohh çektim yani rabbim kucağına aldığın günüde göstersin bizlere hani bize resim yiğenimizin masalcım unuttunmu kız?

hasretcim sende endişelenme tatlım sende güzel haberler alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…