olsun güzelim lamışya.....kutlamıştım doğum gününü ama tekrar kutlayım...yeni yaşında bebişin kucağında kucağında 3 aylık olur inşallah canımmmmohh ne güzel tatlım benim kide almış ama hazır
üstünde ne canım yazıyor ne cicim
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:10 dk ya takıldım
o bahsettiğin şey yasak.
hemde en önemli kural ihlali.
bu arada bende ordaydım okudum hepsini biliyorum yani
ama onlarında bilmeleri gerekirdi
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:boşver tatlım
bırak herkes istediği gibi takılsın
ben gideyim artık uyuyayım dün gece 4 tü valla
bu gecede öyle olmasın sonra gündüz uyukluyorum
Edacım RABBİM evliliğinizde sağlık huzur ve mutluluk bide bebişlerinizle bir arda yaşıyıcağınız güzel seneler nasib etsin inşallah canım öpüyorum.
merhaba arkadaşlar.birazcık geçmişi okumaya çalıştım ama olmuyor.ben hala iyi değilim.serumla ayakta durabiliyorum artık.dün gece ve bu sabah serum aldım 2 gün daha alıcam.evde kendim takıyorum.iğnem koluma takılmıştı zaten.dün dr hastaneye yatıralım dedi ama kabul etmedim .neyse bunlar gülün dikenleri.allahıma şükür başka sorun yok.yarın 10.haftaya giriyoruz .masalcım keseyi görmenize çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.ayrıca hamileliğin rahat geçer inşallah.bulantı yaşamak gerçekten çok zormuş.buarada hasret te hamileymiş.çok sevindim.ne güzel ya tablo gittikçe kalabalıklaşıyor.inşallah o tabloda burdaki tüm arkadaşlarımızın isimlerini en kısa zamanda görürüz.şimdilik herkesi öpüyorum.görüşürüz hoşçakalın....
merhaba arkadaşlar.birazcık geçmişi okumaya çalıştım ama olmuyor.ben hala iyi değilim.serumla ayakta durabiliyorum artık.dün gece ve bu sabah serum aldım 2 gün daha alıcam.evde kendim takıyorum.iğnem koluma takılmıştı zaten.dün dr hastaneye yatıralım dedi ama kabul etmedim .neyse bunlar gülün dikenleri.allahıma şükür başka sorun yok.yarın 10.haftaya giriyoruz .masalcım keseyi görmenize çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.ayrıca hamileliğin rahat geçer inşallah.bulantı yaşamak gerçekten çok zormuş.buarada hasret te hamileymiş.çok sevindim.ne güzel ya tablo gittikçe kalabalıklaşıyor.inşallah o tabloda burdaki tüm arkadaşlarımızın isimlerini en kısa zamanda görürüz.şimdilik herkesi öpüyorum.görüşürüz hoşçakalın....
selam kızlar nasılsını??
ben şimdi geldim eve.. bişeyler atıştıracağım, çok yoruldum bugün...
ececim sık biraz daha dişini canım az kalmış bulantılarının bitmesine..bebeğini sağlıcakla kucağına aldığında bütün bunları unutacaksın canım..
hasretcim sen bugün kan sonucunu alcaktın ama henüz gelmemişsin sanırım..
nevacım Salat-ı Tefriciye yi nasıl okuyacağız canım..
yani 4444 ü paylaştırarak mı okuyalım..
bence planlamayı şimdiden yapalım canım
selam kızlar nasılsını??
ben şimdi geldim eve.. bişeyler atıştıracağım, çok yoruldum bugün...
ececim sık biraz daha dişini canım az kalmış bulantılarının bitmesine..bebeğini sağlıcakla kucağına aldığında bütün bunları unutacaksın canım..
hasretcim sen bugün kan sonucunu alcaktın ama henüz gelmemişsin sanırım..
nevacım Salat-ı Tefriciye yi nasıl okuyacağız canım..
yani 4444 ü paylaştırarak mı okuyalım..
bence planlamayı şimdiden yapalım canım
evet başlayalım tefriciyelere arkadaşlar nevoş yapcanmı sen listeyi
kimden başlayacağız
kimin durumu öncelikli ise önden başlayalım
mesela ben
şaka bi yana hemen başlayalım
tume canım sen nerde çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?