ayyy kızlar bana başlanmış tefriciye çooookkk teşekkür ederim... duygulandım vallaaaaAllah razı olsun..
bende 1000tane alıyorum ozaman
semii güne gittim bende akraba günümüz vardı ya karşıya geçtim yogunluktan mahvoldummmm
nevacım benim dağıtabileceğim kimsem yok, daha doğrusu arkadaş çevremden okuyabilecek kimse yok, anneme ve kayınvalideme söylemek istemiyorum, onlar bebek konusunu bir süre askıya aldığımı düşünüyor, 3. aşılamayı bile bilmiyorlardı.. görümceme söylemek istemiyorum, çünkü bu kayınvalidemin öğrenmesi demek..
ben her gün işten gelince okurum canım en geç 3 gün içinde biter, bir de gerçekten okuyan insanların çok dikkat etmesi lazım...
Rabbim kabul etsin dualarımızı
tatlım haksızlık olmasın diye bat tarihine göre başladım
iyi yapmışsın tatlım
Buarada geçen aya göre dün adet olmam gerekiyodu ama hala yokAma ondan önceki aya görede yarında olabilirim.o yüzden günüm geçti diyemiyorum geçen aya göre geçti yani... Yarında olmazsam umutlanabilirim ama yarın kesin olurum
inşallah olmazssın canım yarın ürününü alıyorsun 25 tane test var yaparsın pazartesi sabahı tatlım olmazsan bak bu sefer unutmadım
Benimde 5 günüm kaldı adetime ama bu gün çok bel ağrısı çektim göğüslerimde davul gibi şiş bu ayda olmadı sanırım ne yapalım şunun şurasında bidahaki aya ne kaldı dimi?
evet cnm inş bi aksilik olmazsa yarın elimdePazarteside yaparım hemen inşş olmammmmmm...
Evet tatlım 1ay dediğin neki hemen gelirAma dur bakalım hemen ümidini kaybetme bekleyip görücez nasıl olsa birsürü testimiz var yapar görürüz
2 senelik test bize 2 ay gitmeyecek birşey değil
en çalışkan beniiiiiiiiiiiiiiiiiim ödevimi yaptım
nevacım 500 taneside bittiALLAH ccc kabul etsin
febecim MEVLAM inşallah vermiştir bebişini göbüşüne
inşallah gelmez kırmızılar canımmm
kızlar sayımız az olduğu için çok uzun sürecek gibi eda söyledi ve mantıklı geldikimin adına okuyorsak oda yakınlarındakine dağıtabilir yani dışarıdanda olabilir okuyon günde 1 kişiye okunsa daha çabuk biter
neyse kızlar sonra görüşürüz, kociş gelmek üzere hoşçakalın
hasretcim bize dua etmeyi unutma canım, hamişlerin duası kabul olur ya o yüzden
hasretciiiim bebeğim hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım.
çok sevindim,allah tamamınba erdirsin bitanem
çoook sevindim tatlım inşallah rabbim tamamına erdirir artık rahatlamışsındır.
hasretcim canımmmm öncelikle seni tebrik ediyorum
Rabbim hayırlıca kucağına almak nasip olsun
çok sevindim bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?