Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkdslar aranıza yeni katıldım bende.benim sorunum şu;1 yıllık evliyim ve 3 kimyasal gebelik yaşadım.3 mutluluk ve sonrasında 3 hayal kırıklığı.doktora gittim çeşitli testler yapıldı ama neden oldugu anlaşılamıyor.en sonunda rahim filmi istedi dktorum haftaya olucam.kimyasal gebelik neden olur tam olarak bilemiyorum bile.öyle zor hamile kalan biride değil.b,i ay korunmayayım hemen hamile kalıyorum ama malesef normal hamilelik değil.kimyasal oluyorum.sizce benim sorunum ne arkdslar.kafayı yemek üzereyim.huzurum kalmadı.içim ağlıyor resmen.3 kimyasal düşükten sonra artık kafamda acaba hiç bebeğim olamayacak mı hiç anne olamayacağım mı sorusu gelmeye başladı:

ay zehra sen daha çıtırsın canım..

ben 30 yaşındayım, tabi kariyer yapayım derken 26 yaşında anca evlenebildim

düşüğün doğal mı oldu yoksa kürtaj oldun mu???

sezen hoşgeldin canımm,öncelikle geçmiş olsun
burada birkaç arkadaş yaşadı kimyasal gebeliği
ben hiç yaşamadım,yada yaşadım ama haberim yok çünkü regl günlerim karışık pco olduğu için
dualarımıza katıl inşallah MEVLAM tez zamanda verir bebişini

canım doktorun seni aydınlatmadı mı??? ama korkama canım ve kafana takma, hatta mümkünse günün bir hafta geçmeden test yapma..
kimyasal gebelik çok sık yaşanan bir durum diye biliyorum, çok ,insan farkına bile varmıyor ve kimyasal gebelikler sonrası hamiş olan bir sürü arkadaşımız var

umudun bitmesin canım daha bir yıllık evlisin, Rabbim derdinin dermanını versin inşallah

seve seve katılırım dualarınıza ne okumam gerekse ve nekadar okumam gerekse herkes için okurum.siz söyleyin yeter

dktrum kimyasal gebeliğin bebeğin gelişmediğinden veya sağlıklı döllenme olmadığından rahmin gebeliği kabul etmeyip kanamayla attığını söyledi.kimyasal gebeliğin sebebi şudur diyemiyorum herşey olabilir kalıtsal bi bozukluk eşinin spermlerinde enfeksiyon yada senin rahminde olan bi enfeksiyon olabilir.yada tam tersi tesadüfi bile olabilir dedi.normal muayenelerde bende hiç bi sorun görülmedi rahimde hiç bi sorun yok yumurtalıkların çok güzel çalışıyor dedi.işte şimdi de rahim filminde tüplere bakılacak.ondanda sonuç alamazsak artık ne yapacağız bilmiyorum

ay zehra sen daha çıtırsın canım..

ben 30 yaşındayım, tabi kariyer yapayım derken 26 yaşında anca evlenebildim

düşüğün doğal mı oldu yoksa kürtaj oldun mu???

iyi yapmissin cnm ben cok erken evlendim ama hehe
ama iyikide evlenmisim

düsügüm dogal oldu ...

suan üzerinden nerdeeyse 2 sene gecti olmuyor .....

beklemekteyim

ya senin neden olmuyor diye sörabilirmiyim

canım Allah yardımcın olsun, kür falan yaptın mı peki, benim 3. aşılamam kimyasal gebelikle sonuçlandı, şimdi hayıt tohumunun suyunu içiyorum, pazartesi hayıt bitecek soğan kürüne başlayacağım, ben şubat 11 de bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim, kürtaj sonrası hemen aşılama yaptırdım ama kimyasalla sonuçlanınca küre başladım hormonlarım dengelensin rahim temizlensin diye,

böyle yapıpta kimyasal gebelik sonrası hamile kalan arkadaşlar vardı, ben de bir umut yapıyorum işte...
ama iyikide evlenmisim

düsügüm dogal oldu ...

beklemekteyim

canım benim çikolata kistim var ve prolaktinim yüksek

neyse kızlar sonra görüşürüz, kociş gelmek üzere hoşçakalın

hasretcim bize dua etmeyi unutma canım, hamişlerin duası kabul olur ya o yüzden

hasretciiiim bebeğim hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım.
çok sevindim,allah tamamınba erdirsin bitanem

çoook sevindim tatlım inşallah rabbim tamamına erdirir artık rahatlamışsındır.

tatlım iyi bir doktora gitmende fayda görüyorum kimyasal gebelik kromozal bozukluklar diye duymuştum eşin bir bağımsız üroloji dr gitsin sen de tüplerine baktır bak gebe kalabiliyorsun varolan sorunda ortadan kaldırılınca sağlıklı bir gebelik olacağı kanısındayım umudunu kaybetme canım ben 8 senedi r bırak kimyasalı gebeliği hiç bir şekilde yaşamadım rabbim nasip edecek inşallah zamanı geldiğinde vardır bir bildiği değil mi?

ama iyikide evlenmisim

düsügüm dogal oldu ...

beklemekteyim

bende anne olmak istiyorummmm ... 1,5 yıldır evliyim ama olmuyorrrr....Allah olmayan herkese versin inşallah.

bazı düşüklerden sonra bazı arkdşlar hemen hamile kalıyor bazı arkdşlarda bir süre beklemeleri gerekiyor bence bunun nedeni beyinde bitiyor hamilelik sonlanınca kabullenemiyor ve hemen hamile kalmak isteniliyor buda beyini zorluyor eminim kendini rahatlattığında olacak canım daha yaşında çok küçük bize göre daha yolun çok başındasın ne bu kararsızlık umutsuzluk

yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlar pirince arkadaşımıza gelelim canım kılıç çiçeği fazla suyu sevmez soğuğuda sevmez bunlara dikkat edersen yetiştirebilirsin tatlım benim 1 saksı vardı 2 ye böldüm 4 ede bölsem yeri yani çok üreyen bir çiçek haftada 1 sulaman yeterli birde sıcağa koy ektikten sonra soğukta ölüyor

DOSBA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|33|OKUNDU
FEBE|41|OKUNDU
TUME|40|OKUNDU
ORKİDE|30|?
MASALCAN|30|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
DOSBA|129|?

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|?
TUME|444|?
EDANURLU|200|?

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

16.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
FEBE|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26::26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

evet kızlar şimdiden başlayalım bencede hem kutlu doğum haftası daha makbul olur haksızlık olmaması için yine adet sılamasına göre yapacağım uygunmudur

hüüüüüüüüüüüü
en sona ben kaldımmmmmmm:84::84::84::84:
bundada vardır bir hayır.
ben şuan alamıyorum ama bizim topikte 4444tefriciye bitene kadar ohohooooo bende alırım

kızlar bu arada bugün kabul günümüz sanırım
ne çok arkadaş uğramış topiğimize
tüh benim kılıç çiçeğim vardı
o çiçeğe meraklı olan benim tumecim
ama sorusu hakkında fikrim yok.çürüyorsa çürüyorduryani.yenisini alacak
iyiki fikrim yokmuş

nasıl bir çiçekmiş valla hiç duymadım, iyi ki google var yani...

bu arada semicim salatı tefriciyede ezberlendikten sonra çabuk okunan bir dua.. ben başladım febe için.. pazartesi biter benim duam..bitince alırım yine

yalnız kızlar bu dua inanılmaz bir huzur ile okunuyor, okurkan duayı kalbim huzurla doldu.
Rabbim kabul etsin (Amin )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…