slm arkdslar aranıza yeni katıldım bende.benim sorunum şu;1 yıllık evliyim ve 3 kimyasal gebelik yaşadım.3 mutluluk ve sonrasında 3 hayal kırıklığı.doktora gittim çeşitli testler yapıldı ama neden oldugu anlaşılamıyor.en sonunda rahim filmi istedi dktorum haftaya olucam.kimyasal gebelik neden olur tam olarak bilemiyorum bile.öyle zor hamile kalan biride değil.b,i ay korunmayayım hemen hamile kalıyorum ama malesef normal hamilelik değil.kimyasal oluyorum.sizce benim sorunum ne arkdslar.kafayı yemek üzereyim.huzurum kalmadı.içim ağlıyor resmen.3 kimyasal düşükten sonra artık kafamda acaba hiç bebeğim olamayacak mı hiç anne olamayacağım mı sorusu gelmeye başladı:
slm arkdslar aranıza yeni katıldım bende.benim sorunum şu;1 yıllık evliyim ve 3 kimyasal gebelik yaşadım.3 mutluluk ve sonrasında 3 hayal kırıklığı.doktora gittim çeşitli testler yapıldı ama neden oldugu anlaşılamıyor.en sonunda rahim filmi istedi dktorum haftaya olucam.kimyasal gebelik neden olur tam olarak bilemiyorum bile.öyle zor hamile kalan biride değil.b,i ay korunmayayım hemen hamile kalıyorum ama malesef normal hamilelik değil.kimyasal oluyorum.sizce benim sorunum ne arkdslar.kafayı yemek üzereyim.huzurum kalmadı.içim ağlıyor resmen.3 kimyasal düşükten sonra artık kafamda acaba hiç bebeğim olamayacak mı hiç anne olamayacağım mı sorusu gelmeye başladı:
canım doktorun seni aydınlatmadı mı??? ama korkama canım ve kafana takma, hatta mümkünse günün bir hafta geçmeden test yapma..
kimyasal gebelik çok sık yaşanan bir durum diye biliyorum, çok ,insan farkına bile varmıyor ve kimyasal gebelikler sonrası hamiş olan bir sürü arkadaşımız var
umudun bitmesin canım daha bir yıllık evlisin, Rabbim derdinin dermanını versin inşallah
ay zehra sen daha çıtırsın canım..
ben 30 yaşındayım, tabi kariyer yapayım derken 26 yaşında anca evlenebildim
düşüğün doğal mı oldu yoksa kürtaj oldun mu???
dktrum kimyasal gebeliğin bebeğin gelişmediğinden veya sağlıklı döllenme olmadığından rahmin gebeliği kabul etmeyip kanamayla attığını söyledi.kimyasal gebeliğin sebebi şudur diyemiyorum herşey olabilir kalıtsal bi bozukluk eşinin spermlerinde enfeksiyon yada senin rahminde olan bi enfeksiyon olabilir.yada tam tersi tesadüfi bile olabilir dedi.normal muayenelerde bende hiç bi sorun görülmedi rahimde hiç bi sorun yok yumurtalıkların çok güzel çalışıyor dedi.işte şimdi de rahim filminde tüplere bakılacak.ondanda sonuç alamazsak artık ne yapacağız bilmiyorum
iyi yapmissin cnm ben cok erken evlendim ama hehe
ama iyikide evlenmisim
düsügüm dogal oldu ...
suan üzerinden nerdeeyse 2 sene gecti olmuyor .....
beklemekteyim
ya senin neden olmuyor diye sörabilirmiyim
canım benim çikolata kistim var ve prolaktinim yüksek[/QUOTE .!.:anladim cnm allah insallah sana ve bütün isteyenlere tez vakite nur topu gibi bir evlad verir
anladim cnm allah insallah sana ve bütün isteyenlere tez vakite nur topu gibi bir evlad verir
Huhu melodi2
ordamısın slm :80::80: Hoşgeldin dedimDuymadınmı canım.
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. bugün kan testi sonucumu aldım. aşılamanın 18. günü itibariyle beta hcg değerim 999. sanırım normal bir değer değil mi .bir sıkıntı yok Allah'ın izniyle. artık ailelere haber verebiliriz
mrb arkadaşlar burası bölümü değil ama yazmak zorundayım artıkkimse cvp vermio mod'da yok anlamadm ben uzun zamandır üyeyim ama aktif değildim.sorum kılıç çiçeği hakkında.bahçeciliğe konu açtım ama nafile kılıç çiçeğim ölüo birinden kök aldım saksıya diktim ama pörsümeye başladı ve kurumaya bende çıkarttım suya koydum şimdi.napmalıyım büyümesi ve ölmemesi için? tekrar özür diliorum buraya yazdığım için.kimse cvp vermedi
iyi yapmissin cnm ben cok erken evlendim ama hehe
ama iyikide evlenmisim
düsügüm dogal oldu ...
suan üzerinden nerdeeyse 2 sene gecti olmuyor .....
beklemekteyim
ya senin neden olmuyor diye sörabilirmiyim
bende anne olmak istiyorummmm ... 1,5 yıldır evliyim ama olmuyorrrr....Allah olmayan herkese versin inşallah.
evet kızlar şimdiden başlayalım bencede hem kutlu doğum haftası daha makbul olur haksızlık olmaması için yine adet sılamasına göre yapacağım uygunmudur
hüüüüüüüüüüüü
en sona ben kaldımmmmmmm:84::84::84::84:
bundada vardır bir hayır.
ben şuan alamıyorum ama bizim topikte 4444tefriciye bitene kadar ohohooooo bende alırım
kızlar bu arada bugün kabul günümüz sanırım
ne çok arkadaş uğramış topiğimize
tüh benim kılıç çiçeğim vardı
o çiçeğe meraklı olan benim tumecim
ama sorusu hakkında fikrim yok.çürüyorsa çürüyorduryani.yenisini alacak
iyiki fikrim yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?