evet tumeciğim çok etkili bir duaymış bu tatlım
bende başlayayım
tume neva dosba
nasılsınız ne yaptınız bakem bugün
ben süslendim püslendimgüne gittim.bir sürü kadınla oturdum çene yaptım
geldim
tume neva dosba
geldim
bende pazara gittim geldim o kadar kocişi boğmak istiyorum yemek yapma yemiyorum diyor akşamları için sonra geliyor cımdan ölüyorum hiç bir şey yemedim dioyor yemek yapıyorum ben tokum diyor şimdi çorbayla ıspanak yaptım onu bekliyorum demezmi ben tokum ne yapayım ben bu adamı yapsam olmuyor yapmasam olmuyor
arkadaşlar bu 4444 duasının belli bi süresi var mı bende okuyorumda yani illa şukadar günde okuyup bitirmen lazım diye bi kuralı var mı.birde ben 6 küsüre kadar okumuştum biri sayacımı sıfırlamış kaçta oldugumu bilmiyorum tekrar başlamak zorunda kaldım.sayısı illa 4444 olması şart mı acaba?birde arkadaşlar ben bi dua buldum adetim biter bitmez başlıcam adı şahmaran duasıymış 21 gün süreyle günde 7 defa okunmalıymış ve duanın şartı ömürde bir kere ve sadece kendin için okuyabilirmişsin.duyumlarıma göre çok çok etkiliymiş!
arkadaşlar bu 4444 duasının belli bi süresi var mı bende okuyorumda yani illa şukadar günde okuyup bitirmen lazım diye bi kuralı var mı.birde ben 6 küsüre kadar okumuştum biri sayacımı sıfırlamış kaçta oldugumu bilmiyorum tekrar başlamak zorunda kaldım.sayısı illa 4444 olması şart mı acaba?birde arkadaşlar ben bi dua buldum adetim biter bitmez başlıcam adı şahmaran duasıymış 21 gün süreyle günde 7 defa okunmalıymış ve duanın şartı ömürde bir kere ve sadece kendin için okuyabilirmişsin.duyumlarıma göre çok çok etkiliymiş!
canım Allah yardımcın olsun, kür falan yaptın mı peki, benim 3. aşılamam kimyasal gebelikle sonuçlandı, şimdi hayıt tohumunun suyunu içiyorum, pazartesi hayıt bitecek soğan kürüne başlayacağım, ben şubat 11 de bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim, kürtaj sonrası hemen aşılama yaptırdım ama kimyasalla sonuçlanınca küre başladım hormonlarım dengelensin rahim temizlensin diye,
böyle yapıpta kimyasal gebelik sonrası hamile kalan arkadaşlar vardı, ben de bir umut yapıyorum işte...
ne kürü bu canm bana tarifini verirmisin?birde tam olarak ne için bu kür?dktrun sana kimyasal gebelikle ilgili ne söyledi?canım çok soru sordum biliyorum ama cvplara okadar çok ihtiyacım var ki:S
tume neva dosba
geldim
evet canım ya senin hafta sonlarıda yoğun dimi
ama olsun be çalışmak iyidir
bazen ben de düşünüyorum ama nedense düşünceden öteye geçemiyor
icraat yok
[ı]iyide nasıl bir aç bir tok oluyor
işten gelmiyormu işte düzen hergün aynı değil mi:26::26:
Ben ıspanağı çok severim[/ı]
kızlar 4444 sayısı çok öenmli dikkatli okuyalım
ben şimdi adetliyim salavat olduğu için okunabiliyor ama isterseniz abdestli başlayayım...
Bu arada 100 tane alayım okudukça alırım kızlar
nevacım bu konu da sana çok iş düşüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?