Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin tosuncum
özledim seni ya
ilaçların yan etkisimi canım rahsatsızlığın.ama olsun canım ya herşeye değer
yarısıda naz dır canım

bende bende seni ösledim kuzucum
evet ya ilaçların yan etkisi ama 15 gün heralde kullanırım sonra biter. yani ben öyle düşünüyorum ve istiyorum yoksa ortalarda dolanan bi uykucu olur valla.
ay yastık görünce uykum geliyo kııız
ay nazda var ama uyumaktan naz yapamıyorum kiiiii:44:

vitamin kullanmaya başlamadım henüz canım. sadece folik asit kullanıyorum. yarın doktora gideyim de belki verir vitamin falan. kabızlık genelde yakındığım bir sorundur ama henüz başlamadı bende. inşallah da hiç başlamaz.

inşallah görürsün faydasını canım. inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin. tabi bendee

masallll tatlım telin yanındamı
yaaa benim bebişim geçenlerde mevlid yaptıkta fotodan ordan

ay kızlarrrrr
siz topiğin kıymetlilerisiniz.sizi nasıl atlarım.iki hamiş.
msjı yazmam biraz uzun sürdü sizi görmemişim kızlar aşağıda
yanlızları oynuyordum

amaaaaan çıtırım beniiiiim pekte yakışmış benim arkideşimaaaaaaa

rabbim en yakın zamanda seninkini görmem dileğiyle canımın içiiiiiiii

ay kızlarrrrr
siz topiğin kıymetlilerisiniz.sizi nasıl atlarım.iki hamiş.
msjı yazmam biraz uzun sürdü sizi görmemişim kızlar aşağıda
yanlızları oynuyordum

sağol canım hepimiz kıymetliyiz. çok yakında hepimiz hamiş olacağız Allah'ın izniyle. bak febe'de inşallah güzel haber verecek yakında bize

masallll tatlım telin yanındamı
yaaa benim bebişim geçenlerde mevlid yaptıkta fotodan ordan

eveeeeeettttt pek yakışmııııııışşşşş
en içten dileğimle dua ediyorum rabbim en yakın zamanda sizlerede versin bu muciden bitanem.
inan bana her duamdasınız valla

kııız semiiii valla görmüştüm seni ama uzaktandı foto pek iyi görememişim şimdi anladım.
çoooooooooooooooooooook tatlısın ve çooook güzelsin şekeriiiim

amaaaaan çıtırım beniiiiim pekte yakışmış benim arkideşimaaaaaaa

rabbim en yakın zamanda seninkini görmem dileğiyle canımın içiiiiiiii

aminnnnnnnnnnnnn
o kadar tatlı bir bebek ki sarışın mavi gözlü falan
fotoda zorla uyandırmaya çalıştığım için bir tuhaf çıkmış ama

bu ay adet bitsin meryem süresine bailayacm işallah.annemede tefriciye vereyim kendim için

neyse kızlar benim uykum geldi. namaz kılayım hepinize dua edeyim ve yatayım. bu arada nevacım ben de 100 tefriciye alabilir miyim. az alıyorum çünkü ezbere bilmiyorum. okudukça gene alırım canım.

hadi iyi geceler

iyi geceler bitanem
kendinede bebişimizede iyi bak annesiiii

sağol canım hepimiz kıymetliyiz. çok yakında hepimiz hamiş olacağız Allah'ın izniyle. bak febe'de inşallah güzel haber verecek yakında bize

amin canım.ayyyyyyy FEBEcim de verse müjdeyi ne seviniriz ama

kııız semiiii valla görmüştüm seni ama uzaktandı foto pek iyi görememişim şimdi anladım.
çoooooooooooooooooooook tatlısın ve çooook güzelsin şekeriiiim

pek şekerim dimi canımşaka şaka
eminim sende çoooooo.k tatlı ve duyduğum kadarıyla kızıl yeşil gözlü ço güzel bir hatunsun vede anne adayı
ama sadece tahmin edebiliyorum işte

valla semiciim şidetle tavsiye ederim. meryem süresini ve vakia süresini.
çoook büyük dualar. tabikki rabbimin duaları büyük ama bunlar bana çok iyi geldi.
annem meryem süresini bitirdi. benimde vakia süresinin 29. günümdü bugün. çok şükür okudum.
sende oku bitanem. rabbim dualarımızı kabul ediyo ve ona açıllan ellerimizi boş çevirmiyo bitanem
mutlaka mükafatlandiriyo. ben niyet etmiştim bide vakia süresi bitince yasin hani demiştin ya sen her mübine gelince baştan okunması lazzımış diye onuda okuyacam nasipse.
hııım bide ben her gece vakiaları bitirince mutlaka yasınde okuyup duamı edıp kapatıyorum.
rabbim kabul etsin inşallah

semi nasılsın ne yapıyorsun tedavin ne aşamada görüşemiyorum pek ama aklımdasınız ben ignelere başladım cuma bi gösterdim ii dedi salı tekrar bakcaz duruma göre ya bu ay aşılama yada tüp bebek bakalım banada süpriz olcakama bu ay ben kazancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…