Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiyim tatlım.tedavi yerinden sayıyor bir adım bile ierleme yok.
ama seni merak ettim.aşılaman iptal olmuş
hangi drdu iptal eden
şimdi kime gidiyorsun
işallah tatlım kupayı alırsın bu ay
tüh ya bak şu pcnin yaptığına bozulacak zamanı buldu

sağol canım.en uyanık benmi çıktım yoksa herkes çoktan verdimi adresini
o yazdığınıda verirsen bakarım canım
maluım 10 dk

sağol canım.en uyanık benmi çıktım yoksa herkes çoktan verdimi adresini
o yazdığınıda verirsen bakarım canım
maluım 10 dk

evet ilk sen gönderdin
10 dakıka sonra gönderirim.
bu arada ben bi yoğurdumu mayalayıp geleyiiim

sorna gecen ay gonol f kullandım oda yumurtaları aşırı uyarmış dr aşılama sakıncalı dedi bide ara kanamam başladı bu nedir diye hastaneye koştum ultrasyon için beklerken yaşlı bi ciftle tanıştım cok tatlı insanlardı oglum dr falan dedi biraz sonra bi geldi anaaa numan bey ona anlattım durumu oda cem bey diye bi prof gelcem gün verdi ona bi gözük dedi profada gösterdim anlıcagım oda durumum cok ii aşılama dedi başladım işte yani hani derlerya ii olacak hastanın ayagına dr gelirmiş benim öyle oldu bakalım hakkımdan hayırlısı

tatlım diğer topikte tefriciye okunan bir arkdş hiç ummadığı anda daha bitmeden hamile olduğunu öğrendi hemde topik eskilerinden kendi bile şaşırdı rabbim duaları karşılıksız bırakmaz yeterki istemeyi bilelim.. inşallah ben senden umutluyum bu ay sonrada bennnn aa melodi arada kaldı o da tabi sonra sırayla inşallah alt listey geçeriz.

kııız semiiii valla görmüştüm seni ama uzaktandı foto pek iyi görememişim şimdi anladım.
çoooooooooooooooooooook tatlısın ve çooook güzelsin şekeriiiim

şimdi ne demek istediğimi anladınmı masalcığım ondan hava atıyordum işte

slm kızlar bakın ben geldim

hoşgeldin tatlımmmm nerelerdesin sen kaçak özlettin kendini

masalcim umudum senin su tesbih yazayımmi adresimi göndercen demi

karacığım tatlım aradada olsa bizi mahrum etme güzelim burası bizim ilacımız her bakımından

bu arada febecim ben başladım okumaya tatlım yarın bitiririm inşallah...

evet evet yerim havanı ben senin.
kızlar ben kaçıyorum. ilacımı yarım saat önce içtim ve etkisini göstermeye başladı.
şu anda çift görüyorum ve başım dönüyo yatsam iyi olacak. düşüp kalmadan biyerlerde

herkeze iyi geceler. öpüyorum sizi en kocamanından
semicim takılırsan net kurdu nevaya sor tarif eder sanırım sana

hb canım unuturmuyum annemlere geldikce bakıyorum sizlere ii geliyor kendime anlatamadıgım bebiş özlemimi burda anlattım bu durumu bilmeyen anlayamaz bak gecen ne oldu bi dostum aynı sene avlendik onun bebişi var ona gittik annemle gözlerimin içine bakarak bi seviyo bebegi bana gösteriş yapıyo cok kötü oldum ama güçlü durmam lazım yutkuna yutkuna geldim eve ne diyim

evet ilk sen gönderdin
10 dakıka sonra gönderirim.
bu arada ben bi yoğurdumu mayalayıp geleyiiim

masalcannn küstüm ben sana herkese ne gönderiyorsun sen bakem benim başım kelmiiiiii :44::44::44::44:neyse omega 3 demişsin ne için o tatlım seminin bakındığını gördümde o sanırım. tesbihi adresemi göndereceksin anlamadım ben:26::26::26::26:

canlar selammmmmmmmmmmmmmm

ben febe için 70 tane daha okudum

ilgilenen arkadaşa söyleyin yazsın

arkadaşınmı seviyo senin gözünün içine bakarak bebeğini.
eğer o yaptıysa GÖRGÜSÜZ VE VİCDANSIZ diyicem kusura bakmazsan.
ayrıcada arkadaşlığından şüphe ederim ben böyle birinin.

küstünmüüüü
omega 3 mü demişim:26: ay ben bu aralar unutkan oldum ne zaman demişim tatlım.
acaba ne için demişim:26:

evet şekerim tespih. yaz adresini bende göndereyim sana tatlım. küsme özel bişey yok yaniiii

arkadaşınmı seviyo senin gözünün içine bakarak bebeğini.
eğer o yaptıysa GÖRGÜSÜZ VE VİCDANSIZ diyicem kusura bakmazsan.
ayrıcada arkadaşlığından şüphe ederim ben böyle birinin.

öyle ya hemde yanlış anlamadıgımdan adım gibi eminim bide ikide bi maşallah de maşallah de biyip durmazmı sinir oldum

kızlar azıcık kaçmam lazım yani yan taraftayım burada açık face de
fotolara bakıp gelicem
ilahi neva çok güldüm kız rastgele girdim o topiğe
omega 3 falan demedi masal
ama merak edeip soracağını biliyorudm

öyle ya hemde yanlış anlamadıgımdan adım gibi eminim bide ikide bi maşallah de maşallah de biyip durmazmı sinir oldum

ayyyyyy
yemin ederim ben bişey söylerken hamilelikle ilgili 2 kere düşünüyorum. nispet yapıyorum diye düşünülmesini istemem. ben de aynı durumlardan geçtim ve nelşerle karşılacağımı bilememki canı veren rabbim almayoıda bilir.
bunun bilincinde olan bi insan asla nispet yapmaz ve insanları kırmaz.
allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi. rabbim herşeyın hayırlısını versin. arkadaşında evladında ana babanında herşeyın. elde ettim diye asla övünmemeli insan.

semiiii açabildinmi kııııızzzz????
merak ettim:44:

aldım karacım 2-3 gün içinde gönderirim. gönderincede haber veririm tatlım.

kızlar ben kaçıyorum canlar. iyi geceler çoook öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…