belli kız dilinden tanıdım
hoşgeldin kuzum.cee deyip gitmeyeceksin dimi
yapıldı işallah pcn
semi nasılsın ne yapıyorsun tedavin ne aşamada görüşemiyorum pek ama aklımdasınız ben ignelere başladım cuma bi gösterdim ii dedi salı tekrar bakcaz duruma göre ya bu ay aşılama yada tüp bebek bakalım banada süpriz olcakama bu ay ben kazancam
sağol canım.en uyanık benmi çıktım yoksa herkes çoktan verdimi adresini
o yazdığınıda verirsen bakarım canım
maluım 10 dk
evet ilk sen gönderdin
10 dakıka sonra gönderirim.
bu arada ben bi yoğurdumu mayalayıp geleyiiim
iyiyim tatlım.tedavi yerinden sayıyor bir adım bile ierleme yok.
ama seni merak ettim.aşılaman iptal olmuş
hangi drdu iptal eden
şimdi kime gidiyorsun
işallah tatlım kupayı alırsın bu ay
tüh ya bak şu pcnin yaptığına bozulacak zamanı buldu
hemde nasılll tumecimmm inşş bebişim gelmiştir.. ya testlerimide getirmedi arkadaşım.25tane testim var ama bi tane bile yok elimde napim kırmızlar gelmesinde ben gider başka testlerde alırım
yarında gelmezse kırmızlar ümitlenebilirim
kııız semiiii valla görmüştüm seni ama uzaktandı foto pek iyi görememişim şimdi anladım.
çoooooooooooooooooooook tatlısın ve çooook güzelsin şekeriiiim
slm kızlar bakın ben geldim
masalcim umudum senin su tesbih yazayımmi adresimi göndercen demi
tatlım diğer topikte tefriciye okunan bir arkdş hiç ummadığı anda daha bitmeden hamile olduğunu öğrendi hemde topik eskilerinden kendi bile şaşırdı rabbim duaları karşılıksız bırakmaz yeterki istemeyi bilelim.. inşallah ben senden umutluyum bu ay sonrada bennnnaa melodi arada kaldı o da tabi sonra sırayla inşallah alt listey geçeriz.
şimdi ne demek istediğimi anladınmı masalcığım ondan hava atıyordum işte
hoşgeldin tatlımmmm nerelerdesin sen kaçak özlettin kendini
karacığım tatlım aradada olsa bizi mahrum etme güzelim burası bizim ilacımız her bakımından
bu arada febecim ben başladım okumaya tatlım yarın bitiririm inşallah...
tatlım diğer topikte tefriciye okunan bir arkdş hiç ummadığı anda daha bitmeden hamile olduğunu öğrendi hemde topik eskilerinden kendi bile şaşırdı rabbim duaları karşılıksız bırakmaz yeterki istemeyi bilelim.. inşallah ben senden umutluyum bu ay sonrada bennnnaa melodi arada kaldı o da tabi sonra sırayla inşallah alt listey geçeriz.
şimdi ne demek istediğimi anladınmı masalcığım ondan hava atıyordum işte
hoşgeldin tatlımmmm nerelerdesin sen kaçak özlettin kendini
karacığım tatlım aradada olsa bizi mahrum etme güzelim burası bizim ilacımız her bakımından
bu arada febecim ben başladım okumaya tatlım yarın bitiririm inşallah...
evet ilk sen gönderdin
10 dakıka sonra gönderirim.
bu arada ben bi yoğurdumu mayalayıp geleyiiim
hb canım unuturmuyum annemlere geldikce bakıyorum sizlere ii geliyor kendime anlatamadıgım bebiş özlemimi burda anlattım bu durumu bilmeyen anlayamaz bak gecen ne oldu bi dostum aynı sene avlendik onun bebişi var ona gittik annemle gözlerimin içine bakarak bi seviyo bebegi bana gösteriş yapıyo cok kötü oldum ama güçlü durmam lazım yutkuna yutkuna geldim eve ne diyim
masalcannn küstüm ben sanaherkese ne gönderiyorsun sen bakem benim başım kelmiiiiii :44::44::44::44:neyse omega 3 demişsin ne için o tatlım seminin bakındığını gördümde o sanırım. tesbihi adresemi göndereceksin anlamadım ben:26::26::26::26:
arkadaşınmı seviyo senin gözünün içine bakarak bebeğini.
eğer o yaptıysa GÖRGÜSÜZ VE VİCDANSIZ diyicem kusura bakmazsan.
ayrıcada arkadaşlığından şüphe ederim ben böyle birinin.
masalcannn küstüm ben sanaherkese ne gönderiyorsun sen bakem benim başım kelmiiiiii :44::44::44::44:neyse omega 3 demişsin ne için o tatlım seminin bakındığını gördümde o sanırım. tesbihi adresemi göndereceksin anlamadım ben:26::26::26::26:
öyle ya hemde yanlış anlamadıgımdan adım gibi eminim bide ikide bi maşallah de maşallah de biyip durmazmı sinir oldum
kızlar azıcık kaçmam lazım yani yan taraftayım burada açık face de
fotolara bakıp gelicem
ilahi neva çok güldüm kız rastgele girdim o topiğe
omega 3 falan demedi masal
ama merak edeip soracağını biliyorudm
canlar selammmmmmmmmmmmmmm
ben febe için 70 tane daha okudum
ilgilenen arkadaşa söyleyin yazsın
ahhh tatlım ne olmuş kuzuma niye dil çıkartıyorsun tatlım anlamadım ben:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?