küstünmüüüü
omega 3 mü demişim:26: ay ben bu aralar unutkan oldum ne zaman demişim tatlım.
acaba ne için demişim:26:
evet şekerim tespih. yaz adresini bende göndereyim sana tatlım. küsme özel bişey yok yaniiii
kızlar azıcık kaçmam lazım yani yan taraftayım burada açık face de
fotolara bakıp gelicem
ilahi neva çok güldüm kız rastgele girdim o topiğe
omega 3 falan demedi masal
ama merak edeip soracağını biliyorudm
ayyyyyy
yemin ederim ben bişey söylerken hamilelikle ilgili 2 kere düşünüyorum. nispet yapıyorum diye düşünülmesini istemem. ben de aynı durumlardan geçtim ve nelşerle karşılacağımı bilememki canı veren rabbim almayoıda bilir.
bunun bilincinde olan bi insan asla nispet yapmaz ve insanları kırmaz.
allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi. rabbim herşeyın hayırlısını versin. arkadaşında evladında ana babanında herşeyın. elde ettim diye asla övünmemeli insan.
ayyyyyy
yemin ederim ben bişey söylerken hamilelikle ilgili 2 kere düşünüyorum. nispet yapıyorum diye düşünülmesini istemem. ben de aynı durumlardan geçtim ve nelşerle karşılacağımı bilememki canı veren rabbim almayoıda bilir.
bunun bilincinde olan bi insan asla nispet yapmaz ve insanları kırmaz.
allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi. rabbim herşeyın hayırlısını versin. arkadaşında evladında ana babanında herşeyın. elde ettim diye asla övünmemeli insan.
semiiii açabildinmi kııııızzzz????
merak ettim:44:
açtım tatlım zaten herkesi az çopk görmüştüm ama tume orkide vedeeeeee sen çok farklısın avvatarda gördüklerimizden
ilk önce ben nerelisin diye sorucam göçmen olduğunu biliyorum ama:44::44::44::44:
vede herkes tahmin ettiğim gibi sen hariç.
bebişine söyle annesine benzesin çok güzel ve tatlısın canım.kafamdakinden farklı ama kesinlikle çok güzel.sarışın mısın şuan kızılmı bilemedim ama her ikiside yakışmış
tume tam tahmin ettiğim gibi.çok şeker bir öğretmen olamalı bayılıyordur öğrencileri ona.
orkide tatlım sen ne şeker ne tatlı ne güzelsin öyle
ne cici masum bir duruşun var bayıldım ben sana.ah canım ya.birde konuşsan
ay ben yazana kadar gelmişsiniz kızlar:)))
febecim masalcım nasılsınız?
açtım tatlım zaten herkesi az çopk görmüştüm ama tume orkide vedeeeeee sen çok farklısın avvatarda gördüklerimizden
ilk önce ben nerelisin diye sorucam göçmen olduğunu biliyorum ama:44::44::44::44:
vede herkes tahmin ettiğim gibi sen hariç.
bebişine söyle annesine benzesin çok güzel ve tatlısın canım.kafamdakinden farklı ama kesinlikle çok güzel.sarışın mısın şuan kızılmı bilemedim ama her ikiside yakışmış
tume tam tahmin ettiğim gibi.çok şeker bir öğretmen olamalı bayılıyordur öğrencileri ona.
orkide tatlım sen ne şeker ne tatlı ne güzelsin öyle
ne cici masum bir duruşun var bayıldım ben sana.ah canım ya.birde konuşsan
evet masalcım dinleneyim şöyle bir temizlik falan da yapmayacağım bugün..
bebişimiz nasıl canım,, bulantıların daha iyi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?