Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ev adresimimi tatlım cahilliğimi mazur gör tatlım nasıl yani bildiğimiz tesbihmi yollayacaksın

sanki bizim milletin bebeğinde gözümüz var herkesin bebeği kendine hoş öyle görüyorlarya sinir oluyorum bende sanki gözümüz kalıyormuşta nazar değecekmiş gibi ne cahiller var yaaa

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|? TUME|444|? EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|100|? FEBE|1000|? ORKİDE|200|? HASRET41|100|?

KALAN =1530

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

17.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
FEBE|16.04.2011
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

Son düzenleme:

kiz sen farklısın burda az cokn bişelerv paylaştık hepimizim derdi aynı birbirimizi anladık sen nazlan hakkın inann kendi bebişim gibi sevindim senim her bebişim demen benim umudum hosuma gidiyo bak imkansız degil diyorum
ha arkadaşıma gelince oda onun terbiyesizligi allah akıl kemal versim ne diyim offfffff kapatalım su mezuyu sıkıldım adresi yazdım bekliyorum anana de cabuk alsın şu tesbihleri cok bekledim 3,5 sene dile kolay daha bu ayın sonunda halay cekcem bebiş halayı

semiiii açabildinmi kııııızzzz????
merak ettim:44:

açtım tatlım zaten herkesi az çopk görmüştüm ama tume orkide vedeeeeee sen çok farklısın avvatarda gördüklerimizden

ilk önce ben nerelisin diye sorucam göçmen olduğunu biliyorum ama:44::44::44::44:
vede herkes tahmin ettiğim gibi sen hariç.

bebişine söyle annesine benzesin çok güzel ve tatlısın canım.kafamdakinden farklı ama kesinlikle çok güzel.sarışın mısın şuan kızılmı bilemedim ama her ikiside yakışmış

tume tam tahmin ettiğim gibi.çok şeker bir öğretmen olamalı bayılıyordur öğrencileri ona.

orkide tatlım sen ne şeker ne tatlı ne güzelsin öyle
ne cici masum bir duruşun var bayıldım ben sana.ah canım ya.birde konuşsan

kız sen kime bakıyorsun öyle
sustunuz

yine günaydın demeden konuya dalmışım neyse

günaydın kızlarrrrrrr

gününüz aydın olsuni hepimize hayırlı bir hafta olsun inşallah

ben bir kahvaltı yapayım, sonra da dualarımı okuyayım

görüşürüz sonra şekerler

kızlar ben soğan kürüne başladım, tadı kötü ama içilebilir.. ilk içmeme göre oldukça başarılıydım
alışırım herhalde zamanla, hem bebiş için sıkıcaz dişimizi, tek gelsin de bebişim ne olsa içerim ben..

günaydıııııın arkadaşlaaaarrr

en güzelgünler bizlerin olsun inşallaaaaaaahhhh

:

niye kimse yok bugünn

madem yoksunuz dökülsün o zaman ortaya çamaşırlar

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ay ben yazana kadar gelmişsiniz kızlar:)))

febecim masalcım nasılsınız?

ay ben yazana kadar gelmişsiniz kızlar:)))

febecim masalcım nasılsınız?

ben iyiyim tatlım sen nasılsın bitanem.
bugün tatil oooohhh şööööyle bi dinlen bakalım.çooooooooook yoruluyosun sen

febeyi merak ettim ne yaptı acaba bugün test yapacaktı galıba:26:

evet masalcım dinleneyim şöyle bir temizlik falan da yapmayacağım bugün..

bebişimiz nasıl canım,, bulantıların daha iyi mi??

evet bitanem inbşallah bana benzer bebişim. en azından gözleri annesine benzesin
ben bebek düşünmeye başlayınca sarı saçımı kahve yaptım. sonra baktım gelmiyo kızıl yaptım.
sonra yine baktım gelmiyo şu an siyaha yakın bi renk kızılı kapatıp sarıya dönecektım ama bebeğim geldi artık öyle kadı. doğumdan sonra artık yine sarı yaparım. çok seviyorum sarıyı.
ayrıca kocişte sarı karısını seviyooooo oda istiyo sarı sarı ortalarda dolanayım.
eee ne yapalım bende sevdiğime göre sarı olacak 8 ay sonra

evet masalcım dinleneyim şöyle bir temizlik falan da yapmayacağım bugün..

bebişimiz nasıl canım,, bulantıların daha iyi mi??

ay dinlen dinlen bitanem. valla hakkın çok yoruluyosun kuzucum..
yapma temizlik filanda oooh şööööyle bi dinlen bütüngün.

iyi bebiş bi sorun yok şimdilik canım. bulantılarda ara ara geliyo hissetiriyo kendini.
iyiyiz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…