benimde mutfakta köşe takımım var masasıyla beraber. benim hoşuma gidiyo.
hafif benimki. gerçi altı sandıklı içine bişeyler koyduğum için ağır.
ama bence hoş duruyo. benimki deri krem ve kahverengi.
ya kızlar geçmişi okudum güzel güzel yazıyodumki kapı çaldı hemne kapatmak zorunda kaldım.. meğer gelen eşimmiş
nese maalesef ve tabiiki regli oldum...
ya kızlar geçmişi okudum güzel güzel yazıyodumki kapı çaldı hemne kapatmak zorunda kaldım.. meğer gelen eşimmiş
aaaaaaaa kız aynısı.krem deri koltuk ve ceviz dir sanırım masa,sandıklıymış
artık çeri çöpü doldururum oraya
oooo melodicim sen gelirmiydin bizim duralara
aaaaaaaa kız aynısı.krem deri koltuk ve ceviz dir sanırım masa,sandıklıymış
artık çeri çöpü doldururum oraya
oooo melodicim sen gelirmiydin bizim duralara
inşş bitanemmm hepimizinki gelsin hemennnnnnnhayırlısı bitanem ya, inşallah bir sonraki aya gelir bebişin
yooo kaybetmem bu ay preseed kullanıcam,vakıa suresi bitecek,meryem suresi bitti,tefriciye bitecek,böğürtlen kökü suyu küreü bitecek bu ay sağlam geliyorum yani.. artık bu ayda olmazsa hayırlıs buymuş deyip beklerim yine napimolsun üzülmece yok :)bak yeni ay yeni şans demek..maraton yeniden başlar ..bende olcam adet az kaldı yani :)üzülsende gelmiyo kendini paralasanda o yüzden umudumuuzu kaybetmiyoruz ve çalışmalara kaldığımız yerden devam tamam mı kuzu?
inşş bitanem sen dua et yeterhayırlısı bitanem. önümüdeki aya bekleriz inşallah gelir bebişimiz
febecim canım üzüldüm ya.
bizi çok seviyor o kırmızılar ne yapalım.
nerdeyse herkes burda neva nerde???
nevacım gelirsen tabloyu güncellermisin?sanırım 1530tane kalmış onlarıda ben alıyorum..ailem sağolsun
canlar selammmmmmmmmmmmmmm
ben febe için 70 tane daha okudum
ilgilenen arkadaşa söyleyin yazsın
ahhh tatlım ne olmuş kuzuma niye dil çıkartıyorsun tatlım anlamadım ben:26::26::26:
hiç ilgilenmiyosun benimlede o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?