Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr selammm keyifler nasıl bakalım ?güzel haberler varmı yahu ?

ya kızlar geçmişi okudum güzel güzel yazıyodumki kapı çaldı hemne kapatmak zorunda kaldım.. meğer gelen eşimmiş

nese maalesef ve tabiiki regli oldum...

aaaaaaaa kız aynısı.krem deri koltuk ve ceviz dir sanırım masa,sandıklıymış
artık çeri çöpü doldururum oraya

oooo melodicim sen gelirmiydin bizim duralara

ya kızlar geçmişi okudum güzel güzel yazıyodumki kapı çaldı hemne kapatmak zorunda kaldım.. meğer gelen eşimmiş

hayırlısı bitanem ya, inşallah bir sonraki aya gelir bebişin

olsun üzülmece yok :)bak yeni ay yeni şans demek..maraton yeniden başlar ..bende olcam adet az kaldı yani :)üzülsende gelmiyo kendini paralasanda o yüzden umudumuuzu kaybetmiyoruz ve çalışmalara kaldığımız yerden devam tamam mı kuzu?

hayırlısı bitanem. önümüdeki aya bekleriz inşallah gelir bebişimiz

febecim canım üzüldüm ya.
bizi çok seviyor o kırmızılar ne yapalım.

neden gelmiyim yahu :)özledim sizi şekerim evde değildim canım ya 2 gündür kociş gezdirdi saolsun ..dün izmire gittik karşıyakaya falan gezdik ettik gece 12 de geldik eve yoruldum..bide istanbul işi çıktı netten uçak bileti araştırıyorum bi yandan of of ..temizlikte yapmam lazım ..yanmışım ben :)

evet bitanem krem deri koltukları var.
3 tane sandalye 1 tane 2 kişilik bitanede köşe var. hepsinin altında sandık var bayağı bi yayıntı topluyo valla. masa sandıklı değil masa normal benimki. açılıyo da 8 kişilik oluyo.
çoook rahat. valla misafir gelse bile ben mutfakta hazırlıyorum. mutfak dediğim ayrı yemek odası gibi benim köşe takımının durduğu yer arada banko var mutfakla odayı ayıran güzel duruyo.
birde mutfağımı yaptırsam çooook güzel olacak inşallaaaahh

hayırlısı bitanem ya, inşallah bir sonraki aya gelir bebişin
inşş bitanemmm hepimizinki gelsin hemennnnnnn

yooo kaybetmem bu ay preseed kullanıcam,vakıa suresi bitecek,meryem suresi bitti,tefriciye bitecek,böğürtlen kökü suyu küreü bitecek bu ay sağlam geliyorum yani.. artık bu ayda olmazsa hayırlıs buymuş deyip beklerim yine napim

hayırlısı bitanem. önümüdeki aya bekleriz inşallah gelir bebişimiz
inşş bitanem sen dua et yeter
febecim canım üzüldüm ya.
bizi çok seviyor o kırmızılar ne yapalım.

ayy sorma ya gelmese şaşardım zaten.ama durr ben ona bi ceza vercem 9ay yok gelemez inşşşş

ya valla eskiden kırmızı rengi çok severdim ..artık nefret geldi kırmızları göre göre :)bize kırmızı hiç yakışmıyor kızlarrrrrrrrr ....

herkes mutfağını anlatmış bende eksik kalmammm benim mutfağımda kare, hep büyük mutfağım olsun isterdim öyle oldu çok şükür.. bizde düşünmüşdük köşe almayı ama sonra vazgeçtik.güzel bi masa aldım,dolaplarıma uygun. benimkide açılınca 8kişilik oluyo gelenler çok yabancı olmadığı sürece mutfakta yiyoruz valla çok rahat oluyooooo

nerdeyse herkes burda neva nerde???

nevacım gelirsen tabloyu güncellermisin?sanırım 1530tane kalmış onlarıda ben alıyorum..ailem sağolsun

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

febe ,melodi2 ,AHSENNEVA+ ,dosba+ ,masalcan+ ,tume+ ,semi+ ,goncasmin ,hasret41 ,

telepati yaptım neva geldi

hayırlısı olsun canım....evet bi küselim 9 ay hiç gelmesinler yaa (

nerdeyse herkes burda neva nerde???

nevacım gelirsen tabloyu güncellermisin?sanırım 1530tane kalmış onlarıda ben alıyorum..ailem sağolsun

dur kız ben almadım daha
adet bitiyor yarın 530u ben alayım canım

bende almadım kuzum bende 100 tane alayım az alıyorum ama burda olmıcam bir kaçgün oyüzden tatlım ..

bide bana özelden ismini yazarsan ona göre duamı yaparım sanırsam gerşek isme göre oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…