Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masall bitanem sen bugün 30tanemi okuyosun vakıa suresini?
bende dün 36yı okudum.. benim adetim girdi şimdi araya aşağı yukarı aynı günde bitiririz ikimizde inşşş

bu arada tatlım ben yasin suresini okudum mübine geldikçe başa dönmüyosun mübin duası var onu okuyup devam ediyosun her mübinde o duayı okuyosun..dua kısa zaten.sayısını sen belirliyosun 1-3-5-7 kadar ben her mübinde 7'şer tane okudum. hemen bitiyo yani..

febecim bende her gün bir kez vakıa okuyorum, yatmadan önce.
keşke gün gün arttırabilsem bende ama çalışınca inan vakit kalmıyor

febecim bende her gün bir kez vakıa okuyorum, yatmadan önce.
keşke gün gün arttırabilsem bende ama çalışınca inan vakit kalmıyor

evet tatlım çalışırken çok zor.olsun tatlım okuyabildiğin kadar oku sen rabbim hayırlısyla nasip eder inşş...

evet canım bugün 30. günüm. nasipse okuyacağım. inşallah bu ay senin bebişte gelir febeciim.
rabbim hayırlı evlatlar versin inşallaaaah

hıım anladım canım. ben bi aralar okumuştum senin dediğin gibi mübin duasıyla beraber yasini.
bende okurum o zaman senin gibi bitanem.allah kabul etsin inşallaahhh

valla tatlım benimde cnım çekti ama yalnızda yapasım gelmez.keşkeee yakın olsaydık ne güzel olurdu... kız tayin istede gel

ah canım benim ben özeldeyim, gelmek için tayine gerek yok ama kociş ne olcak onun işi burda..

valla febecim ne iyi olurdu, dağılmışız türkiyenin dört bir yanına....
aynı şehirlerde olsak ben görüşmek isterdim valla..

mmmmmmmmm
bayılırım kısıra,keşke yakın olsaydık şekerim...
bak nasıl canım çekti şimdi

ayyy bende çoook severim.
eltim güzel yapar ama asla söylemem yap diye.
bebğimi bile arayıp sormadı nasıl diye kontrolden sonra. kırıldım. bide herkez gibi değil ben çok zor kavuştum bebeğime. aramasını beklemediğim 7 kat el bile artayıp sordu o bikere bile sormadı

bakalım tatlım inşşşşş şöle göbüşümüz şişsin hepimizin

ben bilmiyodum semi sölemişti galiiba sana sonra baktım dua kitaplarında yazıyo öle okudum bende.. semiyede sordum tekar oda öle dedi başa dönme yok yani..sende dün yazmışsın galiba söliyim dedim..

inşallah inşallah.
valla sağol bitanem. bende bari okurum senın okuduğun gibi

Son düzenleme:

çok haklısın masalcım, çok ayıp etmiş.boşver arkadaşım takma kafana, kendi bilir ne diyeyim

hani burdada şubesi vardır diye tayin dedim ben ama kocişin nolcak onun işide burda olabilse keşke..bence de valla yakın olsak görüşürdük mutlaka yani bizler aynı zamanda kafa dengiyiz iyi anlaşıyoruz dimiii beraber iyi vakit geçirebilirdik eminim

oyy kıyamam ben sana çok haklısın ama boşver.elti işte

amaaan boşverdim gitti zaten.
keşke aynı şehirlerde olsaydık valla, kesinlikle görüşmeyi çooook isterdim valla

çok haklısın masalcım, çok ayıp etmiş.boşver arkadaşım takma kafana, kendi bilir ne diyeyim

evet boşverdim zaten. benim kaybedeck hiçbirşeyim yok. o kaybeder

bende temizliği bitirdim sayılır ..yoruldum valla...ay kim kısır yapıyo yahu ben daha ağzıma bi lokma koymadım kalktığımdan beri :)kime gidiyoruz bugün

kesinlikle febecim, çok arkadaşım yok zaten benim..vardı ama pek çoğu başka şehirlere gitti, sadece telefon ile görüşüyorum.
bazen ağlarım biliyor musun çok yalnızım diye..
burası da olmasa ne yapardım bilmiyorum.. tabi bir de kocişim.. benim en büyük dostum, sırdaşım, herşeyim.....
işyerimden sadece 3 kişiyle günlük hayatta görüşüyorum, diğerlerinin ne hayat tarzı, ne düşünce yapısı bana uygun değil..

o yüzden febecim buradaki herkes iyi ki var...

herkesi çoook seviyorum

bende temizliği bitirdim sayılır ..yoruldum valla...ay kim kısır yapıyo yahu ben daha ağzıma bi lokma koymadım kalktığımdan beri :)kime gidiyoruz bugün
valla gelirseniz ben seve seve yaparım buyrun gelinnn

benimde arkadaşlarım şehir dışında,bizde sadece telefonla görüşebiliyoruz..onlar bekar olukları için geliyolarda bana ama yılda 1 falan
liseden arkadaşlarımlada aynı şehirdeyz ama pek görüşemiyorz çünkü onlar çoluk çocuğa karıştılar eşimin arkadaşlarının eşleri var onlarlada pek samimi değilim

yani sizde iyiki varsınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…