Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim her 10 dk bir msj atılabiliyormuş ataıcam zaman dolsun ok bitanem :)

cnm bende şuanda adetliyim ama okuyorum.bu dua olduğu için okuyabiliriz.içiniz rahat olsun..tamam 200 tane verdim gitti

evet adetliyken okunuyor geçen yaz okumuştuk biri için ordan biliyorum ama nebiliyim içim rahat etmiyor benim özelden isminide alayım fabecim melodicim seninde

melodicim geldi canım mesajın...

kızlar sanırım benim yumurtam çatladı

tamamdır saolasın :)yumurtan çatladı çok güzel ama eşin yanında değil sanırsam yarın gelirse hemen değerlendir canım 24 saat canlı kalıyor yumurta sonuçta..

hafif kasık ağrısı ve akıntı canım.. bugün adetimin 13. günüydü.. inşallah çatlamamıştır ya ben yanılıyorumdur, eşim yarın akşama gelir...

bu ay boşa gitti

belli olmaz bu işler tatlım :)bak masalda öle diyodu bi baktı minnak bebiş karnına konuverdi :):)

nevacım, dosbaya 200,
şuleye 200,
melodiye 100 tane yazıp

benimkini 1600 yaparmısın?????

tamam benimkinin son hali bu olsun..herkes aldı galiba.bittikten sonra melodiye başlarız inş.

hafif kasık ağrısı ve akıntı canım.. bugün adetimin 13. günüydü.. inşallah çatlamamıştır ya ben yanılıyorumdur, eşim yarın akşama gelir...

bu ay boşa gitti

hııım ilginç bilyordum ben dikkat edicem bakalım.
gerçi ben normal yollardan hamile kalma ihtimalim olduğunu düşünmüyorum ama yumurtam çatlarsa haberim olsun dimi.
melodiye katılıyorum masal bu konuda umutsuz olanların umudu oldu tıpkı sloganımız gibi.

kızlar ben kaçıyım zor bi yemek yapıcam anca yetiştiririm daha markete gidicem bu yağmurdada nasıl olucak bilmiyorum ama :26:

tumecim sen yarın akşamı mutlaka değerlendir ozaman... geçti nasılsa diye düşünme belli olmaz..bende öyle sanmıştım bikeresinde doktora gittiğimde daha çatlamamıştı...

gel bana tatlım kısır yapar yerizzzz

slm şekerler kusura bakmayın acil çıkmam gerekti. evim yapılıyorya banyo tuvaletime taş beğenmeye gittim ayyy çok güzel şeyler var kararsız kaldım valla ama beğendiklerimde güzel acele oldu ama bakın sizede göstereyim( kü....t...ya) seramik beğendim biraz tuzlu oldu gibi ama alanım da çok büyük bide 1 kere olacak ne yapayım modelleri koyayımda fikrinizi söyleyin

dekor olarak bunlar kabartmalı yakından çok güzel ama

bunlar duvara kendinden çiçek desenli ama burada belli olmuyor

zeminede bunlar şekerler

buda kapalı merdiven girişi ve terasa zemine kızlar nasıl

Son düzenleme:
şulecim teşekkür ederim cnm seninde adın çok güzellll özelden yazamadım 10dk yüzünden.. inşş hepimiz kavvuşalım bebişlerimizeeeee

buarada tumeyle ben adaşımm :13:

neymiş o zor yemek merak ettim ??? bende birazdan girerim murfağa

sıkı dur febecim şamşamuk ismi çok ilginç dimi?
eşim çok yemek seçiyor ama bunu seviyor benim memleketime özgü bi yemek ismini duymamışsındır ama kendi çok tanıdık mantı hamuru yapıp merdaneyle inceltip bardakla kesilen hamura kavrulmuş kıyma koyulup poğça şeklinde kapatılıyor haşlanıp sarmısaklı yoğurt ve yağ.
mantı gibi aslında daha büyüğü ama tadları pek benzemiyor.

tumecim sen yarın akşamı mutlaka değerlendir ozaman... geçti nasılsa diye düşünme belli olmaz..bende öyle sanmıştım bikeresinde doktora gittiğimde daha çatlamamıştı...

inşallah canım dediğin gibidir.. ben normalde yumurtladığımı da zor anlarım ama bu ay kasık ağrısı ve her zaman söylenen akıntı çatladığını gösteriyor...
ay inşallah ben yanılıyorumdur, genelde benim geç yumurtlarım ama hayıt kullandım ya bu ay belki ondan böyle olmuştur..

kızlar ben kaçıyım zor bi yemek yapıcam anca yetiştiririm daha markete gidicem bu yağmurdada nasıl olucak bilmiyorum ama :26:

ay ne yemek yapacaksın çok merak ettimmmm.

kızlar bu arada ben de çıkıyorum, biraz işim var akşama görüşürüz şekerler...

şulecim teşekkür ederim cnm seninde adın çok güzellll özelden yazamadım 10dk yüzünden.. inşş hepimiz kavvuşalım bebişlerimizeeeee

buarada tumeyle ben adaşımm :13:

rica ederim ne demek canım benim bende teşekkür ederim hımm tumeciğiminde adını öğrenmiş oldum bu vesile ile.
AMİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞALLAH

adı şamşamuk çokçabuk gibi ama hiçte çabuk yapılmaz bu bu arada eşin ağzının tadını biliyomuş bencede süper birgün detaylı tarifini alıp yaparım..benim eşimde mantuya bayılır bende yapıyorum arada çok güzel bi yemek bunlar yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…