bi sorun yok yani öylemi?:26:
cnm bende şuanda adetliyim ama okuyorum.bu dua olduğu için okuyabiliriz.içiniz rahat olsun..tamam 200 tane verdim gitti
melodicim geldi canım mesajın...
kızlar sanırım benim yumurtam çatladı
melodicim geldi canım mesajın...
kızlar sanırım benim yumurtam çatladı
çok ilginç nasıl anlıyorsun tumecim.
hafif kasık ağrısı ve akıntı canım.. bugün adetimin 13. günüydü.. inşallah çatlamamıştır ya ben yanılıyorumdur, eşim yarın akşama gelir...
bu ay boşa gitti
hafif kasık ağrısı ve akıntı canım.. bugün adetimin 13. günüydü.. inşallah çatlamamıştır ya ben yanılıyorumdur, eşim yarın akşama gelir...
bu ay boşa gitti
belli olmaz bu işler tatlım :)bak masalda öle diyodu bi baktı minnak bebiş karnına konuverdi :):)
kızlar ben kaçıyım zor bi yemek yapıcam anca yetiştiririm daha markete gidicem bu yağmurdada nasıl olucak bilmiyorum ama :26:
neymiş o zor yemek merak ettim ??? bende birazdan girerim murfağa
gel bana tatlım kısır yapar yerizzzz
neymiş o zor yemek merak ettim ??? bende birazdan girerim murfağa
tumecim sen yarın akşamı mutlaka değerlendir ozaman... geçti nasılsa diye düşünme belli olmaz..bende öyle sanmıştım bikeresinde doktora gittiğimde daha çatlamamıştı...
kızlar ben kaçıyım zor bi yemek yapıcam anca yetiştiririm daha markete gidicem bu yağmurdada nasıl olucak bilmiyorum ama :26:
şulecim teşekkür ederim cnm seninde adın çok güzellllözelden yazamadım 10dk yüzünden.. inşş hepimiz kavvuşalım bebişlerimizeeeee
buarada tumeyle ben adaşımm :13:
sıkı dur febecim şamşamuk ismi çok ilginç dimi?
eşim çok yemek seçiyor ama bunu seviyor benim memleketime özgü bi yemek ismini duymamışsındır ama kendi çok tanıdık mantı hamuru yapıp merdaneyle inceltip bardakla kesilen hamura kavrulmuş kıyma koyulup poğça şeklinde kapatılıyor haşlanıp sarmısaklı yoğurt ve yağ.
mantı gibi aslında daha büyüğü ama tadları pek benzemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?