adı şamşamuk çokçabuk gibi ama hiçte çabuk yapılmaz buBu arada eşin ağzının tadını biliyomuş Bencede süper birgün detaylı tarifini alıp yaparım..benim eşimde mantuya bayılır bende yapıyorum arada çok güzel bi yemek bunlar yaaaaaa
bizde patateslisini yaparız adı metez :)) çerkez yemeğidir...bak şimdi canım çekti :))sıkı dur febecim şamşamuk ismi çok ilginç dimi?
eşim çok yemek seçiyor ama bunu seviyor benim memleketime özgü bi yemek ismini duymamışsındır ama kendi çok tanıdık mantı hamuru yapıp merdaneyle inceltip bardakla kesilen hamura kavrulmuş kıyma koyulup poğça şeklinde kapatılıyor haşlanıp sarmısaklı yoğurt ve yağ.
mantı gibi aslında daha büyüğü ama tadları pek benzemiyor.
aynen valla iki kişiyiz ama bir iki saatime mal oluyor.
Bende öyle diyorum zor olanı seviyosun herşeyin zor olanı güzel değilmidir diyor.
Seve seve canım nezaman istersen
bende seviyorum valla mantı kadar uğraştırmıyor ve daha çok seviliyor patatesliside çok hoş oluyor bu arada
melodi tume fabeye yazdım okursunuz ben kaçıyorum anca yetişir
bu arada melodi adını bekliyorum.
Neva bence güzel bi seçim bu aralar o renkler benimde dikkatimi çekiyor hayırlı olsun şimdiden.
adı şamşamuk çokçabuk gibi ama hiçte çabuk yapılmaz bubu arada eşin ağzının tadını biliyomuş bencede süper birgün detaylı tarifini alıp yaparım..benim eşimde mantuya bayılır bende yapıyorum arada çok güzel bi yemek bunlar yaaaaaa
bizde patateslisini yaparız adı metez :)) çerkez yemeğidir...bak şimdi canım çekti :))
afiyet olsun canım
canım ayakkabıyla gezdim öle değiller parlak bende sevmem öle tozlu işim olmaz yani
ayy melodicik seninde adın güzelmiş biraz tahmin etmeye çalışmıştım ama sadece baş harfi tuttu
ayy bu aralar boynum omuzum tutuk,1haftadırda geçmedi yarın doktora gidicem mecbur yoksa yapardım hemen.. bende bazen patatesli mantı yaparım onada bayılıyoruz..en kısa zamanda senin tarifi denicem..
ah ah bende bayılıyorum mantıya falan ama hamur açamıyorum yahu :)
melodi canım banada özelden mesaj atar mısın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?