Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy melodicik seninde adın güzelmiş biraz tahmin etmeye çalışmıştım ama sadece baş harfi tuttu

aynen valla iki kişiyiz ama bir iki saatime mal oluyor.
Bende öyle diyorum zor olanı seviyosun herşeyin zor olanı güzel değilmidir diyor.
Seve seve canım nezaman istersen
bende seviyorum valla mantı kadar uğraştırmıyor ve daha çok seviliyor patatesliside çok hoş oluyor bu arada

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|? TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|? FEBE|1600|? ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|? ŞULE|200|?

MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

18.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

Son düzenleme:
bizde patateslisini yaparız adı metez :)) çerkez yemeğidir...bak şimdi canım çekti :))
afiyet olsun canım

Melodi tume fabeye yazdım okursunuz ben kaçıyorum anca yetişir
bu arada melodi adını bekliyorum.
Neva bence güzel bi seçim bu aralar o renkler benimde dikkatimi çekiyor hayırlı olsun şimdiden.

ayy bu aralar boynum omuzum tutuk,1haftadırda geçmedi yarın doktora gidicem mecbur yoksa yapardım hemen.. bende bazen patatesli mantı yaparım onada bayılıyoruz..en kısa zamanda senin tarifi denicem..

melodi tume fabeye yazdım okursunuz ben kaçıyorum anca yetişir
bu arada melodi adını bekliyorum.
Neva bence güzel bi seçim bu aralar o renkler benimde dikkatimi çekiyor hayırlı olsun şimdiden.

sağol tatlım adıda çırağan modeli Kocişe kapak oldu yani

Neyse kızlar ben kaçar bu gün hiçbir iş yapamadım zaten canımda istemiyor saldım iyice buaralar valla Neyse üsten yapayımda duamı okuyayım görüşürüz akşama byyy şekerler hepinizi çooooook seviyorum...

ah ah bende bayılıyorum mantıya falan ama hamur açamıyorum yahu :)

bizde patateslisini yaparız adı metez :)) çerkez yemeğidir...bak şimdi canım çekti :))
afiyet olsun canım

dosbacım gel beraber olsun diyicem ama havada kalıcak.
evet yengem çerkezdir biliyorum çok severim.
vaktim varsa kendime patateslisindende yaparım muhakkak.

canım ayakkabıyla gezdim öle değiller parlak bende sevmem öle tozlu işim olmaz yani

ayy benim yatak odamın mobilyaları abanoz valla toz almaktan bıktım.. ondan yani koyu renkten korkar oldum.. iyi bari sevinmdim yoksa hergün iki kere sil yine başedemezsin..

ayy melodicik seninde adın güzelmiş biraz tahmin etmeye çalışmıştım ama sadece baş harfi tuttu

saol tatlım :)o senin güzelliğin derler ya melodiden tutturdun başınıda sanırsam :)ben senin isminide çok severim ama..

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|? TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|? FEBE|1600|? ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|? ŞULE|200|?

MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE

TUME|444|? ŞULE|200|?
GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR 18.04.2011 :18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MELODİ|20.04.2011
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
DAVRAZ32|DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

ayy bu aralar boynum omuzum tutuk,1haftadırda geçmedi yarın doktora gidicem mecbur yoksa yapardım hemen.. bende bazen patatesli mantı yaparım onada bayılıyoruz..en kısa zamanda senin tarifi denicem..

geçmiş olsun benimde okadar çok ağrıyorki boynum çok iyi bilirim dr gitmedim ama boyun fıtığı belirtileri RABBİM şifa versin.
tamam canım nezaman istersen öpyrm grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…