hasreeet naptın kuzum gittinmi bugun dr.
merak ettim ne dedi?:26:
gittim canım. şimdi geldim doktordan. ben hiç göreceğimi zannetmiyordum ama bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyumgerçi daha küçücük(4 mm) bi kese ama olsun.
kan idrar tahlili falan yaptı herşey yolundaymış bütün değerlerim normalmiş. çok şükür. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu sevinci.
evet bende kendime kızıyorum ama napıyım korktum kııızzzz
gittim canım. şimdi geldim doktordan. ben hiç göreceğimi zannetmiyordum ama bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyumgerçi daha küçücük(4 mm) bi kese ama olsun.
kan idrar tahlili falan yaptı herşey yolundaymış bütün değerlerim normalmiş. çok şükür. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu sevinci.
tabi canım normal ama davrazın kese için ilk gidişidir
herkes sen gibi hemen göremiyor keseyi sen şanslısın
öylebir durum olsaydı haliyle söylerdi
drun herşey yolunda demiş
eee ozaman
oy oy oyyy maşallahhh minnoşaaaaatatlım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
ayyyyallahım nazardan korusun bitanem.
çoook sevindim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tatlım
ne güzel bir bebiş daha
pirinç kadar desene.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
nevacımm modeller çok güzel ama bende mutfağımda tezgahım falan alnı hep siyah granit ben çok pişmanım sürekli silmen gerekiyor ve kireç lekesi oluyor..dicem o ki leke tutmayan özellikte olsun kuşum :)
kız neva avatarın tamam güzelde
zaten yaz gelemedi donuyoruz
avatarına baktıkça daha beter üşüyorum yahu
yokmu şöyle deniz kum güneşşşşşş
gerçekten canım cok güzeldi
canım öbür ay inşallah kırmızılar yerişne bebiş gelirkızlarr selammm...bende biraz önce kırmızıları gördüm.ama yıkılmadım bu sefer dimdik ayaktayım anacım :)allahımın izniyle birgün bende anne olucam..yani nevacım beklenmeyen yeni tarih 18 mayıs :)bu arada hasretçim çok sevindim bebşin kesesini görmüşsün allah tamamına erdirsin ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
canım öbür ay inşallah kırmızılar yerişne bebiş gelir
amin canım inşallah ..hepimiz için öle olsun :)sağ tüpüm kapalı zaten sol açık ama diyorum ki sol tarafta işlevini kaybetmiş olabilir mi ki..gerçi rahim filmi çekildikten sonra en az4 ay deneyin diyolar ama bilemiyorum ki of of :)
slm arkadaşlar aranızda aşılama yaptıran varmı dra kaç defa gitmek gerekiyor ve masraflımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?