Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasreeet naptın kuzum gittinmi bugun dr.
merak ettim ne dedi?:26:

gittim canım. şimdi geldim doktordan. ben hiç göreceğimi zannetmiyordum ama bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum gerçi daha küçücük(4 mm) bi kese ama olsun.

kan idrar tahlili falan yaptı herşey yolundaymış bütün değerlerim normalmiş. çok şükür. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu sevinci.

oy oy oyyy maşallahhh minnoşaaaaa tatlım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

evet bende kendime kızıyorum ama napıyım korktum kııızzzz

tabi canım normal ama davrazın kese için ilk gidişidir
herkes sen gibi hemen göremiyor keseyi sen şanslısın
öylebir durum olsaydı haliyle söylerdi
drun herşey yolunda demiş
eee ozaman

ayyyyallahım nazardan korusun bitanem.
çoook sevindim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tatlım

ne güzel bir bebiş daha
pirinç kadar desene.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

tabi canım normal ama davrazın kese için ilk gidişidir
herkes sen gibi hemen göremiyor keseyi sen şanslısın
öylebir durum olsaydı haliyle söylerdi
drun herşey yolunda demiş
eee ozaman

öyledir dimi bitanem. ayyyy ne zor bi durum.
hiç gitmeyecek bu korkular içimizden valla.
rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallaaahhh

oy oy oyyy maşallahhh minnoşaaaaa tatlım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

aminnn canım. Allah'ım en kısa zamanda sizden de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah canım.

ayyyyallahım nazardan korusun bitanem.
çoook sevindim. sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tatlım

aminn canım çok sağol. Allah'ım hepimize bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar ben geldimmmmm

şulecim mantı dedin canım çekti, gittim dondurulmuş mantı aldım.. sarımsaklı yoğurtla offff süper olacak valla bir de şimdi soğan suyumu içiyorum....

artık bu akşam yanıma kimse yaklaşamaz

kociş olsa bugün 13. gün falan dinlemez adam kesin evi terkederdi

hasretcim hayırlı olsun canım keseni görmüşsün, kese boyutun da haftana göre oldukça iyi

tekrar tebrik ederim canım

masalcım bak kızacağım şimdi sana

kuzum sana demiyor muyuz hep içini rahat tut diye...

nevacımm modeller çok güzel ama bende mutfağımda tezgahım falan alnı hep siyah granit ben çok pişmanım sürekli silmen gerekiyor ve kireç lekesi oluyor..dicem o ki leke tutmayan özellikte olsun kuşum :)

tatlım değişikti bu bende gelemem toza falan yer zaten siyah beyaz mozaik şeklinde olacak bide benm yatak odamda ayrı bir banyomdaha var işlerimi orada görürüm toz tutmuyor lavaboyu falan beyaz alacağım ben sorun olacağını düşünmüyorum hep o renklere gittim ne bileyim hee bide sırf kırmızı vardı o da çok güzeldi ama ben yine bunda karar kıldım.

kız neva avatarın tamam güzelde
zaten yaz gelemedi donuyoruz
avatarına baktıkça daha beter üşüyorum yahu
yokmu şöyle deniz kum güneşşşşşş

ya sorma tatlım akşam onu yanlışlıkla değiştirdim kaldı öyle düzelteceğim ama şimdi kociş gelecek pc başında fazla durmamam gerek o geldikten sonra yemek faslı falan geçsin öyle

alaha şükür tatlım hamileler içinizi ferah tutun bak bende kızıyorum davraz arkadaşıma çok üzüldüm inşallah birdahaki ay tekrar gebe kalır masalcığımında öle oldu bak peşinden bebişi sevindirdi onu tekrar
gerçekten canım cok güzeldi

teşekkür ederim tatlım imşallah güzel olur kızlar bir döşensinde döşenmiş halini falanda koyarım buraya

kızlarr selammm...bende biraz önce kırmızıları gördüm.ama yıkılmadım bu sefer dimdik ayaktayım anacım :)allahımın izniyle birgün bende anne olucam..yani nevacım beklenmeyen yeni tarih 18 mayıs :)bu arada hasretçim çok sevindim bebşin kesesini görmüşsün allah tamamına erdirsin ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :)

canım öbür ay inşallah kırmızılar yerişne bebiş gelir

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|? TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|OKUNDU FEBE|1600|? ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|? ŞULE|200|?

MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE

TUME|444|? ŞULE|200|?

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

18.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

Son düzenleme:
canım öbür ay inşallah kırmızılar yerişne bebiş gelir

amin canım inşallah ..hepimiz için öle olsun :)sağ tüpüm kapalı zaten sol açık ama diyorum ki sol tarafta işlevini kaybetmiş olabilir mi ki..gerçi rahim filmi çekildikten sonra en az4 ay deneyin diyolar ama bilemiyorum ki of of :)

canım işlev kaybetme gibi bir durum olamaz. sen kötü düşünme tatlım. zaten sorun olsaydı tüpte rahim filminde çıkardı..
sen yumurtlama günlerini kaçırma canım

slm arkadaşlar aranızda aşılama yaptıran varmı dra kaç defa gitmek gerekiyor ve masraflımı ?

slm arkadaşlar aranızda aşılama yaptıran varmı dra kaç defa gitmek gerekiyor ve masraflımı ?

canım ben 2 kez yaptırdımmm ,ama herseferinde sonuç

neyse ben özelde yaptırdım
2.aşılama
muayene ücreti 100
aşılama sperm yıkama dahil 600
ilaçlar raporlu 290 -çatlatma iğnesi dahil
eşimin ilaçları 40
kaç kere gitmiştik en az 5 kere
adetin 3.günü gidiyosun
4.gün iğneye başlattı
5 gün kullandım tekrar gittim
sonraa:44:
unuttum

problem ne güzelim kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…