Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özge ve derya mı
aa herkes zeynebi yazıyordu
asena ebru nouma falan deryayımı yazdı
ay çok sordum ama resmen entrika açıp izlesem mi oylamayı
yarısına kadar izlemiştim
nihat falan asenayı yazıyordu

özge ve derya mı
aa herkes zeynebi yazıyordu
asena ebru nouma falan deryayımı yazdı
ay çok sordum ama resmen entrika açıp izlesem mi oylamayı
yarısına kadar izlemiştim
nihat falan asenayı yazıyordu

ay ben derya yazmışım değil mi?

ahahahahaha zeynep canım zeynep...

niye derya yazdığımı bende anlamadım valla

uykum gelmiş herhalde benim

tatlım benim 2 aşılamamda 2000i buldu özelde yaptırdım iğnem çok pahalıydı benim

selmn alykm kızlar hayırlı akşamlar herkese

hoşbulduk canım sağol aşılamadan bahsediliyor bende düşünmeye başladım artık

hoşgeldin tatlım topiğimize sen 2 milyon.... topiğinden misafir olarak geldin sanırım hoşgeldin tatlımmm:79::79:

melodi sen ne kadarlık evlisin cnm
sorununuz ne
ben kendimi yazayım 21 aylık evliyiz 1 yıldır bebiş istiyoz
eşimde varikosel var sayı ve hareketlilikde sorun çıktı

bizdede kendi teşhisim bende adet düzensizliği yumurta da olabilir 2si arasında kararsızım eşimdede morfoloji var diye düşünüyorum dr lar birşey demiyince ben kuruyorum işte birşeyler benim eşim ameliyat oldu canım 3 sene önce ama morfolojideki soruna bir çözüm olmuş gibi görünmüyor vakti var işte bekliyoruz bebişleri ne zaman teşrif edecekler bakalım

tumecim
zeyneple nihat ayrı telden çalıyordu
ama konuşuyorlar barışmışlar mı:26:
zaten neden küstüklerinide izleyemedim bilen varmı
hem bunlardan biri gidecekti
kim gitti:26:

tatlım bir o bölüme denk geldim sevmiyorum ben o programı ama diğer ünlü bayanlar yok tırnağım koptu yok saçım bozuldu deyip iş yapmıyormuş o erkek sesli kadın adını unuttumda :26: işte oda herşeyi ben beceriyorum deyip onların o hallerine kızdı eee nihatta kendini beğenmiş herşeyi ben yapıyorm diyince öyle oldu işte ne anlattım beeeeeeeeee

bende dua okuyorum akşamdan beri az kaldı yarın melodiye başlarım ama adını herkese sölemiş bana vermemiş illa istemekmi lazım canım tahmin ettim sanki m....k mi kızlar neyse o yok şimdi bilen biri varsa sölesin bu arada yarın tekrar taş bakmaya gideceğim çok kararsız kaldım yaa hem bu beğendiklerim çok pahalı lavabo işçilik falan 7 yi bulacak yazık kocişe az ucuz beğeneyim bide tereddütte kaldım burada yazılanlardan inşallah hem istediğim gibi hemde uygun birşey bulurum

ben yorum yapmayı unutum
tatlım taşlar çok güzel
ama desenliler dekora girenler yani çok pahalı.eee gü<el bişey olsun dersende araya bol bol koydurman lazım.dekor için ayrı işçilik alınmıyorda
ne kadar dekor o kadar para
valla keşke gönlümüzdekini yaptırabilsek.ama ev yapmak çok zor ve evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen.bunlar olmayacak dersen daha uygunada çok güzel fayanslar bulabilirsin canım.teras için olanda çok güzelmiş.bende merdiven girişine düşünüyorum bakalım

kirlenme konusunda ayrıbanyo olunca çok fazla kirlenmiyor.idare edebilirsin yani

kızlar iyi geceler bende yatıyorum, sabah iş var malesef, cumayı iple çekiyorum valla, 3 gün tatil yapacağım, belki kocişle 3 gün bir yerlere kaçarız ay ne güzel olur...,,
neyse öptüm hepinizi

aslında çok hoşuma gitti canım ama alanım çok büyük orada göründüğü gibi değil yani düz taşlar bile kendinden desenli ama kocişe acıdım çok pahalı belki düz taşları uygun birşey alıp dekoru kullanabilirim yine kararsızım bir yarın olsun da bakalaım pembe vardı bitane belki o olur bilemiyorum

kızlar iyi geceler bende yatıyorum, sabah iş var malesef, cumayı iple çekiyorum valla, 3 gün tatil yapacağım, belki kocişle 3 gün bir yerlere kaçarız ay ne güzel olur...,,
neyse öptüm hepinizi

inşallah canım çok güzel olurdu valla

neyse öptüm hepinizi

iyi geceler tumecim.
ohhhhhh ne güzel yapın valla.
ben evlendiğimizden beridir hiç tatil yapamadım çok istiyorum bu sene ama bebişte düşünüyoruz bakalım nasip.

biraz daha uygununa bak nevacım ama ama renk konusunda fikrini değiştirme hele pembe ve maviden öööö geldi genede sen bilirsin.

semi neva bu arkandan geldim mevzusunun nasıl yapıldığını merak ediyordum denedim yapabildim oleyyyyyyyy.
ay nelere sevinir oldum ya

ay gözümden yaşi geldi
allah iyiliğini versin şule
ne diyim bensana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…