Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neva bu akşam geçmişi okudunmu sen
liste ile ilgili yazdıklarımı
birşey demedin

he birde kırmızı olanın duştaki fayanlar beyaz üzerine kırmızı halka
onlarda azıcık tuzlu canım
bilgin olsun
ki siyah ta bende tuzluyum diye bağırıyor

yapmaa ya semiciğim o klasik modelleride beğenmiyorum ben yaaa böyle tarz istiyorum nasıl olacak bakalım 2 tutsa razıyım ben benim beğendiklerim 3500 işçilik hariç düz taşlarıda pahalıydı tutmaz dimi o kadar

bir ara pembe dedin ya korktum resmen.ama bunlar gerçekten güzel

bu kırmızı gibiydi bembe dediğimin taşları koyu güzel bir pembeydi

neva bu akşam geçmişi okudunmu sen
liste ile ilgili yazdıklarımı
birşey demedin

okudum tatlım neden sorun olsunki sanmıyorum her sayfada yayınlamıyoruz hoş ama yinede ben biraz evden takip ederim herkez görsün diye canım ayetel kürside sorun olmamıştı sen hangi topikte gördün aslında ben ona bakmaya gitmiştim orasımı diye

galiba küsüm ben ona hem aldım boyumun ölçüsünü ben gitmiyorum arkasından.

eee şulecim anlat
konuşmayalım neva ile küselim

kız bu msjını görmeden yazdım
ikimizinde nevaya küsesi varmış meğer
küs tatlım küs

valla semi ben hiç anlatmıyım bu aralar çok dertliyim.
küsüm zaten ben nevaya

al işte kuzum uğraşmayın benimle zaten bak taktım kafaya bu işi çok kararsızım ben yaaaaaaaa
belkide bu yüzden çocuğum olmuyor en ufak bir şeyi bile takmaktan hemm çocuksuzum hem kararsız bide üstüne üstlük arkadaşssız kaldım:84::97::96:

bi karar ver istersen nevacım.

iyi geceler kızlarrrr..ne oldu küstünüz nevaya ya :)küsmeyin arkadaşıma yahu...........bu arada ben okudum 100 tane febe için ..nevaaaa bence kırmızı daha ii ..ben siyahtan ağzı yananlardan olduğum için hiç siyahtan yana değilim açıkçası :)

ne derdin var şulecim anlat niye anlagtmıyosun
dinleriz işte çenede çalarız

evet canım ya.resmen beyin yorgunluğu yapıyor kararsızlık çok zor.ama çok takılma bulursun
ama burdan bakmakla olmaz.gittiğin yerde döşenmiş oluyor ya ordan seçersin

neva sanki kırmızı olan daha marjınal ve dikkat çekici bende kararımı değiştirdim kırmızı olsun.

teşekkür ederim tatlım attım tel hafızasına bakaılm bu arada semicim video yollayayımmı sana gönderecektimya?

nevacım cicim ben senin şuan ki ifadeni görmeyi çok isterdim
ben böyleyim
şulecim süpersin canım ya
bana değilde nevaya sardığın zamanlar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…