canım bir gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli işareti yolk sacın yani yolk kesesinin görülmesidir..
gebelik kesesinin içinde tıpkı yüzüğe benzeyen bir şeydir yolk sac..
eğer boş gebelik olsaydı doktorun sana iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demezdi..
der di ki ben embriyo göremedim bir hafta sonra tekrar gel bir daha bakalım derdi...
o yüzden sen içini rahat tut bitanem...
bebeği görmeden kalp atışını dinleyelim demez doktor, tamam tatlım
hııım ultrason görüntüsü veriyo ya orda yazmıyo kaç mm olduğu ama yanlış hatırlamıyosam 14 demişti.
o zaman görünürdü demi. ay rahatlıyım bari. öyle olsaydı söylerdi kesin dimi?
ay kızacaksınız bana ama napıyım :26:
ay tumeciim valla sağol bitanem. SİZİ SEVİYOM ben yaaaaa
hayır kızmıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşamıştım anlıyorum seni.
evet aynen canım rahatla aynen söylerdi ölçükten sonra tamam o halde 14 süpermiş yok bi sorun haftana göre çok iyiymiş.
sağol bitanem. allah razı olsun tatlım
çok tatlısın ya
Amin ama ben tam olarak izah edmedim tumecim çok net anlatmış sağolsun.
masalllsen bizim biricik yeğenimizi niye bunlarla üzüyorsun kafana taktıgın şeylere bak rabbim sana mucizeni göndermiş herşeyin kötüsünü düşünüyorsun iyi düşün iyi olsun allahın izniyle inşallah kucagına aldıgın günleride görecegiz
masalllsen bizim biricik yeğenimizi niye bunlarla üzüyorsun kafana taktıgın şeylere bak rabbim sana mucizeni göndermiş herşeyin kötüsünü düşünüyorsun iyi düşün iyi olsun allahın izniyle inşallah kucagına aldıgın günleride görecegiz
ben kaçıyorum kızlar duşumu alıp dualarıma başlıyim.
öprm hepinizi
iyi geceler.
amin canım inşallah ..hepimiz için öle olsun :)sağ tüpüm kapalı zaten sol açık ama diyorum ki sol tarafta işlevini kaybetmiş olabilir mi ki..gerçi rahim filmi çekildikten sonra en az4 ay deneyin diyolar ama bilemiyorum ki of of :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?