Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bir gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli işareti yolk sacın yani yolk kesesinin görülmesidir..
gebelik kesesinin içinde tıpkı yüzüğe benzeyen bir şeydir yolk sac..

eğer boş gebelik olsaydı doktorun sana iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demezdi..

der di ki ben embriyo göremedim bir hafta sonra tekrar gel bir daha bakalım derdi...
o yüzden sen içini rahat tut bitanem...
bebeği görmeden kalp atışını dinleyelim demez doktor, tamam tatlım

canım bir gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli işareti yolk sacın yani yolk kesesinin görülmesidir..

eğer boş gebelik olsaydı doktorun sana iki hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demezdi..

der di ki ben embriyo göremedim bir hafta sonra tekrar gel bir daha bakalım derdi...

ay tumeciim valla sağol bitanem. SİZİ SEVİYOM ben yaaaaa

hayır kızmıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşamıştım anlıyorum seni.
evet aynen canım rahatla aynen söylerdi ölçükten sonra tamam o halde 14 süpermiş yok bi sorun haftana göre çok iyiymiş.

ay tumeciim valla sağol bitanem. SİZİ SEVİYOM ben yaaaaa

biz de seni seviyoruz bitanem..
lütfen aklına kötü bir şey getirme...
bebişin seninle ve çok sağlıklı..
Allahımın izniyle kucağına aldığın günleride göreceğiz hayatım

masalllsen bizim biricik yeğenimizi niye bunlarla üzüyorsun kafana taktıgın şeylere bak rabbim sana mucizeni göndermiş herşeyin kötüsünü düşünüyorsun iyi düşün iyi olsun allahın izniyle inşallah kucagına aldıgın günleride görecegiz

evet iyi düşünüyorum ama arada dürtüyolar işte

orkidecim haklısın doğru olan senin dediğin fakat ben bu konuda masala hak veriyorum bende elimde olmadan bu düşüncelere kapılıp sıkıntıya girmiş ecel terler dökmüştüm mantığı devreye sokmak zor oluyor bu durumlarda malesef.

tatlım biz senle bu ay süt maydanoz buharını deneyelim
bize başka birşeyden(dualar hariç)fayda yok gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…