Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde tam tersi sorun eşimde onu ayakta tutmaya çalışıyorum hep metanetli olmaya onun yanımda ve sağlıklı olmasının daha önemli olduğunu hissettirmeye çabalamak yormuyor değil.

tabi doğru söylüyosun ..erkekler kadınlardan daha zor yaşıyor tüm bunları ..herşeyi senin üstlenmen gerekiyor.anlayışlı ve güçlü olmak sana düşüyor bu durumda :)

tabi doğru söylüyosun ..erkekler kadınlardan daha zor yaşıyor tüm bunları ..herşeyi senin üstlenmen gerekiyor.anlayışlı ve güçlü olmak sana düşüyor bu durumda :)

kocişimin tırnaklarına kadar aşığım yoksa zor olabilirdi melodicim
benimki biraz fazla içine kapanık biliyomusun çabuk pes ediyor.

kocişimin tırnaklarına kadar aşığım yoksa zor olabilirdi melodicim
benimki biraz fazla içine kapanık biliyomusun çabuk pes ediyor.

biz şanslı insanlarız şulecim aşık olduğumuz insanlarla evliyiz ne güzel bebişlerde nazlı uğraştıracak gibiler olsun :)hayat yaşamaya değer sonuçta.sizinde şansınız yükdek hamile kalmışsın ne güzel ..yine olur allahın izniyle eşinde üzülmesin hiç..umudunuz var çünkü çare var artık ....

olsun canım benim ne demek bazen bendede oluyor çok sinir bozucu.

valla yazdım yazdım boşa gitti hepsi ..gelde sinir olma ben çalışmıyorum şuan ..işletme mezunuyum istanbulluyum ama evllendim kuşadasına yerleştim ama ailemde burda anne baba yani ..eşimde çalışmamı istemiyor zaten..öle işte canım anne olmaya çabalıyorum bide bildiğin gibi :)

evet ya kociş benim en büyük şansım valla.
evet öyle olsun ben zor olanı severim gelsinde bebişlerimiz beklerim.
evet öyle ama çok karamsar gerçi geçen en büyük korkumu yendim ben sperm sayısı sıfır çıkmıştı teseyle sperm bulundu donduruldu bile.
bakalım ikincede napıcaz.
ben evliliğimde çok badireler atlattım geçen kuzenim sen nelerle uğraştın pes etmedin bununda üstesinden gelirsin dedi öyle valla bazen yaşadıklarımı hatırlıyorumda bununda üstesinden gelirim ALLAHIN izni ile biliyorum.

ay ne güzel bi şehirde yaşıyosun anen babanda yanındaymış bide kayınvalidenler uzaksa ohhhhhhhhhhhhhh değmesinler keyfine
rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine umuduna kavuştursun inşallah.
ALLAH başka dert vermesin çok büyük bi sorununuz yok şükürler olsun aşarsınız ALLAHIN izni ile.

tabii canım :)güçlü olmalısın ya neler atlatmışsın bak spermen donmuşta bekliyor yumurtasına kavuşmak için :)az kaldı bence güzel günler yakında :)evlilik zor zanaat zaten aşık olunca çekilir bişey bana göre:)

bak şimdi semiye mazeme vermişim gene evet evet evet diye bozuk plak gibiyim

aney yakınımda o süper zaten olmasaymış kafayı yerdim büyük konuşmayayım da kayınvalideler çok yakın 3 görümce var bende bekar 40 lı yaşlarda benimde zor oldu ilk başlarda alışmam vs..tek erkek son çocuk..4 kadın düşünsene beni ..ahanda böle tırlattıydım bi ara benim eşim çok düşkün ailesine ..bak bensiz yapamaz anlattım ya daha önce ama onlar için ne çok kırdı beni üzdü ..ah roman olur yazsam dermişim ..

çok büyük bi tesadüf sağolsun mirandayla karşılaştım hastanede onun vesilesiyle burayı buldum arştırma ve öğrenme imkanım oldu yoksa tesadüf diyip kan pıhtılaşması ihtimalini düşünmeden ikinciyi deniyicektik ve aynı akibeti yaşıyıcaktık.
şimdi çok olumlu düşünüyorum ben hamile kalabiliyorum pıhtılaşmanın önleminide aldıkmı dondurulmuşumuzda var iki tane bebeğimi kucağıma alıcam ALLAHIN izni ile diyorum.
dr ikna edebilirsem 2,sini tıransfer ederse süper olucak.

hadi bakalım inşallah kuzum :)artık yaş sınırı var dimi canım 35 yaşın altındakilere tek embriyo koyuyolar sanırsam ?

şükürler olsunki annenler yakınındalar.
ay seninkidemi tek erkek bu durum fena işte.
oooo seninkide benimkinden kalır değilmiş benimde 3 tane biri bekar biri eşinden ayrılmış biride evli ama evini otel gibi kullanıyordu.
aynen ya zamanla sahipleniyorlar şimdi artık laf ettirmiyor ama ozamanlar şamaroğlanı gibiydim sesini bile çıkarmıyordu.

hadi bakalım inşallah kuzum :)artık yaş sınırı var dimi canım 35 yaşın altındakilere tek embriyo koyuyolar sanırsam ?

inşallah canım benim
evet ya malesef öyle 2010 mart itibariyle çıkan yeni yasa 30 altına tek embiriyo ben 28 yeni girdim ama dr ikna etmeye çalışıcam

zamanla oluyor herşey dediğin doğru canım ..ama olan da bize oluyor kırılıyoruz üzülüyoruz yıpranıyoruz ..yazık bizede kıztüm bunların yanında bebek yapcaz diye uğraşıyoruz bide valla allah sonumuzu hayır etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…