Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhhhh gidin valla.
evet ya havalar bi düzelse aslında çok güzel bi zamanda hamilesin benimki kara kıştı valla.
bence 3 ayı atlatmayı bekletme bebek rahimdeki kan dolaşımından besleniyormuş hareketsiz kalmak doğru değil sadece ani hareketlerden ve yukarı uzanmalardan kaçınmak gerekli.

kız yazık benim kocişime hamur işine hasret kalıyor valla...
ben pasta börek işlerinden pek anlamıyoru.. bu durum biraz da vakit bulamamkla alakalı sanırım..
ama bu açığı akşam yemekleri ile kapatıyorum

benim kocişim kahvaltı yapmadan evden asla çıkmaz, tabi bende...
ama yazık adama ancak bana misafir gelecek ya da annesine gidecek ancak öyle yiyebiliyor..
yemesinde zaten kilo alıyor.....
ben inceyken kociş göbekli olsun istemiyorum tabi

tamam canım sorarım heberdar ederim
hem hiç tuzlu olmayanından bu
Yalnız cp almam uzun sürecektir benim kociş pek seri cümle kuramaz böyle şarkı söylediğine bakma ennnnnnnnnnnn seri hali bu.

gerçektenmi tuzlu değilse çokkk sevindim canım bekliyorum haberini

ay neva aklım almıyor yapamadım valla.
Kocişe soruyorum seni eklemiştim ya bi ara ondan görmüştür diyor.

canım profil sayfasında burçların altında bu sayfayı beğendi diye bilgi verilmiş adrese tıklayıncada burası çıkıyor otomatikman süşünsene kısırlık infertiliteyi beğendi diye bir ifade kimse görmesin dedim o yüzden karşısında x oluyor oraya tıkla beğenmekten vazgeç butonunu tıkla tatlım

Son düzenleme:

ooooooohhhhhh ne güzel o yemiş kabuklarını hatırladımda bu bi gelenek sanırım niye her çarşamba geliyolar anladımki:26:

ooooooohhhhhh ne güzel o yemiş kabuklarını hatırladımda bu bi gelenek sanırım niye her çarşamba geliyolar anladımki:26:

yok gelenek demeyelimde zorunluluk diyelim her çarşamba benim eve yakın yerde işleri var.. işlerini yapıp hoppppp soluğu bende alıyorlar..

yok gelenek demeyelimde zorunluluk diyelim her çarşamba benim eve yakın yerde işleri var.. işlerini yapıp hoppppp soluğu bende alıyorlar..

ooooh bulmuşlar kolayı.
gezip gezip sana soluklanmaya, dinlenmeye mi geliyolar hanımlar beyler:26:

yok gelenek demeyelimde zorunluluk diyelim her çarşamba benim eve yakın yerde işleri var.. Işlerini yapıp hoppppp soluğu bende alıyorlar..

insan kızıpta birşey diyemiyorya o durumu çok iyi bilirim ama hep zaman geçtikçe şimdiki aklım olsa oluyor dediğimiz tek şey malesefki o da olmuyor benim tek bildiğim kim olursa olsun mesafeyi korumalı herkez kuralını kendi koymalı başkalarının düzeni içerisinde olmamalı ama ne mümkün dimi

aslında benim hep mesafem vardır eşimin ailesiyle.. sen ben kelimelerini bile kullanmam, sizli bizliyizdir, en azından ben öyleyim..
kayınvalidem benden çekinir bunu da bilirim..
2 ay öncesine kadar senede bir kaç kez bize gelirdi ama iki ay önce bu her çarşamba olayına dönüştü..
aslında bu kadar yorulmasam gelsinler ama inan bazen çekemiyorum nevacım, evimde akşamları rahatça ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum..
bugün arayıp siz gelmeyin biz gelelim demem bile eminim onlara çok şey anlatır..
eşim çok kızıyor, işlerini halletsinler her çarşamba buraya gelmeleri gerekmiyor diyor..
bugün bizim gitmemiz fikride eşimden çıktı,

bu arada haftaya çarşamba da benim doğum günüm, kayınvalidem diyor ki bana doğumgününün olduğu çarşamba biz geliriz pasta yaparım ben sizi yalnız bırakmayız diyor...

bana bir geldiler bu sözü duyunca... bırakın işte bizi yalnız belki biz yalnız kalmak istiyoruz değil mi bana

ama kozişe söyledim tabi, ben o akşam evde durmam dedim, kusura bakma evde o gün misafir de ağırlayamam dedi, sen kendiniş üzme ben hallederim dedi.. bakalım nasıl halledecek

en doğrusuda bu tatlım eşin söylesin ona süpriz yapacağım ben dışarda kutlayacağız desin

kızlar ben kaçar, gidip gelelim bir.. çok durmayız zaten.. öptümm

nevacım ben febe için 100 tane okudum ama burada gerçek ismine niyet edilip okunacak yazıyor ya. ben febenin gerçek ismini bilmiyorum ki. olmadı mı yani şimdii

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben hiç bişey demiyim bu konuyla ilgili.

ay yuh yani ALLAHTAN mesafelisiniz tumecim doğum gününde sizi yalnız bırakmayız öylemi
asıl yalnız bırakalım kızım sizi doğum gününün olduğu çarşamba gelmeyelim başbaşa kalalım götürü almışlar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…