bende taze fasulye yapacağım onu yapayım bari
evet çok güzel kocişten şarkı dinlemek.
fasılı cook sevıyoruz arada gideriz fasıla fılan.. çok güzel oluyooo
hava düzelse çıkarımda ama yağmurlu nereye gideyim.
bide şu 3 ayı atlatayım inşllah sonra çıkarım ertık heer güüüün bi sorun olmasza inşallaaaaah
benim kocişte evde kahvaltı yapmıyor giderkende almıyor üşendiğinden bende kek veya poğça yapıyorum başka bişey istemiyor ama gün aşırı yapmıyorum 3 gün kek 2 günde poğça götürüyor yada tam tersi.
aslında bazende börek kurabiye falan yapıyim değişiklik olsun sıkılmıyormusun diyorum istemiyor senin kociş seçmiyorsa alternetif çok aslında.
tamam canım sorarım heberdar ederim
hem hiç tuzlu olmayanından bu
Yalnız cp almam uzun sürecektir benim kociş pek seri cümle kuramaz böyle şarkı söylediğine bakma ennnnnnnnnnnn seri hali bu.
ay neva aklım almıyor yapamadım valla.
Kocişe soruyorum seni eklemiştim ya bi ara ondan görmüştür diyor.
canım çoook geçmiş olsun.. inşallah temiz çıkar mr. sıcak tut canım
boynunu
evet fabecim bendede aynı sıkıntı var sıcak tutmak iyi geliyor böyle söylüyorum ama yapıyormusun de nerde
canım ya üzülme bitanem, eğer benim bebeğimde beniml olmaydı bugün tam 21. haftası içine girecekti..Ama Rabbim bizim için böylesini hayırlı görmüş, elimizden bir şey gelmez.. bu günlerimize de çok şükür.
canım benim sağollasın geçti gitti gittim sevdim emiri geldim.
aşşağı yukarı aynı zamanlarda hamile kalmışız ve geçen geçmişi okurken dikkatimi çekti aynı zamandada kaybetmişiz bebişimizi.
tabi canım takdiri ilahi boynumuz kıldan ince.
.
benimde üsütümde uzunca süredir var böyle bir ağırlık bence havalardann...
mevsimsel hepimizde var sanırım.
ben yemek yapmayacağım bu akşam
normalde bugün çarşamba benim misafirim olması lazım ama bugün siz gelmeyin biz geleceğiz dedim...
yani kayınvalidemlere gidiyorum kızlar
ooooooohhhhhh ne güzel o yemiş kabuklarını hatırladımda bu bi gelenek sanırım niye her çarşamba geliyolar anladımki:26:
yok gelenek demeyelimde zorunluluk diyelim her çarşamba benim eve yakın yerde işleri var.. işlerini yapıp hoppppp soluğu bende alıyorlar..
ooooh bulmuşlar kolayı.
gezip gezip sana soluklanmaya, dinlenmeye mi geliyolar hanımlar beyler:26:
yok gelenek demeyelimde zorunluluk diyelim her çarşamba benim eve yakın yerde işleri var.. Işlerini yapıp hoppppp soluğu bende alıyorlar..
insan kızıpta birşey diyemiyorya o durumu çok iyi bilirim ama hep zaman geçtikçe şimdiki aklım olsa oluyor dediğimiz tek şey malesefki o da olmuyor benim tek bildiğim kim olursa olsun mesafeyi korumalı herkez kuralını kendi koymalı başkalarının düzeni içerisinde olmamalı ama ne mümkün dimi
aslında benim hep mesafem vardır eşimin ailesiyle.. Sen ben kelimelerini bile kullanmam, sizli bizliyizdir, en azından ben öyleyim..
Kayınvalidem benden çekinir bunu da bilirim..
2 ay öncesine kadar senede bir kaç kez bize gelirdi ama iki ay önce bu her çarşamba olayına dönüştü..
Aslında bu kadar yorulmasam gelsinler ama inan bazen çekemiyorum nevacım, evimde akşamları rahatça ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum..
Bugün arayıp siz gelmeyin biz gelelim demem bile eminim onlara çok şey anlatır..
Eşim çok kızıyor, işlerini halletsinler her çarşamba buraya gelmeleri gerekmiyor diyor..
Bugün bizim gitmemiz fikride eşimden çıktı,
bu arada haftaya çarşamba da benim doğum günüm, kayınvalidem diyor ki bana doğumgününün olduğu çarşamba biz geliriz pasta yaparım ben sizi yalnız bırakmayız diyor...
Bana bir geldiler bu sözü duyunca... Bırakın işte bizi yalnız belki biz yalnız kalmak istiyoruz değil mi bana
Ama kozişe söyledim tabi, ben o akşam evde durmam dedim, kusura bakma evde o gün misafir de ağırlayamam dedi, sen kendiniş üzme ben hallederim dedi.. Bakalım nasıl halledecek
FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|OKUNDU TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|OKUNDU FEBE|1600|? ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|? ŞULE|200|?
MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
TUME|444|? ŞULE|200|? NEVA|300|?
GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR
20.04.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
bu arada herkeze merhaba. nasılsınız kızlar.
insan kızıpta birşey diyemiyorya o durumu çok iyi bilirim ama hep zaman geçtikçe şimdiki aklım olsa oluyor dediğimiz tek şey malesefki o da olmuyor benim tek bildiğim kim olursa olsun mesafeyi korumalı herkez kuralını kendi koymalı başkalarının düzeni içerisinde olmamalı ama ne mümkün dimi
aslında benim hep mesafem vardır eşimin ailesiyle.. sen ben kelimelerini bile kullanmam, sizli bizliyizdir, en azından ben öyleyim..
kayınvalidem benden çekinir bunu da bilirim..
2 ay öncesine kadar senede bir kaç kez bize gelirdi ama iki ay önce bu her çarşamba olayına dönüştü..
aslında bu kadar yorulmasam gelsinler ama inan bazen çekemiyorum nevacım, evimde akşamları rahatça ayaklarımı uzatıp oturmak istiyorum..
bugün arayıp siz gelmeyin biz gelelim demem bile eminim onlara çok şey anlatır..
eşim çok kızıyor, işlerini halletsinler her çarşamba buraya gelmeleri gerekmiyor diyor..
bugün bizim gitmemiz fikride eşimden çıktı,
bu arada haftaya çarşamba da benim doğum günüm, kayınvalidem diyor ki bana doğumgününün olduğu çarşamba biz geliriz pasta yaparım ben sizi yalnız bırakmayız diyor...
bana bir geldiler bu sözü duyunca... bırakın işte bizi yalnız belki biz yalnız kalmak istiyoruz değil mi bana
ama kozişe söyledim tabi, ben o akşam evde durmam dedim, kusura bakma evde o gün misafir de ağırlayamam dedi, sen kendiniş üzme ben hallederim dedi.. bakalım nasıl halledecek
merhaba hasretcim biz iyiyiz sen nasılsın?
sinir bozucu bi durum.ay yuh yani ALLAHTAN mesafelisiniz tumecim doğum gününde sizi yalnız bırakmayız öylemi
asıl yalnız bırakalım kızım sizi doğum gününün olduğu çarşamba gelmeyelim başbaşa kalın
kızım demesi gerekkiyor
götürü almışlar sanki.
çok şükür ben de iyiyim canım. pek giremiyorum siteye yoğunum bu günlerde. arada gelip sizi takip ediyorum ama ben katılamıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?