Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semiciiim ezogelini nasıl yapıyosun hiç yapmadımda.:26:
çok duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum:26:

hazır çorbaydı dermişim
yok yok canım
soğanı çok klüçük doğrayıp salça ile kavuruyorum
1s. bardağı merçimeğe yarım ç.bardağı pirinç ve bulgur ekliyorum
azda tereyağı katıyorum.baharatlar falan işte olduda bitti

tamam canım sorarım heberdar ederim
hem hiç tuzlu olmayanından bu
yalnız cp almam uzun sürecektir benim kociş pek seri cümle kuramaz böyle şarkı söylediğine bakma ennnnnnnnnnnn seri hali bu.

bendede var ondan bir tane
ne güzel tatlım yazın koca göbeğinle gezeceksin.ohh kocişin sen bebişiniz bol bol yürüyüşe çıkarsınız
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben hiç bişey demiyim bu konuyla ilgili.

ay de kız de ben dinlerim seni

ay orkide inan aklımdan geçiyordun bugün hiç girmedi aşşağıda yoktu orkide dedim.
hoşgeldin canım nasılsın.

orkide görüyorsun durumu dimi canım
bugün benimde aklıma geldi aşağıda orkide yok artık diye
:26:

senin gece arkadaşların:26::26::26:
aşkolsun masallllllllll

süt içtin mi.

kızlar bende geldim aranıza
benimde yarın 4. iğne günüm.......hayırlısıyla inşallah

hoş geldin canım.ama biz buraya geleni bir daha bırakmıyoruz.
hayırlı olsun tüp mü aşılamamı:26:

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza bende umutla bekleyenlerdenim...siz neler yapıyosunuz bebek için?

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza bende umutla bekleyenlerdenim...siz neler yapıyosunuz bebek için?

a.s
sende hoşgeldin canım.neler yapmıyoruzki canım.aklına ne gelirse
tıp,alternatif tıp,dua...u aşılama yaptıranlar.tüpe hazırlananlar,soğansuyu içenler kocişine keçiboynuzu içirenler,birbirimize okuduğumuz dualar v.s uzar gider
ne ararsan var yani
sen:26:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

semi,sulekaratas+,sude_ay,sevdaedebiyat,o_rkide01+,melodi2+,AHSENNEVA+,Maybebabe,

canım ben 2ay iğne kullandım 3.ayda aşılama yaptırdım tutmadı şimdide glifor diye bi hap var onu kullanıyorum yeni başladım bakalım inşallah bunun faydasını görürüm sen ne kadardır uğraşıyosun sorun ne .?bende pko var(

orkideeeeeeeeeeeee:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

glifor?ne için?

3 senemi oldu 4 mü artık takip etmiyorum canım
ekim ayında negatif 1 aşılamam var
öncesinde 6 7 ay klomen kullanmıştım.
tek tüpüm kapalı benim
eşimdede sperm hareket problemi var.azıcık yavaşlar

oooooooooooo yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş valla canım semi söylemiş ben bu ay bir jel kullandım bakalım ama halvetten başka birşey yapmıyorum şu ara

canım glifor polikistik over hastalığı olanlara iyi geliyomuş yumurtaların çalışmasını sağlıyomuş onu kullanmaya başladım 17aydır olmuyor 3ay klomen kullandım faydası olmadı iğnelere geçtik geçen ayda aşılama oldum 2ay dinlenmedeyim şimdi...üff çok zor anlatırken bile sıkılıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…