canım zaten ayda bir dra görünüyordum dr yeter artık kistin için gelme dedi kovdu beni.3 aydır gitmiyorum.3 ay önce sorun yoktu.ama büyüyüp zarar verirmi acaba şüphesi düştü içime neden bilmem.
ama drun söylemesi lazım yer olarak zarar verebilecek bir yerdeyse kistim.birşey demedi.ama drlarada güvenilmiyor ki
hamiş kal sezaryenle alıcaz hem bebişi hem kisti demişti ama
canım zaten ayda bir dra görünüyordum dr yeter artık kistin için gelme dedi kovdu beni.3 aydır gitmiyorum.3 ay önce sorun yoktu.ama büyüyüp zarar verirmi acaba şüphesi düştü içime neden bilmem.
ama drun söylemesi lazım yer olarak zarar verebilecek bir yerdeyse kistim.birşey demedi.ama drlarada güvenilmiyor ki
hamiş kal sezaryenle alıcaz hem bebişi hem kisti demişti ama
canım git dr umudumuz önce mevlan sonra onlar ne yapalımtüp olmuyormu sana yada amaliyatla actırsan tüplerini
maaşallahayva cicek açmiş yazmı gelecek gönül bu sevdadan vazmı gececek tey tey tey :92::92:
hiçbir fikrim yokdrda birşey söylemedi.dış gebeliklerde tüpün zarar görme riski çok yüksek maalesef
melodicm
ben hamile kalamamk kadar.dış gebelik,kürtaj v.s bir durum yaşarsam tüpüm zarar görür diye korkuyorum.
ayrıca sağlam tüp tarafımda kistim var.şuan5cm civarında olsa gerek .oda tüpe yada yumurtalığa zarar verirmi diye düşünce geziyor 1 aydır kafamda.hani büyüdükçe zarar verebilir hesabı.dra gitmem lazım ama
ben 3 maymunu oynuyorum
ya semi hikayen pek iç açıcı değil ama bi benzer durumu biz yaşıyorduk bi süre önce kocişin sperm sayısı sıfır çıkmıştı olmaz her şey ortada deyip duruyordu ama ikna ettim tedaviye başladık dr,da operasyon öncesi umudumuzu yerle bir etti ama tese sonrası dondurulmuş sperm bile kalabilicek kadar elde edilebilindi.
dr gitmeden anlıyamassın canım benim neydi umudumuz bitmeyecek değilmi.
tatlım umutsuz değilim ki zaten.3 ay oluyor dra gitmeyeli önceki 2 senem zaten kadın doğumcularda geçti.kistim hamileliğe engel yada zararlı değil.eşimin problemide çok büyük değil.benim de tek tüp yok işte
yani hepsinden azıcık var
buna şükrediyorum.gerçekten.rabbim biliyor.görüyor.duyuyor.dua ediyorum.hakkımda hangisi hayılı olacaksa ona yönlendir beni diye.2.aşılamamda iğnemi yaptıramadığım için iptal oldu.belkide hayırlısı oydu.dedim mesela
bu jel ne kızlar banada anlatın ne olur
neva niyetibozdu
ben kocişi evde bırakayım eniyisi
ne olur neolmaz:18:
dua konusuna gelince.tembel topiğiz valla
neyse yarın biter benim ki
sonra melodi için alırım
ama ben sana demiştim dimi
ya bu arada sen e bayden ne kadara almış oldun kuzum ..burda eczanelerde 118,130 arası falan fiatı
maaşallah
enerjiye bak.tümgün uyudun mu kara ne yaptın kız
hem sen nerdesin bakım
sende pc yok
tatlım umutsuz değilim ki zaten.3 ay oluyor dra gitmeyeli önceki 2 senem zaten kadın doğumcularda geçti.kistim hamileliğe engel yada zararlı değil.eşimin problemide çok büyük değil.benim de tek tüp yok işte
buna şükrediyorum.gerçekten.rabbim biliyor.görüyor.duyuyor.dua ediyorum.hakkımda hangisi hayılı olacaksa ona yönlendir beni diye.2.aşılamamda iğnemi yaptıramadığım için iptal oldu.belkide hayırlısı oydu.dedim mesela
hııım anladımcanım nediyim ozaman bilemedim.
RABBİM hayırlısıyla tez zamanda nasib etsin inşallah.
valla bende kalmak istiyorum deseydin :)ne biliyim bir yol göstermesi lazım doktorun ..laparoskopi bile yapalım dememiş bence doktorun yeterli bilgi vermemiş kuşum sana başka bi doktor mu araştırsan ?
canım git dr umudumuz önce mevlan sonra onlar ne yapalımtüp olmuyormu sana yada amaliyatla actırsan tüplerini
bencede semicim tüpe geç artık.
3 dr gördi filmimi.hiçbiri laparoskopi demedi.
oluyo oluyocanım tek tüpüm zaten açık.
banane banane
pree-seed jel araştır tatlım
evet demiştin zaten zorla olacaksa olmazki bu iş madem herkes kendine okusun sırada bekleyen arkdşlara haksızlık oluyor böylee
benimki 60 falan geldi tatlım ama yanında 25 ovulasyon ve 25 gebelik testim var canım sıkıldıkça geb. Testi yapıyorum bitaneyi zor bulunca görgüsüzlük yapıyorum
iyi geceler şuleciğim
kızlar ben kaçıyorum artık iyi geceler hepinize
erkencisin bugün şulecim :)iyi geceler tatlu rüyalar
maaşallah
enerjiye bak.tümgün uyudun mu kara ne yaptın kız
hem sen nerdesin bakım
sende pc yok
anamdayım kız kocacıkta evde malum ignem vardı 11 de onun için geldim ablam var o vurdu igneyi yarında bilet alcam cuma sabah 6 ya bide malum para işini halletcem finans kaynagım anam olgugu için kek yaptık getirdim kadına yalakalık yapıyom yani
masal haklı valla gecelerin efendisi olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?