Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bende kalmak istiyorum deseydin :)ne biliyim bir yol göstermesi lazım doktorun ..laparoskopi bile yapalım dememiş bence doktorun yeterli bilgi vermemiş kuşum sana başka bi doktor mu araştırsan ?

canım git dr umudumuz önce mevlan sonra onlar ne yapalımtüp olmuyormu sana yada amaliyatla actırsan tüplerini

kızlar ya benim kasıklarım patlıcak gibi gecen ayki gibi ara kanam olur diye cok korkuyorum dua edin bana ne olur

ayva cicek açmiş yazmı gelecek gönül bu sevdadan vazmı gececektey tey tey :92::92:
maaşallah
enerjiye bak.tümgün uyudun mu kara ne yaptın kız
hem sen nerdesin bakım
sende pc yok

bu jel ne kızlar banada anlatın ne olur

pree-seed jel araştır tatlım

neva niyetibozdu
ben kocişi evde bırakayım eniyisi
ne olur neolmaz:18:

dua konusuna gelince.tembel topiğiz valla
neyse yarın biter benim ki
sonra melodi için alırım
ama ben sana demiştim dimi

evet demiştin zaten zorla olacaksa olmazki bu iş madem herkes kendine okusun sırada bekleyen arkdşlara haksızlık oluyor böylee

ya bu arada sen e bayden ne kadara almış oldun kuzum ..burda eczanelerde 118,130 arası falan fiatı

benimki 60 falan geldi tatlım ama yanında 25 ovulasyon ve 25 gebelik testim var canım sıkıldıkça geb. Testi yapıyorum bitaneyi zor bulunca görgüsüzlük yapıyorum

valla bende kalmak istiyorum deseydin :)ne biliyim bir yol göstermesi lazım doktorun ..laparoskopi bile yapalım dememiş bence doktorun yeterli bilgi vermemiş kuşum sana başka bi doktor mu araştırsan ?

3 dr gördi filmimi.hiçbiri laparoskopi demedi.

canım git dr umudumuz önce mevlan sonra onlar ne yapalımtüp olmuyormu sana yada amaliyatla actırsan tüplerini

oluyo oluyocanım tek tüpüm zaten açık.

bencede semicim tüpe geç artık.

banane banane

süpermiş valla yarı yarıya resmen:)

hadi kızlar.yatın artık.uykunuz gelmedimi yahu.
ben kaçıyorum.iyi geceler.tatlı uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…