kızlar diğer topikte bir arkdş 4 tüpten sonra benim kullandığım jelle birde tabi ek ilaçlarla onunda etkisi olabilir hamileymiş çooooook sevindimm kızlar.
he kara he
zaten pimpirikliyim
böyle söyle tam olsun
puffffffffffffffffffffffffff
bilmiyorum ki canım ya.bnim zaten kistim var
ama buhar nasıl kist yaparki mantıksız.olacağı varmıştır ve basit kisttir hani şu adetle atılandan.
dış gebeliğe gelince
bende o ihtimal zaten var tek tüp olduğu için yani yarı açık olması gerekmiyorki
mesela benim normal yolla bekleyişimin tedaviyi erteleyişimin nedenlerinden biri dış gebelik korkusu
zaten tek tüpüm var birde dış gebelikle sağlam tüpte zarar görürse
rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyim
tamamdöver sokağa ataesa size gelirim artık nerdeydin sen semicim:26:[/QUOT
gel tatlım gel.sen atarsa haber ver ben sana açık adres veririm.
ay eminmisin semi burdaki mesayiyi hatırla bi istersen.
he kara he
zaten pimpirikliyim
böyle söyle tam olsun
puffffffffffffffffffffffffff
bilmiyorum ki canım ya.bnim zaten kistim var
ama buhar nasıl kist yaparki mantıksız.olacağı varmıştır ve basit kisttir hani şu adetle atılandan.
dış gebeliğe gelince
bende o ihtimal zaten var tek tüp olduğu için yani yarı açık olması gerekmiyorki
mesela benim normal yolla bekleyişimin tedaviyi erteleyişimin nedenlerinden biri dış gebelik korkusu
zaten tek tüpüm var birde dış gebelikle sağlam tüpte zarar görürse
rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyim
bende seni aramaya geliyordum artık
ama neyse güzel haber varmış moral olmuş.
kız sen bu ay hamile kalırsan.aynı gün gelir alırım senden o jeli haberin olsun
kızlar diğer topikte bir arkdş 4 tüpten sonra benim kullandığım jelle birde tabi ek ilaçlarla onunda etkisi olabilir hamileymiş çooooook sevindimm kızlar.
yahu sağlam tüpün neden zarar görsün kuşum öle düşünme ..benimde tek tüpüm var ..belkide daha öncede tek tüple hamile kalmıştım bunu bilemiyorum açıkçası..şöle bi ihtimal daha var kürtajdan sonra tüpün teki ttıkandı..of halbuki ne ateşlendim ne farkettiğim bir enfeksiyon oluştu ..olcağı varmış işte ne yapalım..senin neden kapandığı konusunda bi fikrin var mı ?
bak bende sana onu soracaktım
pazara gittin bugün aldın mı mayanozlarını
ben yarın başlaam mı diye düşümnüyorumyarın 9
9 10 11 mi yapsam yoksa
sabah akşam 10 11 mi ona karar veremedim
aynen benimkide söylene söylene gitti yazık :)böle olcağını bilseydim açtırmazdım neti diyor
AY TAM MUCİZE OLUR BİLİYORSUN SEMİ ORADADA DUA OKUNUYOR AMA BİZİM TOPİKTE KAPLUMBAĞA DAHA HIZLI İLERLER SANIRIM KIZLAR HADİ ACELE EDİN ASCIK YAHU DAHA 1 KİŞİ BİLE BİTMEDİ.
DÜŞÜNSENE BEN AKŞAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYİMMM YAZARMIŞIM GECE ZİL ÇALARMIŞ... MUHTARA KADAR BİLİYONYAJELİ VER ALMAYA GELDİM DİYORMUŞSSUN NR KOMİK OLURDU AMA BENDE GELİN TATLIM EVE KADAR ZAMAN KAYBETMEYİN DERDİM SANIRIM
bende bende bendeay semii bizde mi alsak ne yapsak kız ?
BEN BUHAR SONRASI HEMEN İLİŞKİ DİYE BİLİYORUM TATLIM
AYNEN ÇOOOOK PİŞMAN AMA O ZAMANDA GIDI GIDI BAŞININ ETİNİ YERDİM PEK SEVMEZDE KONUŞMAYI BENDE TAM TERSİ
AY TAM MUCİZE OLUR BİLİYORSUN SEMİ ORADADA DUA OKUNUYOR AMA BİZİM TOPİKTE KAPLUMBAĞA DAHA HIZLI İLERLER SANIRIM KIZLAR HADİ ACELE EDİN ASCIK YAHU DAHA 1 KİŞİ BİLE BİTMEDİ.
DÜŞÜNSENE BEN AKŞAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYİMMM YAZARMIŞIM GECE ZİL ÇALARMIŞ... MUHTARA KADAR BİLİYONYAJELİ VER ALMAYA GELDİM DİYORMUŞSSUN NR KOMİK OLURDU AMA BENDE GELİN TATLIM EVE KADAR ZAMAN KAYBETMEYİN DERDİM SANIRIM
neva niyetibozdu
ben kocişi evde bırakayım eniyisi
ne olur neolmaz:18:
valla birşeyler yapmalı ama
BEN BUHAR SONRASI HEMEN İLİŞKİ DİYE BİLİYORUM TATLIM
AYNEN ÇOOOOK PİŞMAN AMA O ZAMANDA GIDI GIDI BAŞININ ETİNİ YERDİM PEK SEVMEZDE KONUŞMAYI BENDE TAM TERSİ
ya bu arada sen e bayden ne kadara almış oldun kuzum ..burda eczanelerde 118,130 arası falan fiatı
hiçbir fikrim yokdrda birşey söylemedi.dış gebeliklerde tüpün zarar görme riski çok yüksek maalesef
melodicm
ben hamile kalamamk kadar.dış gebelik,kürtaj v.s bir durum yaşarsam tüpüm zarar görür diye korkuyorum.
ayrıca sağlam tüp tarafımda kistim var.şuan5cm civarında olsa gerek .oda tüpe yada yumurtalığa zarar verirmi diye düşünce geziyor 1 aydır kafamda.hani büyüdükçe zarar verebilir hesabı.dra gitmem lazım ama
ben 3 maymunu oynuyorum
ya semi hikayen pek iç açıcı değil ama bi benzer durumu biz yaşıyorduk bi süre önce kocişin sperm sayısı sıfır çıkmıştı olmaz her şey ortada deyip duruyordu ama ikna ettim tedaviye başladık dr,da operasyon öncesi umudumuzu yerle bir etti ama tese sonrası dondurulmuş sperm bile kalabilicek kadar elde edilebilindi.
dr gitmeden anlıyamassın canım benim neydi umudumuz bitmeyecek değilmi.
dua konusuna gelince.tembel topiğiz valla
neyse yarın biter benim ki
sonra melodi için alırım
ama ben sana demiştim dimi
ayva cicek açmiş yazmı gelecek gönül bu sevdadan vazmı gececek tey tey tey :92::92:
yapalım yapalım..hatta sen doktora gitmekle başla semicim aksatma bak kist varmış ihmal etme canım tamam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?