Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman ya çalışıyoruz da ne oluyor yahu gene yok gene yok sen süt maydonoz buharı yapmaya başladın mı tatlım ?

bak bende sana onu soracaktım
pazara gittin bugün aldın mı mayanozlarını

ben yarın başlaam mı diye düşümnüyorumyarın 9
9 10 11 mi yapsam yoksa
sabah akşam 10 11 mi ona karar veremedim

bütün gün uyudum sayılır ama yine uykum var kocişte söylene söylene gitti karısı varmış ama yastığa sarılıp yatıyormuş her gece

aynen benimkide söylene söylene gitti yazık :)böle olcağını bilseydim açtırmazdım neti diyor

bütün gün uyudum sayılır ama yine uykum var kocişte söylene söylene gitti karısı varmış ama yastığa sarılıp yatıyormuş her gece

dram yapmış kocişin

ana bizimki gibi ama o kolayını buldu ben oturma odasındayım diye yatagı döşegi taşıdı odayayazık bunlara valla
ne yazığı kız.bırak birazyanlız kalsınlarda
değer anlasınlar
hoş biliyorlar ama banane dahaçok anlasınlar işte

o vakit gidip uyandıralım yahu.

tutmayın şuleyi
nedense bu teklif birtek şulenin aklına geldi

9 10 11 mi yapsam yoksa

aldım maydanozlarımı bi demet mi kullancaz kız hergün ..benim reglim bitmedi daha ondan şey ettiremedim gerçi bi topkte okudum geçen gözüm korktu birz ..bir kızcağız denemiş tüpleri tıkalı olduğu için bi kısmını açmış ve dış gebelik oluşmuş tabi tam açılamadığı için..o da eğer ciddi bi tıkanıklık varsa yapmayın diyordu anlamadım kimi yap diyo kimi yapma ama denicem ya ...

9 10 11 mi yapsam yoksa

semi burda benim bi ablam var 18 sene sonra olmuş bebiş ama öncesinsinde onada buhara oturtmuşlar kist falan olmuş sakın yapma bana öyle şeyler dedi iyce araştır istersen sonra yap . ama ama yine bi arkadaş bu buhar sayesinde hamile kalmiş

ay kızlar benimki hiç hadi gidilem yatalım demiyor bana neden acaba:26:
öpüyor iyi geceler diyor gidip yatıyor valla kıskandım ayol soriyim bakiyim ben kocişe bunu

ay kızlar benimki hiç hadi gidilem yatalım demiyor bana neden acaba:26:
öpüyor iyi geceler diyor gidip yatıyor valla kıskandım ayol soriyim bakiyim ben kocişe bunu

ne güzel işte bizimkide huysuzluk ediyo karısız yatıyon falan diye(benimki 10 uyur tavuk)giderim yataga garibim 1. 2. 3.soruda beni yataktan atar

he kara he
zaten pimpirikliyim
böyle söyle tam olsun
puffffffffffffffffffffffffff
bilmiyorum ki canım ya.bnim zaten kistim var
ama buhar nasıl kist yaparki mantıksız.olacağı varmıştır ve basit kisttir hani şu adetle atılandan.
dış gebeliğe gelince
bende o ihtimal zaten var tek tüp olduğu için yani yarı açık olması gerekmiyorki
mesela benim normal yolla bekleyişimin tedaviyi erteleyişimin nedenlerinden biri dış gebelik korkusu
zaten tek tüpüm var birde dış gebelikle sağlam tüpte zarar görürse
rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyim

kızlar diğer topikte bir arkdş 4 tüpten sonra benim kullandığım jelle birde tabi ek ilaçlarla onunda etkisi olabilir hamileymiş çooooook sevindimm kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…