çok fenasın
anaaaaaa valla kız 4 saat olmuş.kızlar bu son görüşmemiz olabilir.artık ayda bir saatliğine falan gelebilirim işallah adet haberi vermeye.
arkamdan güzel konuşun tamam mı
anaaaaaa valla kız 4 saat olmuş.kızlar bu son görüşmemiz olabilir.artık ayda bir saatliğine falan gelebilirim işallah adet haberi vermeye.
yaşasın kötülük
nasılım hocam senden zılgıtı yediğimden beridir kendimi tanıyamaz oldum.
valla şule performans tavan yaptıı..heeeehadi yatalımmmmmmm
herkese iyi geceler..
canım ya yaşlılık ve korku 3 olan saati 4 gördürdü semiciğime
slm kızlar geçmişi pokuyodum eşim aradı şimdi..yemeğe eve geliyo.. çıkıyorum gelcem tekrar inş..MR sonucunu aldım boyunda düzleşme var... çok şükür fıtık değil ama çok ağrım var hala nese gelince anlatırım tekrar öptüm şimdilik...
canım geçmiş olsunslm kızlar geçmişi pokuyodum eşim aradı şimdi..yemeğe eve geliyo.. çıkıyorum gelcem tekrar inş..MR sonucunu aldım boyunda düzleşme var... çok şükür fıtık değil ama çok ağrım var hala nese gelince anlatırım tekrar öptüm şimdilik...
günaydın günaydın :)bizim gece kuşlarından bi neva gelmiş gitmiş :)şule ve semi ayılamadılar mı acepşuleeeeeeeeeeee bizde seni seviyoruz kuşum sende iyi ki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?