Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaa valla kız 4 saat olmuş.kızlar bu son görüşmemiz olabilir.artık ayda bir saatliğine falan gelebilirim işallah adet haberi vermeye.
arkamdan güzel konuşun tamam mı

aynen benimkide neti kapattırmazsa iiyi hadi seni seviyoruz byeeeeeeee..

iyiki varsınız kızlar ya uzun zaman olmuştu bukadar rahatlamayalı iyiki mirandacım sizi tanımama vesile olmuş neva masal melodi tume orkide fabe eda hasret dosba sizi seviyorum semi seni bile çoooooooooooook seviyorum bak canım arkadaşlarım benim rabbim gönlünüzdeki umudunuza kavuştursun inşallah.

canım ya yaşlılık ve korku 3 olan saati 4 gördürdü semiciğime

yok tatlım 4 saatten kastı internet başında geçirdiği vakit babında

bu arada herkese günay aydın

kızlar sedayı açın kısırlığa bitkisel çözümler geliyor diyor ahmet maranki var..:26::26::26::26:

slm kızlar geçmişi pokuyodum eşim aradı şimdi..yemeğe eve geliyo.. çıkıyorum gelcem tekrar inş..MR sonucunu aldım boyunda düzleşme var... çok şükür fıtık değil ama çok ağrım var hala nese gelince anlatırım tekrar öptüm şimdilik...

günaydın günaydın :)bizim gece kuşlarından bi neva gelmiş gitmiş :)şule ve semi ayılamadılar mı acepşuleeeeeeeeeeee bizde seni seviyoruz kuşum sende iyi ki varsın

tatlım bende de var aynısından çok geçmiş olsun ...özellikle baş dönmesi flan yapar bende öle sinyal vermişti alçak düzleşme :)dikkat et kendine canım

selam kızlar

günün yarısı bitti ama ben yine de herkese hayırlı perşembeler dileyim...

dün gece maşallah ne kaynatmışsınız

karacım tüpe başlamışsın hayırlı olsun bitanem, Rabbim bebeğimi göbüşüne kondurur inşallah
febecim mr sonuçların iyi çıkmış çok sevindim canım, tekrardan geçmiş olsun

şulecim ben de seni seviyorum canım.. bi de kocişin izin verse de seni görebilsek daha çok sevicem

nevacım sabah nete girmediğimi nasıl da farkettin???

dün gece biraz rahatsızlandım, inanılmaz mide ağrısı çektim gece uyuyamayınca sabah zor kalktım, nete girecek vakit olmadı, hatta derse de 5 dk geç kaldım, neyseki çocuklarda geç kalıyor

canım geçmiş olsun
fıtık yokmuş çok şükür...kendine dikkat et ağrılarında inş. en kısa zamanda geçer

günaydın günaydın :)bizim gece kuşlarından bi neva gelmiş gitmiş :)şule ve semi ayılamadılar mı acepşuleeeeeeeeeeee bizde seni seviyoruz kuşum sende iyi ki varsın

günaydııınnnn :)) valla bravo kızlar size...en azından kalkabiliyosunuz...gece muhabbetlerinizi tam 35 dk. da okuyabildim :))

bu arada kızlar dua konusunda biraz hızlanalım..evet sayısı çok ve yavaş gidiyoruz sanırım
febecim ne durumdasın diye sormuştum ses çıkmadı( hayatım dağıtamadıysan biraz daha alalım??
bu arada melodi için 100tane okudum nevacım listeye eklersin hayatım

ben dün vakia'ya başladım bugün 2.günüm :))
bi de dün incir kürüne başladım hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…