Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım performans süper bizde :)sorma sorma aslında tamdaböyledolaşıyorum gce geç yatınca tüm gün miskinlik gitmiyor inssanın üzerinden

tume melodi nasılsınız kızlar??
tumecim soğanı akşamları içiyor musun canım ?? bırakma derim hayatım

tatlım performans süper bizde :)sorma sorma aslında tamdaböyledolaşıyorum gce geç yatınca tüm gün miskinlik gitmiyor inssanın üzerinden

maşallah yinede uyanabiliyorsunuz...benim düzenim bozulunca hiiiçç kendime gelemem akşam en geç 12 de yataktayımdır :))
bi de ev işlerini sabah yapmayınca öğleden sonra saçmalıyorum

tumecim saol tatlım..ee yokluğun anlaşıldı tabi nevacım hemen farketmiş..sen sabahları hemen günaydın mesajı yazardın bize :)geçmiş olsun bu arada midene acaba soğan suyumu dokundu ki ?

kesinlikle hızlanmalıyız kızlar, aslında okunmayacak bir rakam değil..
ben bu duanın bırakılmasından yana değilim. daha önce faydasını gördüm ve hikmetine inanıyorum, madem başladık hızlanalım ve başladığımız işi bitirelim.. bence çok rahat bir şekilde haftada 2 kişiye okunur..

o yüzden kızlar lütfen daha hızlı okuyalımmmm

maşallah yinede uyanabiliyorsunuz...benim düzenim bozulunca hiiiçç kendime gelemem akşam en geç 12 de yataktayımdır :))
bi de ev işlerini sabah yapmayınca öğleden sonra saçmalıyorum

ay ben saldım ya ev işlerini ..şimdi bi süpürdüm evi saat kaç olmuş düşün yani hayırlı olsun kürlerin tatlım..bende vakıaya başlamıştım ama regli oldum yarım kaldı ...şimdi tekrar başlıyacağım kaldığım yerden ....ya bide sen biliyomusun neva almıştı ya pree sed jel ebaydan almıştı oraya üyemi olmak lazım acaba satın almak için ?

merhaba kızlar

topiğinize ilk kez yorum yazıyorum

10 yıllık flört, 1 yıllık nişanlılık ve bir yıllık evlilikten sonra...artık bebek olsun dedik eşimle...malum düğün borçlerı falan derken...

6 ay önce doktora gittim..bebek sahibi olmak istediğimizi söyledik...sağlıksın bir porblem yok dedi...sadece taşıyıcı sarılık problemim vardı...onun için bir süre tedavi oldum...malum yaşda geçte yavaştan...ama olmuyo kızlar...her ay umutlarım boşa çıkıyo

bazen geçikiyorum işte şimdi oldu diyorum ama yok..bir türlü gebe kalamıyorum..yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum..çok aceleciyim sizce

insnaların nasıl oluyo ilk denemede ya...banada dua edin yol gösterin

selam canım hoşgeldin topiğimize:)6 ay olmuş daha yolun başındasın canım aslındA doktorlar 1 yıl dolmadan maalesef pek bişey yapmıyorlar br kaç ay daha bekle ve mutlaka rahim filmi çektir canım.doktorlar hep sona bırakıyorlar ama tüplerinde bir problem varsa boşuna uğraşırsın..hormon tahlillerini yaptırdın mı mesela ..VE KAFANA takmamaya çalış ..bazı insanların 1 yılın sonunda oluyo bebişleri ..ben 17 aydır bekliyorum bakalım ne zaman gelecek sıpa :)

ben dün vakia'ya başladım bugün 2.günüm :))
bi de dün incir kürüne başladım hadi hayırlısı...

hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsün..

tume melodi nasılsınız kızlar??
tumecim soğanı akşamları içiyor musun canım ?? bırakma derim hayatım

içiyorum canım....... bugün 4. gün...

tumecim saol tatlım..ee yokluğun anlaşıldı tabi nevacım hemen farketmiş..sen sabahları hemen günaydın mesajı yazardın bize :)geçmiş olsun bu arada midene acaba soğan suyumu dokundu ki ?

evet kociş de sabah öyle dedi, sen bugün nete girmedin hayret dedi

ahhh ahhhh bende hemen hamile kalanları anlamıyorum, ama sen biraz acelecisin canım. 6 ay çok kısa bir süre, doktorlar bile en az bir yıl olmazsa tedaviye başlıyor..mademki fizyolojik bir probleminiz yok sorun psikolojiktir...
kafana takma demeyeceğim çünkü hepimiz takıyoruz takmamak elde değil..

eğer yaşın 30a yakınsa doktora bir seneyi beklemeden gidebilirsin, en azından yumurta takibi yapılır, verimli günlerin tesbit edilir...

vakia yı kaldığın yerden devam ediyormuşsun canım
o jel konusunda hiç bi fikrim yok hayatım :44:

hoşgeldin
acele etmiyosun ...benim aklım olsaydı 6 ay sonra tedaviye başlardım (
bu arada kaç yaşındasın

melodiciğim soğan suyu mideye dokunur mu ki, önceki günler dokunmadı ama....
aslında midemde hassas değildir beniö, öyle kolay kolay bişey de dokunmaz..

sen yapmışmıydın hiç soğan kürü?

canım benim midem hassasdır soğan kürünü daha önce yapmıştım (tamamlayamamıştım ) ama mideme dokunmamıştı... acaba acı veya soğuk bişi mi yedin??

cnm hastanaye gittiğimde regliydim zaten...doktora bebek sahibi olmak istediğimi söylediğimde..regli olunca gel dedi..bende regliyi zaten dedim...benden 7 tüp kan aldılar...aşagıdan ultrasyona baktılar...idrar testi falan bir sürü şey..akşama kadar çıkamadım hastaneden..sonrada herşey normal dedi...taşıyıcı sarılık var sende dedi bende evet var dedim

sonra işte olurda gebe kalırsam die...bi ilaç verdi onu kullanıdım tekrar gittim..yine bir sürü tahlil verdi...hatta gebe kalırsam die folik asit bie kullandırdı bana..planlı gebeliklerde önceden kullanmak iidir dedi..ama yok üstünden bu kadar zaman geçti ama olmadı

benim reglim maşallah gün sekmezdi ki biz eşimle ole ana babam usulu korunduk öncesinde de geri çekme yani...hani zaten bunca yıllık arkadaşlığımız var olsun dierek..ole hapi iğne falan kullanmadım hiç..endişem ondan...

eşim olmazsa biraz daha bekleyelim..başka bir doktora beraber gideli dio..bende muayene oluyum dio...bide dediğin gibi acayip sartlandım ve stres yaptım..hiç sekmeyen adetim 5,6 bazen 10 gün atmaya başladı ve de doğla olarak umutlandım tabi ama olmadı işte cnm ya

tatlım ben denemiştim ama içemedim doğru düzgün ya midem almamıştı hemen aferdersin çıkarmaya başladım ..bnim mide hassas ya çok ..kokulara karşı falanda çok duyarlıyım o yüzden zor oluyor ..ama tekrar cesaret edip denesem mi diyorum :)

27 cnm çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum bide yaş ilerleyince bebek bakımı zor oluyo diolar ondan olsun büyüsün sonra bi daha olsun istiyorum ama daha ilkini bulamadım ki

27 cnm çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemiyorum bide yaş ilerleyince bebek bakımı zor oluyo diolar ondan olsun büyüsün sonra bi daha olsun istiyorum ama daha ilkini bulamadım ki

10 yıl geçmişinden bahsedince bende 30 yaş üstü beklemştim
çokta acele etme derim ama bir an önce de neler olup bitiyo öğrenmen ii olur
dr.un daha ii bilir tabii ama rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim...bi de eşinin de gitmesi önemli...biliyosun problem sadece bizde olmayabilir... ama yinde kendini rahat bırak 6 ay dediğin nedir ki?? kafana takma diyemeyeceğim sadece takmamaya çalış diyebilirim

neler yaşadığını çok iyi anlıyorum aynen bendimde 28 günde bir olan adetim 32.günlere çıkmaya başladı ..stres ,şartlanma kesinlikle bu yüzden ...eşininde sprem sayısı ,morfolojisi,hareketi çok önemli biliyosun onunda kontrolden geçmesi lazım ..bunları yaptır herşey normalse ..en son hsg derim ben..çünkü geçen ay ben çektrdim sağ tüpüm kapalı çıktı moraller sıfır tabi ama en azından biri işe yarar diye düşünüyorum..he bide ovulasyon testi al yumurtlama günlerini takip edebilirsin böylece canım..

yok cnm yaşım 27 biliyorum acele ediyorum ama insan bir kere şartlanmaya görsun işte...oldu olmadı niye olmadı derken yıpranıyoda

eşimde benim bu halime çok üzülüyo...zaten az öncede yazmıştım eşim birazdaha bekleyelim sona beraber gidelim..bide ben görünüyum doktora dio...bide başka doktora gidelim dedi...hani sağlıklıysak stresten olmuyosa tamam dio..ama belkide onunda gözünden kaçan bi şey vardı dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…