tatlım ben denemiştim ama içemedim doğru düzgün ya midem almamıştı hemen aferdersin çıkarmaya başladım ..bnim mide hassas ya çok ..kokulara karşı falanda çok duyarlıyım o yüzden zor oluyor ..ama tekrar cesaret edip denesem mi diyorum :)
slm kızlar
neler yaşadığını çok iyi anlıyorum aynen bendimde 28 günde bir olan adetim 32.günlere çıkmaya başladı ..stres ,şartlanma kesinlikle bu yüzden ...eşininde sprem sayısı ,morfolojisi,hareketi çok önemli biliyosun onunda kontrolden geçmesi lazım ..bunları yaptır herşey normalse ..en son hsg derim ben..çünkü geçen ay ben çektrdim sağ tüpüm kapalı çıktımoraller sıfır tabi ama en azından biri işe yarar diye düşünüyorum..he bide ovulasyon testi al yumurtlama günlerini takip edebilirsin böylece canım..
tupukcum bende kızlara katılıyorum. öncelikle rahim filmi çektir,, sonra eşin kontrol edilsin..
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine.....
kızlar ben gidiyorum yine işe, kendinize iyi bakın, yine geç kaldım:18::18::18::18:
öptüm hepinizi
kızlar ben kaçıyorum bi namazımı kılayım sonrasında da vakia okuyayım
hepinizi çok öpüyorum bi de incirimi kaynatayımayyy valla ne kadar bebişe odaklı yaşamaya başladım eskiden eşimle çok rahat sohbet eder rahatlardım ama bu kürtajdan sonra o çok üzülüyo evde konusunu bile açmıyoruz...halvet konusu bile olmuyo ama onunda dikkat ettiğinin farkındayım
tupukcum bende kızlara katılıyorum. öncelikle rahim filmi çektir,, sonra eşin kontrol edilsin..
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine.....
kızlar ben gidiyorum yine işe, kendinize iyi bakın, yine geç kaldım:18::18::18::18:
öptüm hepinizi
merhaba kızlar
topiğinize ilk kez yorum yazıyorum
10 yıllık flört, 1 yıllık nişanlılık ve bir yıllık evlilikten sonra...artık bebek olsun dedik eşimle...malum düğün borçlerı falan derken...
6 ay önce doktora gittim..bebek sahibi olmak istediğimizi söyledik...sağlıksın bir porblem yok dedi...sadece taşıyıcı sarılık problemim vardı...onun için bir süre tedavi oldum...malum yaşda geçte yavaştan...ama olmuyo kızlar...her ay umutlarım boşa çıkıyo
bazen geçikiyorum işte şimdi oldu diyorum ama yok..bir türlü gebe kalamıyorum..yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum..çok aceleciyim sizce
insnaların nasıl oluyo ilk denemede ya...banada dua edin yol gösterin
melodiciğim soğan suyu mideye dokunur mu ki, önceki günler dokunmadı ama....
aslında midemde hassas değildir beniö, öyle kolay kolay bişey de dokunmaz..
sen yapmışmıydın hiç soğan kürü?
cnm hastanaye gittiğimde regliydim zaten...doktora bebek sahibi olmak istediğimi söylediğimde..regli olunca gel dedi..bende regliyi zaten dedim...benden 7 tüp kan aldılar...aşagıdan ultrasyona baktılar...idrar testi falan bir sürü şey..akşama kadar çıkamadım hastaneden..sonrada herşey normal dedi...taşıyıcı sarılık var sende dedi bende evet var dedim
sonra işte olurda gebe kalırsam die...bi ilaç verdi onu kullanıdım tekrar gittim..yine bir sürü tahlil verdi...hatta gebe kalırsam die folik asit bie kullandırdı bana..planlı gebeliklerde önceden kullanmak iidir dedi..ama yok üstünden bu kadar zaman geçti ama olmadı
benim reglim maşallah gün sekmezdi ki biz eşimle ole ana babam usulu korunduk öncesinde de geri çekme yani...hani zaten bunca yıllık arkadaşlığımız var olsun dierek..ole hapi iğne falan kullanmadım hiç..endişem ondan...
eşim olmazsa biraz daha bekleyelim..başka bir doktora beraber gideli dio..bende muayene oluyum dio...bide dediğin gibi acayip sartlandım ve stres yaptım..hiç sekmeyen adetim 5,6 bazen 10 gün atmaya başladı ve de doğla olarak umutlandım tabi ama olmadı işte cnm ya
yok cnm yaşım 27 biliyorum acele ediyorum ama insan bir kere şartlanmaya görsun işte...oldu olmadı niye olmadı derken yıpranıyoda
eşimde benim bu halime çok üzülüyo...zaten az öncede yazmıştım eşim birazdaha bekleyelim sona beraber gidelim..bide ben görünüyum doktora dio...bide başka doktora gidelim dedi...hani sağlıklıysak stresten olmuyosa tamam dio..ama belkide onunda gözünden kaçan bi şey vardı dio
cnm ben universie okurken bir kere iki ay adet olmadım ozaman orda bir doktora gittim...konyada güler hanım özel selçuklu hastanesinde...çok iyi ve yetenekli bir uzman
beni ayrıntılı muayene etti...sağ tüpün çalışmıyo tedaviye başlayalım dedi...sakın ihmal etme ilerde bebeğin olmayabilir dedi..beni bir sene gözetim altında tuttu sonra ben iyiyleştim...tedaviden sonrada gün sektirmedi adetim...allah ondan razı olsun
şimdi bundan da korkuyorum...ankarda gittim doktoruma bu durumu anlattım endişe etme ikiside çalıyo dedi...tedavin olumlu geçmiş..bi sorun yok dedi...
bu arda çok saol cnm...cahillik oluyo işte bazen..bende bi rahim filmi isteyim doktorumdan..şimde saydırsın bir spermlerini doğru
ahhhh bitanem bizde anlam verebilmiş değiliz valla şuleninde dediği gibi biz normal onlar anormal geliyor artık ama şunuda iyi biliyorum vakti gelmedikten sonra ne yaparsan yap olmuyor vakti geldiğindede işte o zaman gerçek mucize gibi insan inanamıyor
tatlım sende aynı benim gibisin olmasını istediğin şeyin gerçekleişmesine kadar olan zamanı kendine eziyet haline getiriyorsun bende öyleyim bendede adet düzensizliği var ama stres çok etkiliyor beni biliyorum aşılamadan sonra 2 aydır hep 10 gün geçiyor bakalım bu ay da geçecekmi kızlar bugün benden yine akıntı geldi yinemi yumurtladım acaba akşama doğru yapacağım bakalaım ovulasyon testi şaşırdım benden normalde akıntı gelmez sadece yumurtlama zamanında olur. tupuk deyince acaba benimde tüplerim çalışmıyormu?:26ndanmı adetim düzensiz bak taktım şimdi ben bunu
melodiciğim eğer ingilizcen yoksa çok zor tatlım ben takıntılıyım anlamışsınızdır artık bişey imkansızsa bile kafaya koyduysam başıma ağrılarda girse yaparım. evet ebaya üye olman gerek sonra ödeme hesabı açman gerek(paypal) febe de bayağı zorlandık ilk satın alıyorsun sonra onu ödeyerek sahip oluyorsun canım. hee satın aldığınıda almak zorundasın.
takılma cnm ben simdi aranıza yeni katıldığım için..durumumu anlatıyorum size inş...sende ole bieşy yoktur...ama benim odöenm adetin atmıyodum..bildiğin iki ay hiç olmadım karnım bir şişti anlatmam bide daha unversite öğrencisiyim..evimden uzak nasıl korktum
ve ole bi sorun çıktı...ama çözdü doktorum ozman...işte manyaklıkta var bende biraz ..dediğin gibi kafmda kuruyorum büyütüyorum ve bütün olumsuzlukları düşünüyorum...ve buda beni çok yotuyo..
biri falancada şöle bişey varmış çocuğu olmuyomuş diyince acaba benimde mi ondan olmuyo die başlıyotrum kurmaya
ne kadar çok benziyoruz birbirimize yahuah ah kura kura zaten .olmasada bişeyler çıkartıyoruz yaa
bende baş dönmesi yok tatlım ama boynumdan belime kadar müthiş ağrım var..yani şu pc de oturuş şeklimi falan görseniz gülersiniz özürlü gibi dolaşıyorum evde.. ama yinede şükrediyorum korktum dr ilaç tedavisi vercek bebişimi erteliycem diye ama ilaç yok ona seviniyorum..ama böylede geçmiyo 15gün oldu nezaman geçer yaaaatatlım bende de var aynısından çok geçmiş olsun ...özellikle baş dönmesi flan yapar bende öle sinyal vermişti alçak düzleşme :)dikkat et kendine canım
hadi cnm hayırlı olsun bebişinin gelmesine vesile olur inşşşşşben dün vakia'ya başladım bugün 2.günüm :))
bi de dün incir kürüne başladım hadi hayırlısı...
sağol bitanemmm sanada geçmiş olsun miden ağırmışselam kızlar
günün yarısı bitti ama ben yine de herkese hayırlı perşembeler dileyim...
dün gece maşallah ne kaynatmışsınız
karacım tüpe başlamışsın hayırlı olsun bitanem, Rabbim bebeğimi göbüşüne kondurur inşallah
febecim mr sonuçların iyi çıkmış çok sevindim canım, tekrardan geçmiş olsun
şulecim ben de seni seviyorum canım.. bi de kocişin izin verse de seni görebilsek daha çok sevicem
nevacım sabah nete girmediğimi nasıl da farkettin???
dün gece biraz rahatsızlandım, inanılmaz mide ağrısı çektim gece uyuyamayınca sabah zor kalktım, nete girecek vakit olmadı, hatta derse de 5 dk geç kaldım, neyseki çocuklarda geç kalıyor
neva ya sen bu ebayden alışverişi nasıl yaptın kuşum ..üyemi olmak gerekiyor ki acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?