Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım içmek kolay değil, ılık içtiğinde daha kötü sıcakken daha içilebilir..zaten nette araştırdım sıcak için diyor.. dene bakalım bir belki bu sefer içebilirsin..

dosbacım bende üşüttüğümü düşünüyorum canım....normalde ben mide ağrısı yiyecek ve içeceklere bağlı olarak çekmem canım... sanırım üşüttüm

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum bi namazımı kılayım sonrasında da vakia okuyayım
hepinizi çok öpüyorum bi de incirimi kaynatayım ayyy valla ne kadar bebişe odaklı yaşamaya başladım eskiden eşimle çok rahat sohbet eder rahatlardım ama bu kürtajdan sonra o çok üzülüyo evde konusunu bile açmıyoruz...halvet konusu bile olmuyo ama onunda dikkat ettiğinin farkındayım

cnm ben universie okurken bir kere iki ay adet olmadım ozaman orda bir doktora gittim...konyada güler hanım özel selçuklu hastanesinde...çok iyi ve yetenekli bir uzman

beni ayrıntılı muayene etti...sağ tüpün çalışmıyo tedaviye başlayalım dedi...sakın ihmal etme ilerde bebeğin olmayabilir dedi..beni bir sene gözetim altında tuttu sonra ben iyiyleştim...tedaviden sonrada gün sektirmedi adetim...allah ondan razı olsun

şimdi bundan da korkuyorum...ankarda gittim doktoruma bu durumu anlattım endişe etme ikiside çalıyo dedi...tedavin olumlu geçmiş..bi sorun yok dedi...

bu arda çok saol cnm...cahillik oluyo işte bazen..bende bi rahim filmi isteyim doktorumdan..şimde saydırsın bir spermlerini doğru

tupukcum bende kızlara katılıyorum. öncelikle rahim filmi çektir,, sonra eşin kontrol edilsin..
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine.....

kızlar ben gidiyorum yine işe, kendinize iyi bakın, yine geç kaldım:18::18::18::18:

öptüm hepinizi

saol cnm amin inş.

hadi bakalım allah kabul etsin :)bende yaşadım kürtaj olayını allah yaşatmasın birdaha kimseye tatlım...

kızlar tefriciyemi okudum ben ama okumayanlar var(dosbacım bu son günlerde doktora falan gittim evde değildim pek giremedim..sağol bitanem yardım etmek istemişsin..)

nevacım listeyi güncellerse bakalım..okumayacaksa kızlar bizler alıp okuyalım..

haydi iyi dersler öğretmenim :)kolay gelsin

ahhhh bitanem bizde anlam verebilmiş değiliz valla şuleninde dediği gibi biz normal onlar anormal geliyor artık ama şunuda iyi biliyorum vakti gelmedikten sonra ne yaparsan yap olmuyor vakti geldiğindede işte o zaman gerçek mucize gibi insan inanamıyor

melodiciğim soğan suyu mideye dokunur mu ki, önceki günler dokunmadı ama....
aslında midemde hassas değildir beniö, öyle kolay kolay bişey de dokunmaz..

sen yapmışmıydın hiç soğan kürü?

tatlım benimde dün midem çok ağrıdı üşütmekten tatlım bide şişti midem çok kötüydü görüntü bakımındanda

tatlım sende aynı benim gibisin olmasını istediğin şeyin gerçekleişmesine kadar olan zamanı kendine eziyet haline getiriyorsun bende öyleyim bendede adet düzensizliği var ama stres çok etkiliyor beni biliyorum aşılamadan sonra 2 aydır hep 10 gün geçiyor bakalım bu ay da geçecekmi kızlar bugün benden yine akıntı geldi yinemi yumurtladım acaba akşama doğru yapacağım bakalaım ovulasyon testi şaşırdım benden normalde akıntı gelmez sadece yumurtlama zamanında olur. tupuk deyince acaba benimde tüplerim çalışmıyormu?:26ndanmı adetim düzensiz bak taktım şimdi ben bunu

neva ya sen bu ebayden alışverişi nasıl yaptın kuşum ..üyemi olmak gerekiyor ki acep?

melodiciğim eğer ingilizcen yoksa çok zor tatlım ben takıntılıyım anlamışsınızdır artık bişey imkansızsa bile kafaya koyduysam başıma ağrılarda girse yaparım. evet ebaya üye olman gerek sonra ödeme hesabı açman gerek(paypal) febe de bayağı zorlandık ilk satın alıyorsun sonra onu ödeyerek sahip oluyorsun canım. hee satın aldığınıda almak zorundasın.

takılma cnm ben simdi aranıza yeni katıldığım için..durumumu anlatıyorum size inş...sende ole bieşy yoktur...ama benim odöenm adetin atmıyodum..bildiğin iki ay hiç olmadım karnım bir şişti anlatmam bide daha unversite öğrencisiyim..evimden uzak nasıl korktum

ve ole bi sorun çıktı...ama çözdü doktorum ozman...işte manyaklıkta var bende biraz ..dediğin gibi kafmda kuruyorum büyütüyorum ve bütün olumsuzlukları düşünüyorum...ve buda beni çok yotuyo..

biri falancada şöle bişey varmış çocuğu olmuyomuş diyince acaba benimde mi ondan olmuyo die başlıyotrum kurmaya

zormuş yahu :)neyse bakalım halletmeye çalışıcam bir şekilde hele sen bi faydasını görde :)bence dölllenme olmuş olabilir neva ..benim ilk gebeliğimde adet günüme yakın acayip akıntım artmıştı olabilir bi test yap bakalım ov.testinde ne çıkacak ?bu arada tüplerdeki sorun adet düzensizliği yapmaz tatlışkom ..

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|OKUNDU TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|OKUNDU FEBE|1600|OKUNDU ORKİDE|200|? HASRET41|100|? SEMİ|530|? MELODİ|100|OKUNDU ŞULE|200|?

MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE

TUME|444|? ŞULE|200|? NEVA|300|? DOSBA|100|OKUNDU FEBE|300|? MELODİ|500|?

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

21.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

Son düzenleme:
kızlar bi şey soracam

bide ben sigara kullanıyorum..iki günde bir paket içiyorum..mutlka etkisi vardı ama çok mu etkiler acaba

ne kadar çok benziyoruz birbirimize yahuah ah kura kura zaten .olmasada bişeyler çıkartıyoruz yaa

tatlım bende de var aynısından çok geçmiş olsun ...özellikle baş dönmesi flan yapar bende öle sinyal vermişti alçak düzleşme :)dikkat et kendine canım
bende baş dönmesi yok tatlım ama boynumdan belime kadar müthiş ağrım var..yani şu pc de oturuş şeklimi falan görseniz gülersiniz özürlü gibi dolaşıyorum evde.. ama yinede şükrediyorum korktum dr ilaç tedavisi vercek bebişimi erteliycem diye ama ilaç yok ona seviniyorum..ama böylede geçmiyo 15gün oldu nezaman geçer yaaaa
ben dün vakia'ya başladım bugün 2.günüm :))
bi de dün incir kürüne başladım hadi hayırlısı...
hadi cnm hayırlı olsun bebişinin gelmesine vesile olur inşşşşş
sağol bitanemmm sanada geçmiş olsun miden ağırmış

neva ya sen bu ebayden alışverişi nasıl yaptın kuşum ..üyemi olmak gerekiyor ki acep?

tatlım dikkatli ol sonra başın ağrımasın.ben çok stres yaşadım ve bu stres bu ağrılarımı tetikledi.. yanlışlıkla fazla sipariş verdim ve iptal edene kadarda mahvolduk nevada bende.neseki kurtulduk şimdi :) ürünümde geldi adetim bitsin hemen kullanıcam inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…