Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay neva gel ama pişmişmi diye baktım güzel olmamış
evet biliyorum o çorbayı ayran aşı bizim yöredede vardı biraz daha değişiği eşimde çok sever afiyet olsun döktürmüşsün nevacım maşallah.

benimkide biter fabecim bu akşam.

kuzzuum allah kabul etsin.
nasılsın bitanem iyimisin? ne zamandır sesin soluğun çıkmıyo?

iyiyim canım çok şükür herzamanki gibi ben okumakla meşgulum ama yinede ara ara konuşuyorum sen nasılsın rahatın nasılsın?

Son düzenleme:

kolaymı ayrı ayrı yapmak.işten gelip 3 çeşit balık yaptığınıda hatırlıyorum kuzum ben senin
maaşallah pek maarifetli topiğiz.
bende çıkayım akşam gelirim.öpüldünüzzzzz

bende bayılırım ayran aşına
ama yazın tercih ederim ılık içildiği için

sulecim naber canım benim.
akşam cevap veremedim sohbet için tercih edilmediğini söylemişin.
üzüldüm tatlım. olurmu öyle şey. hepimiz arkadaşız biz tercih olamaz arada valla

EVET ÇALIŞTIĞIM ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA GERÇİ BENİM EVE GELİŞ SAATİM BELLİ OLMADIĞI İÇİN YEMEK DÜZENİMİZ YOKTU AMA BEN SANA HAYRANIM TATLIM HEM EVİNİ HEM İŞİNİ NE GÜZEL YÜRÜTÜYORSUN MAŞALLAH SANA TATLIM
EVET HAMARAT TOPİĞİZ VALLA BURADAYIZ AMA SORUMLULUKLARIMIZIDA BİLİYORUZ HEPİMİZ KOCİŞLERİN HİÇ BİŞEY DEMEYE HAKKI YOK O YÜZDEN

ooooooooo mineciğim gelmişşş:79::79::79::79::79:

evet ben eldimde eçmişe baktım hiç merask eden olmamış insan bi muhabbet arasında noldu bu kıza der nerdeeeee unutulmuş mine çoktannnnnnnnn

sulecim naber canım benim.
akşam cevap veremedim sohbet için tercih edilmediğini söylemişin.
üzüldüm tatlım. olurmu öyle şey. hepimiz arkadaşız biz tercih olamaz arada valla

ay iyi değilim masal boynum felaket kaskatı kesildim
nasıl sardım o yaprağı bilmiyorum zaten güzelde olmadı
latifeydi canım benim ben arada şımarıyorum size işte.

evet ben eldimde eçmişe baktım hiç merask eden olmamış insan bi muhabbet arasında noldu bu kıza der nerdeeeee unutulmuş mine çoktannnnnnnnn

yok tatlım taşındığını biliyor ya herkes yani öyle kolaymı hat aç neti bağlat merak etmez olurlarmı tatlım ama bildiğimiz için gelmeni bekliyorduk tatlım yapma böyle

yok tatlım taşındığını biliyor ya herkes yani öyle kolaymı hat aç neti bağlat merak etmez olurlarmı tatlım ama bildiğimiz için gelmeni bekliyorduk tatlım yapma böyle

banane işte küstümmmmmmmmmm

aaaaa çok üzüldüm bak.
taşındığını biliyorum. nettinin olmadığını biliyorum ondan hiç bahsetmedik heralde.
en sonda masal senin yüzünden annemde mahsur kaldım demiştin keseyi görmeye gittiğim gün.
biz seni merak etmezmiyiz şekerimama gelmeme sebebini biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…