Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bakma benim burda böyle olduguma normalde hiç susmam sen gel yeterki karşılıklı laflaşırıziş geregi demiştin ataması falanmı oldu yoksa

kızlar biz hani buluşacaktık.
havalar ısınınca demiştik.o yüzden mi kimseden ses çıkmıyor acaba
fikir annesi mineydi oda yok ki

evt öyle bişey çıkmıştı havalr ısınınca demişlerdi ama unutuldu galiba:26::26::26:

bakma benim burda böyle olduguma normalde hiç susmam sen gel yeterki karşılıklı laflaşırıziş geregi demiştin ataması falanmı oldu yoksa

eniştemin çalıştığı yer ikinci iş yerini osmaniyeye açmış.terfi verip oraya gönderiyorlar eniştemi.yollarına taş koymaya çalışıyorum ama bakalım.
yani adana değil canım osmaniye

mine topiğe uğramış bugün ...ssitem etmiş kimse beni merak etmemiş diye ..halbusem evini taşıdığını biliyoduk da ondan

evt öyle bişey çıkmıştı havalr ısınınca demişlerdi ama unutuldu galiba:26::26::26:

bak şimdi çıkmıştı diyor
ben o msjı çok iyi hatırlıyorum.nevacım şöyle demişti biz orkide ve mine arkadaşımızla böyle böyle düşündük demişti.

ben unutmadım tatlım.mayıs haziran gibi bekliyorum.yerde izmitti ona göre

hatırladım tabiki ilk önce konuşmuştuk ama bir daha gündeme gelmedi konu kesin toplanılacak olursa geliriz tabikide

şule yok hayırdır inşallah o bu sattlerde uyumaz ki ne oldu acaba ?merak etmekteyim

aman tatlım tahtaya vur tahtaya
şuleeeeeeee

kız saymış tek tek herkesi seviyorum diye
eklemiş semi seni bile diye
gülsem mi ağlasam mı bilemedim.:26::26:

gerçi beni ayrı özel yazmış sanırım en çok beni seviyor

orkide tatlım sen kaç yaşında evlendin
ne şanslısın.bizim yaşımıza gelene kadar 2 3 bebişin olur senin.
ben senin yaşında 1 yıllık evliydim ve korunuyordum

bencede ya insan sevdiğiyle uğraşırmış ya o hesap işte

aferim sana ne iyi etmişsin korunmaklabende korunmadım öle ama kaza oldumu hemen ertesi gün hapı alıyordum aman hamile kalırsam diye ...nitekimde kaldım korunurken nasıl oldu anlamış değilim haala yaah salak kafam keşke dikkatli olsaydım da doğursaydım diyorum bebişi

Son düzenleme:

ben 18 yaşında evlendim aslında hiç evlenmeyi düşünmüyordum ama kısmet olunca istememekle olmuyormuş eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk sonra beni evlilik için kandırdı işte bir şeytanın bacagını kırıp birinciyi yapabilseydim ikiciye üçüncüye bakarız artık

aferin dimi.tabi korkuyordum ozaman ya hamile kalırsam diye.:18:

kaç gündür aklımda
aramızda hamiş olanlar kürtaj nolanlar düşük yapanlar var.ben merak ettim
KIZLAR BURDA HİÇ HAMİLE KALMAMIŞ HİÇ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEMİŞ KAÇ KİŞİYİZ

1 semi
2 ?

bende varım iki kere degerim yüksek çıkmıştı onları saymıyorum

Son düzenleme:

ya nevacım hiç hamile kaldı mı acaba 8 yılda bak onuda bilmiyorum?ay ne olcak sonuca bak sen hamile kaldık ne oldu sanki..kollarım bomboş:2::2:

ya nevacım hiç hamile kaldı mı acaba 8 yılda bak onuda bilmiyorum?ay ne olcak sonuca bak sen hamile kaldık ne oldu sanki..kollarım bomboş:2::2:

bildiğim kadarıyla hayır cenım
oda benden
1 semi
2 orkide
3 neva
tume kaldı febeyi bilmiyorum amasanırım oda bizden dosba kaldı
şule kaldı mineyi bilmiyorum aklıma gelmeyen varmı ki

bence önemli.bir şekilde kaybedilse bile rabbim yaşatmasın tabi ama hamile kalmak önemli.en azından benim için
düşünsene kaç senedir hiç hiç hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…