Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki bunun yabancısı aynı site ama türkçe değil yahu :)napıyım sonuçta daha ödeme yapmadım..kredi kartı bilgilerimi vermedim

olsun vermesen bile al butonuna basma tatlım.sipariş vermiş oluyosun anladınmı? sipariş veripte ödeme yapmayıncada suç sayıyolar..

olsun vermesen bile al butonuna basma tatlım.sipariş vermiş oluyosun anladınmı? sipariş veripte ödeme yapmayıncada suç sayıyolar..

anamm basmış bulundum ama ne olcak şimdibirde türk parası olarak ne kadar oluyor

kız okadarda uyardım senii.. benimki 60liraya geldi.. sen o bastığını alcaksın dimi?

benim ki orjinal sitesi ordan alayım bastığımı bari ..türkçedekide bastım ama onay mesajına basmadım onaylamış olursunuz diyor ya iyi ki basmamışım ikisinide almak zorunda kalcaktım hee...bide pay pal ödemeyi mi seçicem o ne oluyor

evet cnm paypal dan ödedim bende..daha güvenliymiş orası. ürün gelmezse para iadesi yapıyolarmış. benim ürün 1hafta içinde geldi..

evet kredi kartıyla.. ama ben çok sorun yaşadım sinir oldum..

ay ateş bastı aldım heralde paid ödedndi demek mi acep?heralde var olan ingilizcemde uçtu gitti ..bide şifre oluşturdum pay pal ödemek için

ay ateş bastı aldım heralde paid ödedndi demek mi acep?heralde var olan ingilizcemde uçtu gitti ..bide şifre oluşturdum pay pal ödemek için

hayırlı olsun tatlım.. sen hangisinden aldın linki kopyalasana buraya.. paid ödendi demek evet. pay in past tense i tatlım google ingilizce türkçe cümle çeviri yaz çıkıyo tam doğru değil onlarda ama filir veriyo yani

sanırsam bu olcak cgi.ebay.co.uk › ... › Pregnancy Testing Equipment

*Bakla ile birlikte tere otu sıcak suda haşlanır. Süzü.lerek elde edilen posa bal ile karıştırılarak macun kıva.mına gelinceye kadar karanfil tozu ilave edilerek yoğrulur. Hazırlanan bu macundan aç karına bir çorba kaşığı yenir.
* Ayrıca elde edilen sıvıya şeker ilave edilerek şerbet kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan bu şer.betten yemekten sonra bir fincan içilir.
* Hamile kalmak isteyen kadının, adet dönemindeyken, kahvaltıdan önce karanfil tohumu alması da hamile kalmayı sağlar.
* Böğürtlen kökü suda kaynatılır. Süzüldükten sonra, elde edilen sıvı, bal ile tatlandırılarak, şurup kıvamına ge.linceye kadar yoğrulur. Hazırlanan bu şuruptan, adet dönemei süresince sabah-akşam bir çay bardağı içilir.

kızlar bunu bi yerde buldum sizde okuyun istedim.. en azından karanfili yapabiliriz..hem çok kolay hem biçok şeye faydalı ve maalesef hiç kullanmadığım bişe..

iyi tatlımmm

arkadaşlar aranızda MERYEM ANA ELİ OTUNUN KULLANAN VARMI NASIL KULLANILIYO:44:

neva kullanmıştı galiba.. suya konulup suyumu içiliyodu ne hatırlmayıorum tam olarak.. ama o aslında doğumu kolylaştırması için kullanılan bişeymiş ne kadar doğru bilmiyorum ben..

ben çıkıyorum görüşürüz kızlar..

benimkide çok yemek seçer ya bakma..sebze olarak yediğimiz taze fasulye,börülce,ebegümeci,ıspanak.sarma okadar

ayy çok yoruldum evet menüm şule bilir erzurum yöresine ait ayran çorbası/garnitürlü tavuk yemeği/ plav/frında sebzeli köfteli şiş/fıstıklı revani/ çayın yanınada istek olarak un kurabiyesiii salatada yapacağım dünden zeytinyağlı taze fasulyemde var ohh yeter.

Valla yemek konusunda ben çok şanslıyım Benim kocişin önüne evde ot pişir koy yer hiç bir şeyi seçmez aksine ben seçiyorum o bana kızıyor senin yüzüne bamya enginar kereviz mantar yiyeniyoruz diye

Bu yaşıma kadar okadar narı yememişimdir ben... Ayy bende meyve değilde ot kök bayılırım vallaaaa (böğürtlen kökü hariç)

ay çok güldüm bu arada tatlım ben yarın akşamdan istanbula gidiyorum 3 gün yokum fink atayım biraz Ermiş amcamıda ziyaret edeyim öyle kök falan istemem bozuşuruz valla

ay kızlar kociş ne istedi bilemessiniz etli yaprak sarma
Ben kaçıyım kızlar anca yetişir.

geleyim mi bayılırımmmmmmmmmmmm

iyi tatlımmm

Arkadaşlar aranızda meryem ana eli otunun kullanan varmı nasıl kullanılıyo:44:

bende duymuştum hamile kalmaya yarıyor diye tatlım ben suya koyup suyunu içtim ama sonuç ortada ama doğrumu yaptım bilmiyorum. Sudan çıkarıncada eski halini alıyor

ay ne güzzel yemekler yapmışsın ellerine sağlık gelip yiyeyim bendeşu fırında sebzeli şiş köfte nasıl oluyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…