benimki bunun yabancısı aynı site ama türkçe değil yahu :)napıyım sonuçta daha ödeme yapmadım..kredi kartı bilgilerimi vermedim
olsun vermesen bile al butonuna basma tatlım.sipariş vermiş oluyosun anladınmı? sipariş veripte ödeme yapmayıncada suç sayıyolar..
anamm basmış bulundum ama ne olcak şimdibirde türk parası olarak ne kadar oluyor
kız okadarda uyardım senii.. benimki 60liraya geldi.. sen o bastığını alcaksın dimi?
benim ki orjinal sitesi ordan alayım bastığımı bari ..türkçedekide bastım ama onay mesajına basmadım onaylamış olursunuz diyor ya iyi ki basmamışım ikisinide almak zorunda kalcaktım hee...bide pay pal ödemeyi mi seçicem o ne oluyor
evet cnm paypal dan ödedim bende..daha güvenliymiş orası. ürün gelmezse para iadesi yapıyolarmış. benim ürün 1hafta içinde geldi..
sonuçta kartla ödüyosun ama dimi
evet kredi kartıyla.. ama ben çok sorun yaşadım sinir oldum..
ay ateş bastıaldım heralde paid ödedndi demek mi acep?heralde var olan ingilizcemde uçtu gitti ..bide şifre oluşturdum pay pal ödemek için
hayırlı olsun tatlım.. sen hangisinden aldın linki kopyalasana buraya.. paid ödendi demek evet. pay in past tense itatlım google ingilizce türkçe cümle çeviri yaz çıkıyo tam doğru değil onlarda ama filir veriyo yani
a.s cnm iyiyim ben çok şükür sen?selamlar arkadaşlar nasılsınız
:79::80:
sanırsam bu olcak cgi.ebay.co.uk › ... › Pregnancy Testing Equipment
a.s cnm iyiyim ben çok şükür sen?
tatlım tıklanmıyo ona kopyala yapıştır
iyi tatlımmm
arkadaşlar aranızda MERYEM ANA ELİ OTUNUN KULLANAN VARMI NASIL KULLANILIYO:44:
benimkide çok yemek seçer ya bakma..sebze olarak yediğimiz tazefasulye,börülce,ebegümeci,ıspanak.sarma okadar
Bu yaşıma kadar okadar narı yememişimdir ben... Ayy bende meyve değilde ot kök bayılırım vallaaaa (böğürtlen kökü hariç)
ay kızlar kociş ne istedi bilemessiniz etli yaprak sarma
Ben kaçıyım kızlar anca yetişir.
iyi tatlımmm
Arkadaşlar aranızda meryem ana eli otunun kullanan varmı nasıl kullanılıyo:44:
ay ne güzzel yemekler yapmışsın ellerine sağlık gelip yiyeyim bendeayy çok yoruldum evet menüm şule bilir erzurum yöresine ait ayran çorbası/garnitürlü tavuk yemeği/ plav/frında sebzeli köfteli şiş/fıstıklı revani/ çayın yanınada istek olarak un kurabiyesiii salatada yapacağım dünden zeytinyağlı taze fasulyemde var ohh yeter.
Valla yemek konusunda ben çok şanslıyımBenim kocişin önüne evde ot pişir koy yer hiç bir şeyi seçmez aksine ben seçiyorum o bana kızıyor senin yüzüne bamya enginar kereviz mantar yiyeniyoruz diye
ay çok güldüm bu arada tatlım ben yarın akşamdan istanbula gidiyorum 3 gün yokum fink atayım birazErmiş amcamıda ziyaret edeyim öyle kök falan istemem bozuşuruz valla
geleyim mi bayılırımmmmmmmmmmmm
bende duymuştum hamile kalmaya yarıyor diye tatlım ben suya koyup suyunu içtim ama sonuç ortada ama doğrumu yaptım bilmiyorum. Sudan çıkarıncada eski halini alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?