Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya canım elde ne var ne yok gitti dr bu işlem içinde borc aldım inşalllah cabalarım sonucsuz kalmaz bide dondurulmuşla fiyat düşüyormu

ya canım elde ne var ne yok gitti dr bu işlem içinde borc aldım inşalllah cabalarım sonucsuz kalmaz bide dondurulmuşla fiyat düşüyormu

ah canım ya olsun napalım bizde kredi çektik 15 bin ama olmadı tekrar deniyicez.
inşallah karacım emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla alırsınız.
tabi canım dondurulmuş transferi 1200 sadece.

heyo masal gelmiş....topiğimizin güzel annelerinden :)tatlım yoksa bebiko uyutmadımı seni tume,hasret hoşgeldiniz kızlar..

aaaaaaa masal şoktayım valla

heyo masal gelmiş....topiğimizin güzel annelerinden :)tatlım yoksa bebiko uyutmadımı seni tume,hasret hoşgeldiniz kızlar..

ne o sule uyumadığım içinmi şaşırdın
ya ben bugün vakia süresini okuyamadım uyumaktan şimdi okumak için oturdum.
eeeee burayıda takip edeyim dediiimmm

yok tatlım dualarımı okumak için oturdum.
uyutmaz olurmu bütüngün uyusam uyurum valla hiiiç hayıır demem.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

semi,tume+,masalcan+,sulekaratas+,febe+,sevecen26,melodi2+,hasret41,

:79::79::79::79::79::79:

bende tüp tıkanıklığı olanları araştırıyordum canım

bende araştırdım azcık :)e ne sonuca vardın umudumuz var dimi hala ?semi gel senle ikimizin tüpleri birleştirelim tüp kardeşliği yapalım kafayı yavaştan yavaştan yediğimin işaretidir kızlar ...araştır araştır doçent olcaz artık ...şu presedd jeli dene sende semiii.....spremenler daha rahat yola giriyormuş kuzum...

Son düzenleme:

hangi tğp açık canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…