Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl olcak o melodi biraz tiyo ver valla anlamadım gene.

mum ışığında başbaşa yemek yemek gibi...ben mum manyağı olarak böyle elektrik kesintilerini çok güzel değerlendirirm tatlım....gerisi senin yaratıcılığına kalmış

mum ışığında başbaşa yemek yemek gibi...ben mum manyağı olarak böyle elektrik kesintilerini çok güzel değerlendirirm tatlım....gerisi senin yaratıcılığına kalmış

ha ben boynumu romantizime çeviricem sanmıştım
ay iyifikirmiş ama kociş geldi yemek yedi çıktı arkasından elektirik kesildi saat 12,di geldiğinde sonrası yatak oldu

sagol canım tavsiyen için ama ben kocaelindeyim tüpü istanbulda yaptırcam hemen eve dönsemmi yoksa ırada bi yer bulup kalsammı offffff ya tutmazsa son umudumda gider

bugün kimse yok:)nevayıda özlicez bitirelim evet ama olmuyo semi ya ben bile kendime 100 tane okudum bugün kaldı 400 ve geride 2000 küsür var daha okunmayan sanırsam nasıl bitcek anlamadım kuzum

e azmetmek geekiyor melodicim.evet sayı fazla ama oplmayacak birşeyde değil.2000 küsuruda bitirenler tekrar alır.
birde şu var ben aldığım sayıyı bitirdim sıradaki arkadaşa okuyorum deniyor.ee okunan arkadaşın daha okunmamış kalan duasıo varsa ondan devam etmemiz gerekmezmi.yani okudukça tekrar almamız 4444 ü tamamlayana kadar.yanlışmıyım
bilmem anlata bildim mi

aaaaaaaaaaa melodicim semi varya onun yokluğu hiç çekilmez
yaaaaaaaaaaaaaaa nasılmışşule doğru yolu buldu

semii başka alemlerde sanırsam
tatlım tel gldi önemliydi yazamadım

ha ben boynumu romantizime çeviricem sanmıştım
ay iyifikirmiş ama kociş geldi yemek yedi çıktı arkasından elektirik kesildi saat 12,di geldiğinde sonrası yatak oldu

ay kıyamam sen yalnızmıydın tatlım...kız arasaydın kocişi gelseydi benimkide evden hiç çıkmaz ayda 1 aarkadaşlarıyla yemeğe gider tam ev kuşu

sagol canım tavsiyen için ama ben kocaelindeyim tüpü istanbulda yaptırcam hemen eve dönsemmi yoksa ırada bi yer bulup kalsammı offffff ya tutmazsa son umudumda gider

rica ederim karacım ne demek.
ilk 24 saat yolculuğu dr,da tavsiye etmiyor canım bana sorarsan kendine bi yer ayarla kalmak için.
sen tedbirini alda takdir yaradanın keşkeler olmasın daha sonra.

evet haklsın tatlım ancak o şekilde bitirebiliriz :)ya zaten benim yakınımda kimse bilmiyor bebiş için uğraştığımızı yakın çevremde..kalanı alayım dağıtayım dicem imkanım yok onada totoyu kaldırıp okumak lazım biz nette geyik yapıyoruz

yok burda ama oku oku bitiremedi yada açık bıraktı pc işi var.

merak mı ettin tatlım
gitmedim gitmedim burdayım

karacım nasılsın tatlım.kaç embriyo transfer edilecek
zoru atlattın geriye bebişini almak kaldı.rabbim nasip etsin,yüzünü güldürsün arkadaşım

ay kıyamam sen yalnızmıydın tatlım...kız arasaydın kocişi gelseydi benimkide evden hiç çıkmaz ayda 1 aarkadaşlarıyla yemeğe gider tam ev kuşu

evet ya bi süre yalnızdım aradım komşuyu çağır dedi hayatta gelmezdi vadiyi izlemesi lazım iyiki gitmişim dedizaten olsaydıda romantiklikle benim kociş hiç buluşmadıki
benimkide pek çıkmaz ama hafdada 2 veya 3 gün çıkıyor bende engellemiyorum kafasını dağıtsın biraz bende bu fırsatlrı değerlendiriyor kendim için bişeyler yapıyorum.

ii canım 15 tane toplanmış kaç emriyonun dönlendigini yarın 11 sonra haber vercekler pazartesi yada carşamba emriyo transferi olacak duaya cok ihtiyacım var canımj unutmayın beni

bu arada son şansım diye üzme kendini dur bakalım yumurta sayısı gayet iyi dondurulmuşunuz olur inşallah benim 6yumurtam toplandı bak yaş sebebiyle tek transfer yapıldı 2tane dondurulmuşum var 2.yi onlarla deniyicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…