ay ne kötü valla ...romantizm yapsaydınız kocişinle fırsattan istifade
bugün kimse yok:)nevayıda özlicezbitirelim evet ama olmuyo semi ya ben bile kendime 100 tane okudum bugün kaldı 400 ve geride 2000 küsür var daha okunmayan sanırsam nasıl bitcek anlamadım kuzum
nasıl olcak o melodi biraz tiyo ver valla anlamadım gene.
aaaaaaaaaaa melodicim semi varya onun yokluğu hiç çekilmez
mum ışığında başbaşa yemek yemek gibi...ben mum manyağı olarak böyle elektrik kesintilerini çok güzel değerlendirirm tatlım....gerisi senin yaratıcılığına kalmış
semii başka alemlerde sanırsam
inşallah karacım inşallah.
masalcım hatırlattı madem tecrübelerimi paylaşıyim bari
kendine kibar davran sakın bişey olmaz deme transferden sonraki ilk 3 gün çok önemli dr,lar normal yaşantınıza dönün diyolar ama sen dikkat et ilk 5 gün birer dilim ananas ye maydanozdan uzak dur sakın bihafda duş alma ani hareklerden kaçın evde kısa kısa yavaş yürüyüşler yap ama bebek rahimdeki kandan besleniyor ayaklarını dik tut uzanıncada.
bu arada şimdiden kabız olmamaya çalış transferden sonrada ıkınma sakın.
bugün kimse yok:)nevayıda özlicezbitirelim evet ama olmuyo semi ya ben bile kendime 100 tane okudum bugün kaldı 400 ve geride 2000 küsür var daha okunmayan sanırsam nasıl bitcek anlamadım kuzum
aaaaaaaaaaa melodicim semi varya onun yokluğu hiç çekilmez
tatlım tel gldi önemliydi yazamadımsemii başka alemlerde sanırsam
ha ben boynumu romantizime çeviricem sanmıştım
ay iyifikirmiş ama kociş geldi yemek yedi çıktı arkasından elektirik kesildi saat 12,di geldiğinde sonrası yatak oldu
sagol canım tavsiyen için ama ben kocaelindeyim tüpü istanbulda yaptırcam hemen eve dönsemmi yoksa ırada bi yer bulup kalsammı offffff ya tutmazsa son umudumda gider
e azmetmek geekiyor melodicim.evet sayı fazla ama oplmayacak birşeyde değil.2000 küsuruda bitirenler tekrar alır.
birde şu var ben aldığım sayıyı bitirdim sıradaki arkadaşa okuyorum deniyor.ee okunan arkadaşın daha okunmamış kalan duasıo varsa ondan devam etmemiz gerekmezmi.yani okudukça tekrar almamız 4444 ü tamamlayana kadar.yanlışmıyım
bilmem anlata bildim mi
yaaaaaaaaaaaaaaa nasılmış şule doğru yolu buldu
tatlım tel gldi önemliydi yazamadım
yok burda ama oku oku bitiremedi yada açık bıraktı pc işi var.
ay kıyamam sen yalnızmıydın tatlım...kız arasaydın kocişi gelseydibenimkide evden hiç çıkmaz ayda 1 aarkadaşlarıyla yemeğe gider tam ev kuşu
merak mı ettin tatlım
gitmedim gitmedim burdayım
karacım nasılsın tatlım.kaç embriyo transfer edilecek
zoru atlattın geriye bebişini almak kaldı.rabbim nasip etsin,yüzünü güldürsün arkadaşım
çaresizlik desek daha doğru olur semicim çiğ tavuk yedirirmişyaaaaaaaaaaaaaaa nasılmış şule doğru yolu buldu
merak mı ettin tatlım
yok canım ben değil melodi merak etmiş.
çaresizlik desek daha doğru olur semicim çiğ tavuk yedirirmiş
merak mı ettin tatlım
yok canım ben değil melodi merak etmiş.
canım kızlar kaçmiş baş başa kalmışız
evet ya savruldular topiklere.
yaş kaç karacım embiriyo trasferi birazda ona bağlı.
evet ya savruldular topiklere.
yaş kaç karacım embiriyo trasferi birazda ona bağlı.
25 canım senin..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?