Aktarı tvde bir programda görmüştüm canım bir kadın aramıştı bir karışım kullanmış eşi 2 aşılama 1 negatif tüp sonunda o karışımla hamile kaldım dedi ama ne kadar doğru bilemem öyle febe gibi kök falan verirse gözüne sok derim valla şöyle etkili birşeyler ümit etmek istiyorum adetim düzenede girdi ohh ohhh yandannn
hadi hayırlısı olsun bitanem.
inşallah çifter çifter geir bebişler tatlım.
rabbim en hayırlı en güzel bebekler versin inşallah tatlım. dualarım seninle
tabi zor oldu ama sağlık olsun karacım vardır bi hayır.
tabi canım yakındır benim tedavide bakalım umutluyum ben.
insallah canım annnemlerde dinleniyorum annem yatırdı beni kalkmak yok diye sıkıldım o markete gitti bende kalktım yat yat sıkıldım valla
ah ah anneler. iyiki varlar valla.allah başımızdan eksik etmesin onları
yat dinlen bitanem. gene bugün bişey değil transferden sonra dahada çok yatacaksın tatlım.
sule söylemişti bana tutunması için günde 3 dilim ananas ye diye. tutunmasını kolaylastırıyomuş tatlım.
transfer olduğu gün başla yemeye. bide sule 1 hafta filan duş alma demişti. sulede yapmış canım.
bende tüp bebek yaptıracaktım ya bu ay. ama bebiş geldi çok şükür.
sule bana hep anlaatı durdu sağolsun allah razı olsun.
ondan tiyoları alabilirsin caanım.
hadi inşallah bu sefer kucagına alırsın inşalllah sag salim
kızlarr iyi akşamlar ...nasılsınız ...nevacım gitmiş iyi yolculıklar olsun..kafasını dağıtsın şöle bi güzell.....kara da yımurtaları toplatmış inşallah bu sfer bebişleri gelir ..
ay gerçekten yokluğun hissettirecek kendini sensiz semiyle topik offfff
ama senin için iyi olucak havan değişir.
hayırlısıyla git gel inşallah.
şule kız bendemi gitsem.merak ettim benim yokluğumuda hissedermisin[/B]iyiyim melodicim.ben gelemedim bugün topiğe kızlar kaçmış.
sen nasılsın canım.kızlarrrrrrrrrrrrr BAŞTA KENDİM OLMAK ÜZERE HEPİMİZE SÖYLÜYORUM.HIZLANALIM MI.ŞIP DİYE OKUYUP BİTİRELİM TEFRİCİYELERİ.uzadıkça olmayacak bu iş.NEVA GELENE KADAR HERKES OKUDUĞUNU YAZSIN MI..BEN NOT ALIR TOPLU HALDE VERİRİM NEVAYA YADA LİSTEYİ YAPARIM İŞTE.BAKALIM.
hoşgeldin melodicim.
hoşbulduk tatlım.geçmiş olsun boynun nasıl oldu ?
şule kız bendemi gitsem.merak ettim benim yokluğumuda hissedermisin[/B]iyiyim melodicim.ben gelemedim bugün topiğe kızlar kaçmış.
sen nasılsın canım.kızlarrrrrrrrrrrrr BAŞTA KENDİM OLMAK ÜZERE HEPİMİZE SÖYLÜYORUM.HIZLANALIM MI.ŞIP DİYE OKUYUP BİTİRELİM TEFRİCİYELERİ.uzadıkça olmayacak bu iş.NEVA GELENE KADAR HERKES OKUDUĞUNU YAZSIN MI..BEN NOT ALIR TOPLU HALDE VERİRİM NEVAYA YADA LİSTEYİ YAPARIM İŞTE.BAKALIM.
sağol canım ya fena melodi duş alıp viks sürücem bakalım olmassa dr gidicem.
ihmal etme tatlım geçmezse git bakalım bir doktora ..dün gelmedin merak ettim bu kız nerde diye?
bakalım olmassa gidicem yamuldum iyice.
evet canım ya bi sen merak etmişsin benielektirik 8,de bi gitti melodi sabaha karşı geldi valahi büyük bi arıza varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?