seni kaçak seniibenimkide çok erken uyudu bugün oh rahatım ne güzel çok erken yatınca sürükleyemedi beni
sorma hiç yaptığı bişey değil işi varmış meğer benimle.
sabahları kahvaltıhazırlıyomusun kocişine.
ay ya çok alemsin ..erkek işte hepsi aynıı...tatlım ben çıkıyorum rahatım dedim telden aradı ..ay bu kadar mı şansızlık olur yaaaaaaaa..off delirtecek bu adam beni gidip totosuna totosuna vurucammm öpüyorumm canım kusura bakma
çoook iyi canım.. Rabbim bebek olunca sabrını veriyor, bir süre sonra da sanki sigara hayatına hiç girmemiş gibi olacaksın.. bak ben en son yılbaşı gecesi içtim, 4,5 ayı geçti hala da içmiyorum..
arada canım çekiyor ama irademe hakim olmaya çalışıyorum..
teşekkür ederim canım. bir güzellik merkezi açılıyormuş.. bakalım gitmişken şöyle bir merkezde bakımam mı girsem acep?
hayırlı olsun karacım.maşallah yumurta sayında çok iyi inşallah hepsi döllenir ve 1. sınıf embriyolar oluşur..
karacım bir şey sormak istiyorum canım bu yumurta toplanması nasıl oluyor canım:26::26::26::26:
sağolun şekerler hoşbuldummm..
yeni geldik eve..
kocişle amasraya gittik, balık keyfi yaptık...
şimdi de makineye çamaşır attım bitmesini bekliyorum..,
kociş koltukta uyukluyor
kızlarrrr selammmmm :)karacım çok sevindimmmmmmmmm ....gelsin bebişlerr bundan sonrasemiiiii sen dün nereye kayboldun bakayım
hayırlısı inşallah canım ama şimdide ya tutunamazsa ya tutunsada düşük olursa diye düşünmekten kafayı iycem
karacım lütfennnn kızıyorum he...senin şimdi çok olumlu düşünmen gerekir canım.pozitif düşün pzitif olsun tatlımmm...herşey güzel olcak bebişin sana sıkı sıkı tutunacak inşallah...böyle edişelere yer verme kafanda lütfennnn...anne olmana az kaldıı
evet ya az kaldı inşallah öley benimde şişcek koca göbişim zaten kacamandı ama
canım cok kolaymış genel anestezi uyguladılar 30 dk sürdü 11.30 işlem bitti 2.30 hastaneden cıktık biraz kanam oldu ilaç falan verdiler şimdi dr aradım 9 ebriyo dönlenmiş büyük ihtimal carşamba transfer etcekler
kara_ selam canımm ben EDA :) tüp bebekmi yaptırıyosun hayırlı olsun canımm inşallah bebişlerin tutunur sana
nasıl oluyo raporlumu yaptırıyosun
kaça maloluyo:26:
herkese merhaba arkadaşlar burada kimsecikler yok ama ama ben yinede mutluluğumu sizinle paylaşmak size umut olmak istedim.dün hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık.hiç beklemiyodum.2 tane aşılama yaptırmıştım ekimde ve aralıkta olmadı kısmet bu aymışbenim hikayemde masalcanınin ki gibi oldu mayısta 3 .aşılamamı yaptıracaktım bu ay mucizem kendiliğinden geldi.allahım dileyen isteyen herkese versin inşallah dualarım sizlerle.şaka gibi ben bile hala inanamıyorum ama oldu ne olur umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar sizde benim için dua edin
inşallah amin yüce rabbim tüm isteyen dileyenlerin kucağına almayı nasip etsin .yüce rabbim istediğinde ol deyince oluyo yoksa bizim elimizden hiç birşey gelmiyo o yüzden sabırla beklemek ve istemekten başka hiçbirşey yapmadıncanım hayırlı uğurlu olsun kucağına almayıda nasip etsin inşallah
yüce rabbim inşallahh
neler denedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?